Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 demin bi forum gezerken rastgeldim super birsey paylasim dedim. +15°C / 59°F This is as warm as it gets in Norway, so we"ll start here. People in Spain wear winter-coats and gloves. The Norwegians are out in the sun, getting a tan. +10°C / 50°F The French are trying in vain to start their central heating. The Norwegians plant flowers in their gardens. +5°C / 41°F Italian cars won"t start. The Norwegians are cruising in cabriolets. 0°C / 32°F Distilled water freezes. The water in Oslo Fjord gets a little thicker. -5°C / 23°F People in California almost freeze to death. The Norwegians have their final barbecue before winter. -10°C / 14°F The Brits start the heat in their houses. The Norwegians start using long sleeves. -20°C / -4°F The Aussies flee from Mallorca. The Norwegians end their Midsummer celebrations. Autumn is here. -30°C / -22°F People in Greece die from the cold and disappear from the face of the earth. The Norwegians start drying their laundry indoors. -40°C / -40°F Paris starts cracking in the cold. The Norwegians stand in line at the hotdog stands. -50°C / -58°F Polar bears start evacuating the North Pole. The Norwegian army postpones their winter survival training waiting for real winter weather. -70°C / -94°F The false Santa moves south. The Norwegian army goes out on its winter survival training. -183°C / -297.4°F Microbes in food don"t survive. The Norwegian cows complain that the farmers hands are cold. -273°C / -459.4°F ALL atom-based movement halts. The Norwegians start saying, "Faen, d e kaldt i dag."(<--"Damn, it's cold today.") -300°C / -508°F Hell freezes over; Norway wins the Eurovision Song Contest.[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 anladıysam zenci olim[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Güzeller ya Mesela -300°C / -508°F Cehennem bile donar; Norveç Eurovision Şarkı Yarışmasını kazanır[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 183°C / -297.4°F Microbes in food don"t survive. The Norwegian cows complain that the farmers hands are cold. yemeklerdeki mikroplar ölür, norveçli inekler çifçilerin elinin soğuklundan şikayet eder[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Norveçin ne kadar soğuk olduğunu çok iyi anlatıyor[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 güzelmiş :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Süper yaa acaip bişi:D Norveçlilerin soğuğa alışkanlığıyla ilgili bişiy gibi gelio ama sonda ters köşeye yatırıyo:D -300°C / -508°F Hell freezes over; Norway wins the Eurovision Song Contest.[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 mesela ben norveçli değilim bunun gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 güzel yazmışlar hoşuma gitti ;) sonda bitirici darbe gelmiş zaten heh[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Soğuğu seven biri olarak o kadar düşük derecelerde yaşamayı gerçekten isterdim.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ahah bazıları hakkaten bomba davion sibiryaya fln gitsene sen harbi sora haber ver bize.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 süper ya :D bayıldım cidden millete de yollicam simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pek bişey anlayamadım yani vurgulamak istediği şey ne norveçliler soğuğa dayanıklı filan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ya işte son 2 tanesine kadar Norveçlilerin üstünlükleri, soğuğa dayanıklılıkları filan... Son 2 tanesi ise bitirici darbeler:D Hepsini çeviremiycem son 2 tanesini çeviriyim; -273°C / -459.4°F ALL atom-based movement halts. The Norwegians start saying, "Faen, d e kaldt i dag."(<--"Damn, it's cold today." Bütün Atom temelli hareketler durur, Norveçliler "Faen, d e kaldt i dag" demeye başlar (Kahretsin bugün soğuk bir gün) -300°C / -508°F Hell freezes over; Norway wins the Eurovision Song Contest. Cehennem donar; Norveç Eurovision Şarkı Yarışmasını kazanır[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 komikmis[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Son ikisi çok güzel olmuş... :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ehh. iyi :p[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çok güzel olmuş ben bu yüzden seviyorum işte norveçi :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sonra bu diyarlara gelip sıcaktan ayılıp bayılıyorlar nihohaha[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar