Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 19" Monitörler...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Samsung SYNCMASTER 957MB 19" CRT
280.00 YTL

LG Flatron F900B 19" CRT
320.00 YTL

Her ikiside temiz ve sorunsuz.Hatta LG 3 gün kullanıldı...

Neden sattıgıma gelince... Devren işyeri aldık bu monitörlerle beraber 3 tane monitörümüz var ancak tek bir bilgisayar var ve tek bir iş için kullanılıyor oda winamp.
3. Monitör 17" ve bize yeteceğine kanaat getirdik.

Eskişehirden almak isteyenler gelip görebilir.(Varuna Gezgin Cafe)

Başka şehirden alacaklara kargo ile sorunsuz gönderirim.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 14 Ağustos 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

LG Flatron F900B 19"
Arkaslar bende de bu monitörden war.
Bende satmayı dusunuyorum. Garantisi bitti sanırım walla hatırlamıyorum :)
Ama taş gibim. Halen kullanmaktayım ama Artıslık yapıp lcd alıcagım için (artıslık işi şaka lcd doğru) satışta su anda.
Pm' ile bi tekliflere görelim arkadaslar. Ama Ciddi Ciddi teklif verin. İnanın ya benden yada arkadastan farketmez, Samsung fln yalan. LG kral diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatın %85'ini istiyor. 2. el ürünlerde en azından %75'tir fiyat. ha diğer hemen hemen hiç kullanılmamış monitöre istediği fiyatı söylesin ona lafım olmaz zaten.
bu arada benim dediğim fiyatın yeni modelin olduğunu hatırlatayım

neyse canım alacak olan alır zaten mantıklı buluyorsa[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sabonis, 20 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 14 Ağustos 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Samsung SYNCMASTER 957MB 19" CRT
280.00 YTL

sabo link verdim.verdigim linkte 480 YTL ye satılıyor.
O söylediğin 330 YTL lan monitörün linkini gösterirmisin?Merak ettim. Dogubank falan değildir heralde?

bunun yeni modeli yani 997MB'nin sıfırı 330 ytl'ye satılıyor yav [signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 22 Ağustos 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

390YTL KDV dahil Eksen Bilgisayar'da...
Eksa'da da 370 civarı... 330 YTL olarak ben de görmedim ama 480 gerçekten çok uzak ve yüksek bir rakam. Bence o fiyat aldığın yerle alışveriş yapıyorsan hemen kes.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 Ağustos 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
e ben 280 YTL ye satıyorum normal değil mi sizce?

Ben sadece bir üst modelin fiyat aralığını verdim, karşı bir görüş bildirmek istemedim.
Ama illa ki fikrim sorulursa, sattığın monitörün fiyatı 320YTL (KDV dahil olarak Eksen Bilgisayar'da), bir üst model ile arasında birkaç basit fark var.
Misal, 997 kodlu modelde giderilen hata, 957 modelinin fazla beyaz ve yazılı alanda çıkardığı bir gürültü sorunu.
Gene düzeltilen hata, ekranda uzun süreli kullanımda geometri çarpıklığı oluşması.
Bazı çözünürlük ve benzeri renk hataları daha var. Üst modelin kaynağı bunlar işte.

Bunlardan sonra, üst modeli tavsiye ederim sadece. Yoksa satıcı sensin, isteyen alır isteyen almaz... Fiyat aralığına karşı direnmek birşey ifade etmiyor.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...