Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki tane Gwen ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yeni bir char açtım, ilk questi aldım, gweni kurtarıp geri döndüm. Kafama çevirdiğimde iki tane gwen vardı ?? Bu sizde de oldu mu yeni karakter açtıysanız yakın zamanda ?

[spo1=.]

[/spo]

[Bu mesaj Fly tarafından 11 Kasım 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bu gwen yüzünden çok çektim ben,
bende tik gibi bişi var böyle,oyunlarda falan bişeyi atlarsam kıl olurum,sonundan döner bakarım falan.

50tanede rp char açtık tabi,her seferinde yapıyodum o gwene gidip flüt falan alıyodum,tripten tripbe giriyodum en sonunda çıldırdım dedim gweninide senide.. kaçmaya başladım bende.
heh =)
Mesaj tarihi:
İlk rp karakterimde oyunu bitirene kadar taşımıştım onun kırık flütünü bir yerden çıkar da veririm diye. Meğer ölmüş charr saldırısında. Herkesin bir anısı var heralde onunla :)
Mesaj tarihi:
gebersin başını belaya sokmaktan başka bişeye yaramıyo zaten :P[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
Herşey bi yana,gereksiz bişey bence,sonuçta benimde kız kardeşim falan var insanın sinirleri geriliyo yani,kınıyorum arenaneti değiştirmeleri için uyarı cektim zaten dedim o gweni ya büyütün yada kaldırın ordan,akıllı olun,ayıptır dedim.
Tamam abi dediler.Onun yerine Aysun Kayacıyı koycaklarmış şimdi,char saldırısında charlar Aysun kayacıyı rehin alıp mağaraya götüreceklermiş,bizde onu ordan kurtarıp flütü eline verince mmmm diye dudak değiştirme skilini capture edicekmişiz.
oO
Mesaj tarihi:
oo fülüt. bak o olur baba :D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
Gwen hikayesi ; ona flute ve 5-6 tane cicek verirseniz sizinle beraber maceraya atılmak istiyecektir. eğer gwene sizinle gelmesi içinde bi şapka ve zırh tı sanırım alırsanız. size bi cap vercek bu capi yada pelerini yeni ascalonda bedavaya guild pelerini olarak kullanabilirsiniz. Yani arkamızdaki pelerinin hikayesi burdan geliyor... gwenin anısına.... yani gwen sülük olsun diye konmamış ayrıca sonradan underworlde girdiğinizde gwenin annesini görebilirsiniz bunun la ilgili sonradan bir quest daha konulacağı söyleniyor gweni neden sewmediniz anlamadım... benim hoşuma gitmişti arada birde heal meal yapıor şirindi bence... her çocuğun hayalindeki maceracı ruhu önplana çıkartan bir kız...[signature][hline]Kalicus Darkhope R/Mo fakat R/Me olucak...
R/M idi şimdi gine Ranger/Monk
DoA[Darkhope of Ascalon]

[Bu mesaj Dowai tarafından 13 Kasım 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gwen underworldde değilse ya öldü ama yarım kalmış bir işi var ya da ölmedi. Expansionda bence gwenle ilgili bir quest/mission olacak.[signature][hline]GW:
Mortan Crone L14 E/Mo (pasif)
Nourn Choir L7 (Mo/R)
Demir Karaejder L9 (W/E) (ben kullanmıyorum)

[Bu mesaj Fly tarafından 13 Kasım 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Hello,

Thank you for contacting Guild Wars Support. The Tapestry Shred is for a quest that has not yet been implemented into Guild Wars. Unfortunately, we do not have a specific time frame for when this quest might become available. If we do make a change, we will be sure to share the news in an interview, on our various fansite forums, or we will make a post about it on our official site, www.guildwars.com. Please keep an eye on the site for future updates.

Thanks for your interest in Guild Wars!

Regards,
The Guild Wars Support Team

Burda denildigi kadarı ile Gwen hakkında quest daha hazirlanmamis yani ne olacagi belli degil Gwen e ama itemları cok var. Bildigim kadarı ile;

Tapestry Shred - Gwenden alınan
Small Girls Cape - Pre-sear daki merchant
Tattered Girls Cape - Sanctum Cay in kuzeyinde
broken flute - Old Ascalondu galiba ?
birde normal flüt - merchanttan alınan

Dead Flower diye birşey daha varmış güyada onu görmedim hiç

[Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 13 Kasım 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...