Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turklerin Yaratigi 3D MMORPG WORLD

Alis

Öne çıkan mesajlar

alis "
4-

Bir arkadaş 5 yil oncesine kadar bu tarz grafiklerde oyun yapilamaz dior.

Hemen bakioruz world of warcraft veya Doom3 gibi oyunlara 98den beri yapiliorlar e buda senin sentezine yalniş düşüyor."

Aslında bir arkadas dogru soyluyor.Bu tip yapımı uzun surecek oyunlarda grafiklerin yapılması ozellikle sona bırakılıyor ki oyun cıktıgında 5 yıl onceki grafiklere sahip olmasın.Su da anlasılmasın aslında 5 yıl once bu grafikte bir oyun yaparlardı belki ama yeterince kârlı olmazdı bu yuzden yapılmadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

cok sacma yorumlar olmus
luzumsuz yere dalga gecilmis

tartisilan sey farkliydi burda siz cocugun yasindan kisisel gorusunden vs den bahsetmissiniz.

boyle bri sey varsa destek olmak gerekir sacma sapan yorumlar yaparak karalamaya calismak son derece bencilce.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Evet boyle bisey varsa destek olmak lasim... Ben sahsen bu goruntulerdeki gibi bi oyunsa Bir turk yapmissa kesinlikle Orjinal ini alirim ve arkadaslarimada aldiririm . Web siteside acilir en kisa surede insallah . Umarim bu oyunda Pusu oyununun yapim asamasina donmez .
Su oyun Heroes of might and magic 2 gibi olsun daha ne isterim :)[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

aslında burda yapılana dalga geçmek denmez, sadece herkes alışıla gelmedik şeyleri sorgulama ihtiyacı duymuş ki bu çok normal (arada bir iki espiri yapılmış olucaktır tabi nedir yani :))
sanırım bu oyun ciddi bi şekilde gündeme geldiğinde herkes gerekli desteği göstericektir ki eğer anlatılanlar doğruysa helal olsun bu amatör kadroya, respect :)
Sosyal ağlarda paylaş

10 yil sonra gelip her universite okumayan zengin olamiyomus, 5gp lordum plz demesinler yalniz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 20 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
10 yil sonra gelip her universite okumayan zengin olamiyomus, 5gp lordum plz demesinler yalniz...

Vallah oda guzel ;

olabilir neden olmasin :)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 17 Ekim 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
tecavuze mi uradi bu ekipte sadece bas harfleri var?

*!iptal olur tam 15 dakka boyunca gülmüştür*

zuhaha x 859230683

yarıldım çok pis yarıldım ya :D:D:D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
insanları küstürmekten
rencide etmekten
ne zevk alıyosunuz?
siz beklersiniz turk oyunu daha..
sonrada niye turk oyunu cıkmadı..
işte bu yuzden guven yok bişey yok[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

@Zeytin
Bence sen hayatına küs git sen kendini uçurumdan aşağı at devlet bakanı olmuşsun bravo bütün mmorpg leri yasaklayabiliyosun yani bravo diyorum tek kelime ile BRAVO !!![signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MysterySpectre, 11 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
@Zeytin
Bence sen hayatına küs git sen kendini uçurumdan aşağı at devlet bakanı olmuşsun bravo bütün mmorpg leri yasaklayabiliyosun yani bravo diyorum tek kelime ile BRAVO !!!

Peki.
Okuduğunu anlamak önemli bir husus tabi.
Hayatta başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stifler, 11 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
insanları küstürmekten
rencide etmekten
ne zevk alıyosunuz?
siz beklersiniz turk oyunu daha..
sonrada niye turk oyunu cıkmadı..
işte bu yuzden guven yok bişey yok

Türk oyuncular mmorpg den uzak dursun demek türkler mmorpg yapmasın önermesini içerirmi sence ?
Peki ben Türk bir mmorpg oyuncusuysam ve diğer oyuncuların seviyesinden şikayetçiysem ve eğer sen mübalayı anlamak istemiyorsan bu kendimide küçümsediğim anlamına gelmezmi?
lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadigim 1 sn Turkler neden mmorpg yapmasin ? merak etim neden yapmasinlar ?

Programsal olarak blizzard veya ea toplulugndan daha iyi yaptiklari icin mi? yoksa grafik ana tema vs bunlari daha iyi yapamazlar olduklari icin mi ? ....[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmasınlar demedim keşke yapsalar.
Git bi knight online bölümünü oku ve o kapasitede insanlarla mmorpg oynamak isteyip istemediğini düşün.
Ben istemiyorum.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yapan adamlara demiyorum.
Oynayacak kiteleye diyorum.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...