AzureSlayer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 alis " 4- Bir arkadaş 5 yil oncesine kadar bu tarz grafiklerde oyun yapilamaz dior. Hemen bakioruz world of warcraft veya Doom3 gibi oyunlara 98den beri yapiliorlar e buda senin sentezine yalniş düşüyor." Aslında bir arkadas dogru soyluyor.Bu tip yapımı uzun surecek oyunlarda grafiklerin yapılması ozellikle sona bırakılıyor ki oyun cıktıgında 5 yıl onceki grafiklere sahip olmasın.Su da anlasılmasın aslında 5 yıl once bu grafikte bir oyun yaparlardı belki ama yeterince kârlı olmazdı bu yuzden yapılmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 15 yaşında ingiltere grafik tasarım universitesi kazanmış? oda güzel [Bu mesaj Churel tarafından 20 Ekim 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 cok sacma yorumlar olmus luzumsuz yere dalga gecilmis tartisilan sey farkliydi burda siz cocugun yasindan kisisel gorusunden vs den bahsetmissiniz. boyle bri sey varsa destek olmak gerekir sacma sapan yorumlar yaparak karalamaya calismak son derece bencilce.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evet boyle bisey varsa destek olmak lasim... Ben sahsen bu goruntulerdeki gibi bi oyunsa Bir turk yapmissa kesinlikle Orjinal ini alirim ve arkadaslarimada aldiririm . Web siteside acilir en kisa surede insallah . Umarim bu oyunda Pusu oyununun yapim asamasina donmez . Su oyun Heroes of might and magic 2 gibi olsun daha ne isterim :)[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aslında burda yapılana dalga geçmek denmez, sadece herkes alışıla gelmedik şeyleri sorgulama ihtiyacı duymuş ki bu çok normal (arada bir iki espiri yapılmış olucaktır tabi nedir yani :)) sanırım bu oyun ciddi bi şekilde gündeme geldiğinde herkes gerekli desteği göstericektir ki eğer anlatılanlar doğruysa helal olsun bu amatör kadroya, respect :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 10 yil sonra gelip her universite okumayan zengin olamiyomus, 5gp lordum plz demesinler yalniz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: aquila, 20 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: 10 yil sonra gelip her universite okumayan zengin olamiyomus, 5gp lordum plz demesinler yalniz... Vallah oda guzel ; olabilir neden olmasin :)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: aquila, 17 Ekim 2005 02:00 tarihinde demiş ki: tecavuze mi uradi bu ekipte sadece bas harfleri var? *!iptal olur tam 15 dakka boyunca gülmüştür* zuhaha x 859230683 yarıldım çok pis yarıldım ya :D:D:D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ekip kötü yola düşmüş tecavüz etmişler hahaha :D hala gülüyorum abi olmaz böyle bişey ya :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 way bea ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gelişme varmı ya?[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mümkünse Türk oyuncular mmorpg lerden uzak dursunlar. Ben yemin ettim internet kafelerde mmorpg leri yasaklicam. Rezillik ya.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 insanları küstürmekten rencide etmekten ne zevk alıyosunuz? siz beklersiniz turk oyunu daha.. sonrada niye turk oyunu cıkmadı.. işte bu yuzden guven yok bişey yok[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 @Zeytin Bence sen hayatına küs git sen kendini uçurumdan aşağı at devlet bakanı olmuşsun bravo bütün mmorpg leri yasaklayabiliyosun yani bravo diyorum tek kelime ile BRAVO !!![signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sitelerini acmislardir kesin sehirde deilim bilmiom ... gidince sorarim suanda izmirdeyiz =) istanula donunce kesinlikle veririm siteyi =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: MysterySpectre, 11 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki: @Zeytin Bence sen hayatına küs git sen kendini uçurumdan aşağı at devlet bakanı olmuşsun bravo bütün mmorpg leri yasaklayabiliyosun yani bravo diyorum tek kelime ile BRAVO !!! Peki. Okuduğunu anlamak önemli bir husus tabi. Hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Stifler, 11 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki: insanları küstürmekten rencide etmekten ne zevk alıyosunuz? siz beklersiniz turk oyunu daha.. sonrada niye turk oyunu cıkmadı.. işte bu yuzden guven yok bişey yok Türk oyuncular mmorpg den uzak dursun demek türkler mmorpg yapmasın önermesini içerirmi sence ? Peki ben Türk bir mmorpg oyuncusuysam ve diğer oyuncuların seviyesinden şikayetçiysem ve eğer sen mübalayı anlamak istemiyorsan bu kendimide küçümsediğim anlamına gelmezmi? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Benim anlamadigim 1 sn Turkler neden mmorpg yapmasin ? merak etim neden yapmasinlar ? Programsal olarak blizzard veya ea toplulugndan daha iyi yaptiklari icin mi? yoksa grafik ana tema vs bunlari daha iyi yapamazlar olduklari icin mi ? ....[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yapmasınlar demedim keşke yapsalar. Git bi knight online bölümünü oku ve o kapasitede insanlarla mmorpg oynamak isteyip istemediğini düşün. Ben istemiyorum.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Guzelim ; mmorpg knight online acikcasi olmaz =) ole oyuncular cidden zaten RPG yapamz =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben yapan adamlara demiyorum. Oynayacak kiteleye diyorum.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar