Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlık sorunu ve aptallık..

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Lensimin tekini kaybettim ya gozumde bi tane var şuan.zaten numarası artmıştı iyi goremiodum şimdi hepten bi acaip oldu. Tek lens takmanın bi zararı war mıdır bilen var mı acaba?
Hayır ben nasıl kaybettim kendi aptallıgıma yanıorm. Kutunun icindeydi bi baktım yok uctu mu ne oldu kafayı yicem. Eskilerini de bi yere koyup saklamıştım onları da bulamıyorum deli olacam ya..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

bence takma beynini çok yorarsın çünkü beyin tek görüntüye alışık sen şuan iki ayrı görüntü yolluyosun baş ağrısı yapabilir en azından yada başka ciddi problemler olabilir bence en azından şöyle bir örnek verim bikeresinde eski tip şu göze konularak çekilen kameralarla 2 saat kadar bi çekim yapmıştım sonra birgün boyunca tek göz bebeğim büyük teki küçük gezmiştim millet tip tip bana bakıyodu :D[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

lazerın yan etkılerı henuz belli değil bence brz daha zaman gecip,ii olduğu kanıtlanmalı en azından
bence tek lens takma zararlı olabilir,ya eski gözlüğün warsa onu kullan bisüre ya da yenısı al geç olmadan[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
so much for my happy endıng...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 11 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
Lazer dıyorum ben sana.

Lazer yaptıramam daha yaş 18[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 11 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
lensler renkli olsa komik görünür sadece =)
Bodrumkedisi

Huehue o da guzel :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

24 saat oldu baş donmesi yok yannız sanki diğer gozum git gide daha az goruo körelio gibi[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 11 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
said:
jacabo, 11 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
lazer yeni bişey değilki

Uzun vade de etkileri bilinmeyen bir tedavi yöntemi. Ayrıca genç gözlerde yarattığı ışığa karşı aşırı hassasiyet etkisi, yaşlılara oranla daha fazla...

ya babam ben ilk olkuldayken yaptırmıstı sanırım 4 e gidiyor olsam

aradan 10 sene gibi oldu yani hatta daha fazla ö yüzden dedim yan etkisi daha yok yağtıran hiçbir tanıdıgımda yok
am tabı 40 yıl sonra çıkcaksa cıksın 40 yıl yaşayacagımız ne malum ?[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ben 2.5 yıldır kullanıorm lens:)tabiki zararı var.başta gözn belli bir alıskanlıgı olusmustr o sekilde kullanmaya ve böle kullanırsan gözün çok kötü seklde bozulur.lens kullanmak zor iş.ben eskiden 1 haftada bikez çıkarıodm.2 kat daha fazla oksijen geçirio die ama sora gözmde kızarıklık olustu ve ilerledi

sora doktora gttm bana ilk sorusu lensleri kaç gnde bir çkarıosn oldu.ve 1 ay lens takmayı yasakladı.valla o 1 ay boyunca kör gibi oldum.sadece buda diil bide üstüne 2 tane d
amla yazdı günde 9 kere bir saga bir sola.
ayy ne günlerdi valla dikkat et.lens şakaya gelmez.gözn korneasını fazlasıyla incitio zatn.nese yanı bnce kesinlikle takma.:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 12 Kasım 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
ben 2.5 yıldır kullanıorm lens:)tabiki zararı var.başta gözn belli bir alıskanlıgı olusmustr o sekilde kullanmaya ve böle kullanırsan gözün çok kötü seklde bozulur.lens kullanmak zor iş.ben eskiden 1 haftada bikez çıkarıodm.2 kat daha fazla oksijen geçirio die ama sora gözmde kızarıklık olustu ve ilerledi

sora doktora gttm bana ilk sorusu lensleri kaç gnde bir çkarıosn oldu.ve 1 ay lens takmayı yasakladı.valla o 1 ay boyunca kör gibi oldum.sadece buda diil bide üstüne 2 tane d
amla yazdı günde 9 kere bir saga bir sola.
ayy ne günlerdi valla dikkat et.lens şakaya gelmez.gözn korneasını fazlasıyla incitio zatn.nese yanı bnce kesinlikle takma.:)

abi naptın sen ya? ben ekstra bi durum olmadıkca her gun cıkarırım[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...