Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Selamlar, Eskiden biskrem modası vardı. Herkes biskrem alır, yer, içer (?), beğenir ve tekrar alırdı. Hatta sonra elmalısı çıktı, o da yendi. Şimdi tutku çıktı mertlik bozuldu. Biskremin pabucu dama atıldı. Yani benim gözlemim o. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii. Kantine falan da sordum, artık hep tutku satılıyor. Ya ben o istisnalardan biriyim, yada benim çevrem garip. Hala biskremi tutkudan daha çok seviyorum. Tutkunun içinde parçacıklar geliyor ağzıma, ne bileyim.. ısınamadım. Biskrem diyorum. Ya siz?[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Tabii ki biskrem, hele taze biskrem ler böyle daha sert ve soğuk olur, sen istemeden parçalanmaz, onları süte atarsın, yumuşarlar, kaşıkla yersin teker teker çıkartıp, sütü hissedersin. Tutku iyi güzel de, çok çabuk dağalıyor.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 biskremin bayatı makbul =) hatta paketi biraz ezik olcak açınca dökülcek bin parça halinde ehe [Bu mesaj ascraeus tarafından 23 Şubat 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 walla biskrem yerdım hep ama tutku nun cukalatası bole eriyo gibi bisey cok ho$ 2 si de guzel hangısını ılk gorurursem ondan alıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Biskrem rulzz forever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tutku yu hiç sevmedim biskrem yönetirseni ![hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Aslında şeyi çok seviyorum. Tutkunun tekli paketleri var ya. Onun mozaik olmayanını; ama konuyla pek ilgisi yok. Biskrem, biskrem... *!evde biskrem kalmadığı için tutku atıştırmaktadır*[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bu konu tartışmaya değmez 4ever ülker 4ever biskrem.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 heralde biskrem daha iyidir daha yeni dışarı çıktım karnım açtı yolda yemek için biskrem aldım ve bu soruyu kendimede sordum acaba tutku bu kadar seviliyor biskremden dahamı iyi acaba die ama sanmıyorum Paticik Biskrem Severler Birliği kurulsun Tutkuculara karşı elele![hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Pilavüstü az kuru rulzzz.. Tutku , biskrem suxxx...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kadıköy dörtler dershanesi, iki sene önce, hehe R2 sınıfının baş belası (özel okullara hazırlık amacı olan dersane, R2 de en iyi sınıf, yannış anlaşılmasın) benim en sevdiğim yemek, arkadaşların uuraşmama için bana kurban ettikleri şey: Fındıklı Hanımeller ve Pepsi hehe[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hanımellerin fındıklısı makbül zaten ;)[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tutku=taze biskrem[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bu thread'in pinar sucuk gibi yasaklanmasini, gece saat 12'den sonra gosterime alinmasini talep ediyorum. Canim cekti ve meteligim yok cebimde. Hadi bakalim...Sizleri konu ozdenetim kuruluna sikayet edecegim... :-P[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: GE-TA, 23 Şubat 2003 22:51 tarihinde demiş ki: Bu thread'in pinar sucuk gibi yasaklanmasini, gece saat 12'den sonra gosterime alinmasini talep ediyorum. Canim cekti ve meteligim yok cebimde. Hadi bakalim...Sizleri konu ozdenetim kuruluna sikayet edecegim... :-P[hline]In God I Trust For Rest I Just Test *!uzatır hemen pakedi... çünkü şu anda bi elinde biskrem bi elinde nescafe tutmaktadır...*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Biskrem hukmeder.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 *!İçeriye bakar* *!Pepsi twist+lays+doritosu vardır* *!Ancak okullar tatil olmadıgı için keyfi ve vakti yoktur*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Tutku = Biskrem ama efsaneye saygi o yüzden Biskrem[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tutku tabiki cok cok cok daha güzel[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 42 Drunken Friaa -(Back to business) Türkçe Çevirisi Elmalı ya da incirli biskrem rullaz[rullaz=kuralları koyar,hükmeder][hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bone kendini aştı yannız, hala gülüyorum[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Evet muhtesem bir bone klasigi oldu.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya bizim okul kantininde artık biskrem satmıyolar çok kıl oluorum. tutku tamamen özenti ibşi biskremden. bi de hakkaten biaskremin bisküvimsi kısınları(dışı) daha güzel oluyo. içi zaten aynı. hem biskremin üstü desenli, dantel havası var ufacık şeyde . tutku emer biskrem hükmeder!![hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben tutku diyorum kız arkadaşımın adıyla alakası yok... :P edit: normal hayatta kız arkadaşım tamam severim sayarım ama başka manalar çıkmasın SAPına kadar SAPım[hline] "...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 24 Şubat 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar