SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 efet patch 1.307 cıktı suan siteye konmadı ama her an konabilir link.ftp://download.knightonlineworld.com.../patch1307.zip[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadecedeli lvl 65 {diez] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 efet suan cıktı :D[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadecedeli lvl 65 {diez] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 download etmiyo (acaba yeni server o patchlemi gelecek :P öyle ise ftp den indirim kimse yokken kassakmı :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1307.zip su anda cekiyorum cektim . Icinde sadece knightonline.exe var mhmm cok büyük bir degisiklik olmasa gerek diye düsünüyorum [Bu mesaj RuneLaFey tarafından 12 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 server liste bakarmısın yeni bi sevrer varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 dosyayı birde denermisin kendi ftp si ama belli olmas yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yeni server yoq[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kospculara karsi bir onlem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yok öle bişey[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 harbiden yok öyle bir şey :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 genelde exeler kosp creatorunu yavaslatmak icin oluyo .. yavaşlatmak diyorum çünkü durdurmuyor adam japon yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 her patchde olduu gibi bu patchde bi hileye karsı gelmiştir dupe için 1305 skill bug için 1306 geldi ise bu da kosp için bi onlem amaclıdır :)[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kosp için önlem alınamaz neden mi? düşünün eskiden H.S olayi yoktu çokda olsa ac tool kullananlar vardi adamlar bu olayi kaldirmak için bunu getirdiler sonra usko icin kosp geliştirdiler anlaşmalı oldunu düşünüyorum patchler ile o patch e göre kosp sürümü geliyor yorum sizim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yeni patch geliyor 1 gün sorada kops o patche göre ayarlaniyor.bazilarida eski sürümlerden devam ediyor kospa yani bi sey degismiyor anlasmali bencede bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1307 nin getirdikleri[signature][hline][b]Jr__:::HUMAN__KILLER:::[/b]Candyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya bananeeee ben ne zmn şifremi deiştirebilcem yaa :(:(:( hiçmi bilen yok ne zmn aktif olcak şifre change ????[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hmm giden paralar gelicek yani? güzel:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 geri giden coinler geri gelse ne olur. onemlı olan GB lar. soruyu soyle deyiştiriyorum GB lar ce coin ler gelcekmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ne güzel[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lançır ı çalıştırdığımda indirmeye başladı ne hoş :P[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya indirdite oyuna giremiyoz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bilen varmı neden giremedigimizi???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu giden paraları 15 kasımda mı gelcekdiyo yoksa gidem itemlerde gelcek mi?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 serverlar kapalı işte :S[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oyuna giremiyorum o patch heralde indirmediğim :( lvl:söylemesem :( Nick:yaaa !!! sövesiniz :P server:Bunu söylerim ares ;D clan:lvl i söylemediğime göre ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar