Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dehşet Sokagı

Luriel

Öne çıkan mesajlar

said:
Mavi, 07 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
Gidicemtim son anda zorroya gitme kararı verdim.
iyiki gitmemişim.

Çoğu korku filmleri başarısız oluyor zaten hatırladıklarımdan blair cadısı falan berbattı.

korku filmi denince şeytan'ı tek gösteririm.

ne seytanmı abi nediyon sen ben o flim de oldum gulmekten :D muahah gerci herkezin flim anlayısı farklıdır ama :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler az daha durun Saw II geliyo.
Bu filme bırak gitmeyi içeri kafayı uzatıp bakmayın bile ne oynuyo burda diye.
Bırak boş geçin bunu.Bu kadar komik,senaryosu havada bir film daha görmedim.Rezalet diyeblirim.Imdb yine iyi puan vermiş buna 5.3 falan.Eve gitmemle 3'ü vermem bir oldu filme sitede..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

ben beyendim. sinemada izlerseniz gayet korkunc film. cok güzel sahneler var. sonuc olarak izlenmeye deger diyorum.
ayrica herbiseye imdb notu az diyenlerede feci kılım. izledigim en iyi 2 korku filmi dead birds ve switchblade romance in imdb notu 5 6 fln. halbuki inanilmaz filmler. lanet olsun böyle işe of tüh püh[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes
sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes

-orhan gencebay
Sosyal ağlarda paylaş

filmin eski versiyonunuda seyretmiştim o bence zamnında yapılmış en iyi filmdi şimdi bu yeni versiyonuda seyrettim yenisi daha da bir süper olmuş kesinlikle 1 hafta boyunca rahat rahat uyuyamazsınız (özellikle filmin final sahnesi yüzünden)
10 üzerinden 9 alır benden[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada deadbirds de süper bir filmdi özellikle oğlanı tarlada toza dönüştüğü sahnede resmen çığlık attım!(ilkdefa)...(komedi filmi olmadığı sürece asla filmde ses çıkarmam)amyltyvile horroruda seyrderken üç defa çığlık attım çığlık rekorum bu filmde yani.[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

ben gittim iğrenç bi film çok kült falan demiştik arkadaşla 70lerde çekilenin aynısıymış sadece oyuncular değişik..tavsiye etmiyorum[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Luriel, 08 Kasım 2005 08:06 tarihinde demiş ki:
Zevk tabi.. Arkadan sesi verip böö diye bişiyin çıktıgı filmler beni sarmıyo...

O yüzden bir yerden Darkness ediniyoruz izliyoruz sonra altımıza dolduruyoruz :D İzlediğim en başarılı korku filmi diyebilirim çünkü yok şeytan, yok yaratık ,öcü felan bu unsurlar görünmüyor ekranda :)[signature][hline]i miss you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...