Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Samsung SYNCMASTER 957MB 19" CRT 280.00 YTL LG Flatron F900B 19" CRT 320.00 YTL Her ikiside temiz ve sorunsuz.Hatta LG 3 gün kullanıldı... Neden sattıgıma gelince... Devren işyeri aldık bu monitörlerle beraber 3 tane monitörümüz var ancak tek bir bilgisayar var ve tek bir iş için kullanılıyor oda winamp. 3. Monitör 17" ve bize yeteceğine kanaat getirdik. Eskişehirden almak isteyenler gelip görebilir.(Varuna Gezgin Cafe) Başka şehirden alacaklara kargo ile sorunsuz gönderirim.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 14 Ağustos 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 şaka deil ya =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eheh kimse cevap vermemis :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 samsung ne kadar kullanilmis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 almayi dusunuyorum.Fiyatta cok makul. Samsungun garantisi varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 LG olan 3gunlukmu yoksa 3 gunmu kullandiniz yani anlamadim.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Her ikisininde garantisi var. Samsung 3 ay kulllanıldı. LG 3 gün kullanıldı. 3 günlük gibi yani :)[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Tüh ya param olsa hemen alırdım, istiyorum bir 19" monitör. Parasızlığın gözü kör olmalı yahu. Evet evet olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 :tup:[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 alacaklar kaçırmasın süper aletler[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tortor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 LG Flatron F900B 19" Arkaslar bende de bu monitörden war. Bende satmayı dusunuyorum. Garantisi bitti sanırım walla hatırlamıyorum :) Ama taş gibim. Halen kullanmaktayım ama Artıslık yapıp lcd alıcagım için (artıslık işi şaka lcd doğru) satışta su anda. Pm' ile bi tekliflere görelim arkadaslar. Ama Ciddi Ciddi teklif verin. İnanın ya benden yada arkadastan farketmez, Samsung fln yalan. LG kral diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 alkış.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Fistan, 14 Ağustos 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Samsung SYNCMASTER 957MB 19" CRT 280.00 YTL bunun yeni modeli yani 997MB'nin sıfırı 330 ytl'ye satılıyor yav[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Eee adam da zaten yeterince indirim yapmış 3 ay için yarı fiyatına düşücek hali de yok ya?? Keşke İstanbulda olsaydı Garantili 17" Samsung SyncMaster 763 MB ile + para şeklinde takas önerirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 fiyatın %85'ini istiyor. 2. el ürünlerde en azından %75'tir fiyat. ha diğer hemen hemen hiç kullanılmamış monitöre istediği fiyatı söylesin ona lafım olmaz zaten. bu arada benim dediğim fiyatın yeni modelin olduğunu hatırlatayım neyse canım alacak olan alır zaten mantıklı buluyorsa[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: sabonis, 20 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 14 Ağustos 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Samsung SYNCMASTER 957MB 19" CRT 280.00 YTL sabo link verdim.verdigim linkte 480 YTL ye satılıyor. O söylediğin 330 YTL lan monitörün linkini gösterirmisin?Merak ettim. Dogubank falan değildir heralde? bunun yeni modeli yani 997MB'nin sıfırı 330 ytl'ye satılıyor yav [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Ağustos 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 390YTL KDV dahil Eksen Bilgisayar'da... Eksa'da da 370 civarı... 330 YTL olarak ben de görmedim ama 480 gerçekten çok uzak ve yüksek bir rakam. Bence o fiyat aldığın yerle alışveriş yapıyorsan hemen kes.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 e ben 280 YTL ye satıyorum normal değil mi sizce?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ama sen 997 yi deil 957 yi satıosun ve 997 de magicbright 2 miş ot muş bokmuş bıdı bıdı var :D 957 nin 0 ı su an 300 max. max.tır[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sıkmayın arkadaşlar. ya bi kaynak gösterin ya da mesaj atmayın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tmm cnm ugrasamıcam link bulmakla bence 280 fazla kısacası[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Fistan, 23 Ağustos 2005 17:23 tarihinde demiş ki: e ben 280 YTL ye satıyorum normal değil mi sizce? Ben sadece bir üst modelin fiyat aralığını verdim, karşı bir görüş bildirmek istemedim. Ama illa ki fikrim sorulursa, sattığın monitörün fiyatı 320YTL (KDV dahil olarak Eksen Bilgisayar'da), bir üst model ile arasında birkaç basit fark var. Misal, 997 kodlu modelde giderilen hata, 957 modelinin fazla beyaz ve yazılı alanda çıkardığı bir gürültü sorunu. Gene düzeltilen hata, ekranda uzun süreli kullanımda geometri çarpıklığı oluşması. Bazı çözünürlük ve benzeri renk hataları daha var. Üst modelin kaynağı bunlar işte. Bunlardan sonra, üst modeli tavsiye ederim sadece. Yoksa satıcı sensin, isteyen alır isteyen almaz... Fiyat aralığına karşı direnmek birşey ifade etmiyor.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pardon benim öküzlüğüm. 380 ytl'ye satılıyor 997'nin sıfırı. 330 nerden çıkardım bilmiyorum. 380 - 280 güzel fiyattır. 330 olsa sıfırı kötü fiyat olurdu verdiğin ama şu anda güzel fiyat yani[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 alacaklar kaçırmasın bu monitörleri çok uygun fiyatları :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :tup:[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar