Luriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Dün gidecek film yok die gittim aman yarabbi bu kdr mı kötü film olur gitmeyin , söyleyin kimse gitmesin.. :) Aradım ama bulamadım daha önce açıldıysa kusura bakmayın...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gitmeyi dşünüodum yarın buna, gerçek hikayeden uyarlanmış diye arkadaş gitmemiz konusunda baskı yapıodu. merak ettim yine de cd sini alırım artık:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 film hakkında bişey bilmiorum ama gitmemek için ismi yeterli bea[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bi yerde okumuştum eminem o hikayeyi çooook korkunç buluyormuş =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Gidicemtim son anda zorroya gitme kararı verdim. iyiki gitmemişim. Çoğu korku filmleri başarısız oluyor zaten hatırladıklarımdan blair cadısı falan berbattı. korku filmi denince şeytan'ı tek gösteririm.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bana gore ne kadar kliselerle dolu olsada dvd de izlememe ragmen korkutan bir film guzel. ayrica ceviri icin katiliyorum kotu bi ceviri ama artik alistik .[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Mavi, 07 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Gidicemtim son anda zorroya gitme kararı verdim. iyiki gitmemişim. Çoğu korku filmleri başarısız oluyor zaten hatırladıklarımdan blair cadısı falan berbattı. korku filmi denince şeytan'ı tek gösteririm. ne seytanmı abi nediyon sen ben o flim de oldum gulmekten :D muahah gerci herkezin flim anlayısı farklıdır ama :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Beyler az daha durun Saw II geliyo. Bu filme bırak gitmeyi içeri kafayı uzatıp bakmayın bile ne oynuyo burda diye. Bırak boş geçin bunu.Bu kadar komik,senaryosu havada bir film daha görmedim.Rezalet diyeblirim.Imdb yine iyi puan vermiş buna 5.3 falan.Eve gitmemle 3'ü vermem bir oldu filme sitede..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben beyendim. sinemada izlerseniz gayet korkunc film. cok güzel sahneler var. sonuc olarak izlenmeye deger diyorum. ayrica herbiseye imdb notu az diyenlerede feci kılım. izledigim en iyi 2 korku filmi dead birds ve switchblade romance in imdb notu 5 6 fln. halbuki inanilmaz filmler. lanet olsun böyle işe of tüh püh[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes -orhan gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bana diyosan ; Imdb notu az demedim ben tam tersine fazla dedim. Tüm Imdb de sana kıl oluyomuş.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 filmin eski versiyonunuda seyretmiştim o bence zamnında yapılmış en iyi filmdi şimdi bu yeni versiyonuda seyrettim yenisi daha da bir süper olmuş kesinlikle 1 hafta boyunca rahat rahat uyuyamazsınız (özellikle filmin final sahnesi yüzünden) 10 üzerinden 9 alır benden[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu arada deadbirds de süper bir filmdi özellikle oğlanı tarlada toza dönüştüğü sahnede resmen çığlık attım!(ilkdefa)...(komedi filmi olmadığı sürece asla filmde ses çıkarmam)amyltyvile horroruda seyrderken üç defa çığlık attım çığlık rekorum bu filmde yani.[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Zevk tabi.. Arkadan sesi verip böö diye bişiyin çıktıgı filmler beni sarmıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben gitmedim :([signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gitmediysen "ben gitmedim" yazmanin amaci nedir buraya. alla alla.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben gittim iğrenç bi film çok kült falan demiştik arkadaşla 70lerde çekilenin aynısıymış sadece oyuncular değişik..tavsiye etmiyorum[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben bugün gittim baya korktum bence çok güzeldi[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Luriel, 08 Kasım 2005 08:06 tarihinde demiş ki: Zevk tabi.. Arkadan sesi verip böö diye bişiyin çıktıgı filmler beni sarmıyo... O yüzden bir yerden Darkness ediniyoruz izliyoruz sonra altımıza dolduruyoruz :D İzlediğim en başarılı korku filmi diyebilirim çünkü yok şeytan, yok yaratık ,öcü felan bu unsurlar görünmüyor ekranda :)[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 korku filmleri biteli çok oldu eskiden ne güzel filmler vardı hatta bende korku filmi arşivi var eskilerine bakınca bi orjinallik görüyorum ama yenileri taklitten başka birşey değil[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar