Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biskrem vs Tutku

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Eskiden biskrem modası vardı. Herkes biskrem alır, yer, içer (?), beğenir ve tekrar alırdı. Hatta sonra elmalısı çıktı, o da yendi.

Şimdi tutku çıktı mertlik bozuldu. Biskremin pabucu dama atıldı. Yani benim gözlemim o. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii. Kantine falan da sordum, artık hep tutku satılıyor.

Ya ben o istisnalardan biriyim, yada benim çevrem garip. Hala biskremi tutkudan daha çok seviyorum.

Tutkunun içinde parçacıklar geliyor ağzıma, ne bileyim.. ısınamadım. Biskrem diyorum.

Ya siz?[hline]- The banker has made a mistake, in our favor.
- Ohahahahuahuamu!
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki biskrem, hele taze biskrem ler böyle daha sert ve soğuk olur, sen istemeden parçalanmaz, onları süte atarsın, yumuşarlar, kaşıkla yersin teker teker çıkartıp, sütü hissedersin.

Tutku iyi güzel de, çok çabuk dağalıyor.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

heralde biskrem daha iyidir daha yeni dışarı çıktım karnım açtı yolda yemek için biskrem aldım ve bu soruyu kendimede sordum acaba tutku bu kadar seviliyor biskremden dahamı iyi acaba die ama sanmıyorum

Paticik Biskrem Severler Birliği kurulsun Tutkuculara karşı elele![hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköy dörtler dershanesi, iki sene önce, hehe R2 sınıfının baş belası (özel okullara hazırlık amacı olan dersane, R2 de en iyi sınıf, yannış anlaşılmasın) benim en sevdiğim yemek, arkadaşların uuraşmama için bana kurban ettikleri şey:
Fındıklı Hanımeller ve Pepsi
hehe[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 23 Şubat 2003 22:51 tarihinde demiş ki:
Bu thread'in pinar sucuk gibi yasaklanmasini, gece saat 12'den sonra gosterime alinmasini talep ediyorum. Canim cekti ve meteligim yok cebimde. Hadi bakalim...Sizleri konu ozdenetim kuruluna sikayet edecegim... :-P[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

*!uzatır hemen pakedi... çünkü şu anda bi elinde biskrem bi elinde nescafe tutmaktadır...*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002
Sosyal ağlarda paylaş

Tutku = Biskrem ama efsaneye saygi

o yüzden Biskrem[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 42 Drunken Friaa -(Back to business)

Türkçe Çevirisi
Elmalı ya da incirli biskrem rullaz[rullaz=kuralları koyar,hükmeder][hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle
Sosyal ağlarda paylaş

Evet muhtesem bir bone klasigi oldu.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim okul kantininde artık biskrem satmıyolar çok kıl oluorum. tutku tamamen özenti ibşi biskremden. bi de hakkaten biaskremin bisküvimsi kısınları(dışı) daha güzel oluyo. içi zaten aynı. hem biskremin üstü desenli, dantel havası var ufacık şeyde . tutku emer biskrem hükmeder!![hline][i]
tıklayana sakız alcam:sakız
boşuna kasma:"viande ne yaa?"
tıklamıyana sakız almicam:more sakız
Sosyal ağlarda paylaş

ben tutku diyorum
kız arkadaşımın adıyla alakası yok... :P
edit: normal hayatta kız arkadaşım tamam severim sayarım ama başka manalar çıkmasın SAPına kadar SAPım
[hline]
"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 24 Şubat 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...