Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Arkadaşlar herkes mümkün olduğunda elinde yüksek kaliteli ve mümkünse reklamsız car wallpaper'larını bu topic altında paylaşırsa cidden iyi bi arşiv elde etmiş oluruz. Birde lütfen eğer mümkünse koyduğunuz wallpaperda aracın markasını belirtin. Not : ALLAH RIZASI İÇİN bu topiğin konusunu sapıttırmayın. Ona buna bu topic altında sataşmayın. Usulca wallpaperınızı paylaşın ve eğer beğendiğiniz olursa alın ve gidin. [spo1=Bmw M5 Engine][/spo] [spo2=Ferrari F430][/spo] [spo3=Ferrari F430 (2)][/spo][signature][hline]!!!nisriG MafaKYüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=147343[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ferrari resimleri gerçek değil herhalde değil mi ? Olağanüstü ama gaz oldum alacam bitane[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, [spo1=Audi S8'06 V10 5.2lt engine][/spo] [spo2=Audi S8'06 front][/spo] [spo3=Audi S4'06 25quattro knob][/spo] [spo4=Audi ski jump 01][/spo] [spo5=Audi ski jump 02][/spo] [spo6=audi rosemeyer][/spo] [spo7=audi nuvolari][/spo] şimdilik bunlar :) bazılarının boyutları küçük gelebilir ama değerleri ve verdikleri mesaj benim için oldukça büyük. saygılar.[signature][hline]parameciumwww.audiworld.com Vorsprung durch Technik[Bu mesaj paramecium tarafından 08 Kasım 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nuvolori tüketti beni aldı götürdü öyle[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, rosemeyer'in gövdesi traşlanmış alüminyumdur ;) tank vari görünüşü ile hastasıyım onun. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Abi o audi'nin orda ne işi var sakın aşağı bırakıcaklarını söyleme :([signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, rosemeyer'e devam :) [spo1=audi rosemeyer 01][/spo] [spo2=audi rosemeyer 02][/spo] [spo3=audi rosemeyer 03][/spo] [spo4=audi rosemeyer-auto union silver arrow][/spo] [spo5=audi rosemeyer 04][/spo] yolda görüp de bukadar tehdit edici başka bir araç düşünemiyorum. saygılar.[signature][hline]parameciumwww.audiworld.com Vorsprung durch Technik[Bu mesaj paramecium tarafından 08 Kasım 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj paramecium tarafından 08 Kasım 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, said: Davion, 08 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi o audi'nin orda ne işi var sakın aşağı bırakıcaklarını söyleme :( damarıma bastığın için açıklıyorum, umarım konu bütünlüğünü bozmam :( audi 1986 yılında finlandiyanın kaipola kentinde yer alan Pitkдvuori kayakla atlama pistine kırmızı audi 100 CS quattro (136HP) ile tırmandı. yer ile açısı 37.5° ve 47 metre yükseklik. %80 eğime tekabül ediyor. o günün anısına 5 mart 2005 tarihinde a6 4.2 quattro (6 kademeli triptronic şanzıman)bir araçla aynı piste tekrar tırmandı. vites 1. kademede bırakıldı. kullanılan lastikler ise çivili buz lastiği. 60km/h (4200rpm) hız ile yukarı tırmandı ve durdu. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, Greeny senin için; [spo1=audi nuvolari 01][/spo] [spo2=audi nuvolari 02][/spo] [spo3=audi nuvolari 03][/spo] [spo4=audi nuvolari 04][/spo] [spo5=audi nuvolari 05][/spo] [spo6=audi nuvolari 06][/spo] [spo7=audi nuvolari 07][/spo] saygılar.[signature][hline]parameciumwww.audiworld.com Vorsprung durch Technik[Bu mesaj paramecium tarafından 08 Kasım 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Abi etme eyleme şimdi teyzem daha yeni A3 aldı. Gidip el koyacam arabaya senin yüzünden valla :) Neyse AudiSki muhabbetinin filmini buldum acayip gaza gelio insan :)www.audiusa.com 25 years of Quattro Play Quattro Commercial 25 years of Quattro Microsite Relive 1986[signature][hline]!!!nisriG MafaKYüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Teşekkürler modum ;)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 [spo1=Ferrari F430 Spider][/spo][signature][hline]!!!nisriG MafaKYüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abi beni ferrariler öldürdü.. ya bakıorm bakıorm hayatım boyunca calıssam alamıycagımı bildiğim icin dusunup kahroluyorum...[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar