Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 SpecificationsEngine Type: W16, Quad-Turbocharged Displacement cu in (cc): 488 (7993) Power bhp (kW) at RPM: 1001(736) / 6000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 923(1250) / 2200-5500 Redline at RPM: n.a.Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/690 R520 - 335/710 R540 (PAX System) Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 174.2 × 77.9 × 47 Weight lb (kg): 4162 (1890)Performance Acceleration 0-60 mph s: ~ 3 Top Speed mph (km/h): 253 (406) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a.Bugatti Veyron 1001 bhp Top Speed: 253 mph World-wide Production: 300 units Cost: $1.7M [spo1=Resim][/spo][signature][hline]!!!nisriG MafaKYüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 poposuna bi çift roket takılmış fareye benziyor... :/[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ohannes burg... kadranda "güç göstergesi" var.. ve maksimum değer 1001 HP :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, ve bugatti audi'e teslim edildikten sonra... müsamereye çıkmış çocuğumu izler gibi duygulandım. tüylerim siken diken oldu :( demek gurur böyle birşeymiş :) o torku çeviren otomatik şanzımanı yapan mühendisleri tek tek tebrik ediyorum. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu 16 silindirli 4 turbolu 4 çekişli araç nasıl çalışırı yau?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, gerçekten güzel bir yazıydı. motor dersi almama rağmen hava-yakıt-güç dönüşümlerini bukadar yalın anlatan başka yer görmedim. çok teşekkürler. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bence bu resim herşeyi anlatıo araba hakkında :) Duvar kağıdı yapılacak bi resim bence :)[signature][hline]!!!nisriG MafaKYüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ii hoşda o kdr resim koymuşun arkadan çekilmiş dooru düzgün resmi yok:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Motorun nasıl çalıştığı görmek isteyenler için filmine bu aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz. Ama cidden seyredin adam gaza gelio :) # Go to www.bugatti-cars.de # Choose "English". # Along the top, click on "Models" # Choose "Veyron 16.4" # Choose "Engineering" # Choose "Engine" # Along the bottom, choose "Legends from 1001 HP" # Click on video segments 1 through 7 in sequence. You may have to click the play button (small arrow) to get them to play initially.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) [Bu mesaj Davion tarafından 07 Kasım 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 W16, Quad-Turbocharged O_o[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hmmm.... No THANKS!!!!!![signature][hline]Porsche Cayenne Turbo-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oha ya fooffofo[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, Davion; sana tavsiyem yeni s8'in V10 5.2lt motorunu koyman. şuanda onu kullanıyorum ben ve derin bir off çektiriyor :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ön yüzü çok tatlı görünüyori, ama arkası biraz abartılmış gibi ama genede süper görünüyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @paramecium tavsiye yerine duvar kağıdını şöyle müsati bi yere alsakta bizde kullansak :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 w16 quadral turbo bi arabanın redline 6500'de başlıyor. çok ilginç geldi bana. ayrıca beygir göstergesi de baya hoş duruyor. son beygiri de özellikle 1001 yapmışlar. karizma budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu iki araba dururken bugatti'ye dönüp bakmam ben :O[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 pagani yi anladıkta espionage a nooluo?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Aslında Exige koymak lazmdı dimi :D Olsun Elise'in şekli şemali güzel. Hayır aynı mesajı aynı topicte benim takıldığım 206 forumunda atmıştım da. Aynı topiği burda görünce kasmiim ordan alim dedim resimleri :D [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 08 Kasım 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu arabayla da zaten anca cölde gidilir yolda tutamazsın bu arabayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar