CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 patiler size bi sorum var ben sendit.com dan wow siparis ettım ve gelıyo sanırım su anda p.tesi etmıstım yakın bı zamanda gelıcek fakt sole bı durum soz konusu ben kısısel bılgılerımı doldururken mesela Cythraul yazdım sadece soyadımı yani akherayı unuttum bu kargo bana geldımı soyadımı gordulermı sadece cythraul yazıo akherası yok bana paketı vermezler mi? bide ek olarak kargo parası vermek gibi bi lükse giricekmiyim??[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 up[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 send it kargo ile göndermiyor ( opsiyonel seçenek o onu seçmediğini varsayıyorum) PTT ile geliyor onlarda posta kutusuna bırakıp gidiyorlar. Adresin doğru ise korkmana gerek yok[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Aman dikkat et apartman görevlisini falan uyar,posta kutusuna falan paket bırakılırsa direk getirsin sana. Postacı efendi aşağı bırakıp gidiyor.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 saolun tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar