Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knicks Karıştı

Rush

Öne çıkan mesajlar

larry brownla anlaştılar herkes büyük bir beklenti içinde idi.Ama pre seasonda kötü oynadılar.Ve seosandada işler değişmedi.Bostona 114-100 Washingtona 86-75 yenildi.Taraftar isyan etti washington maçında inanılmaz bi protesto vardı..ve işler şuan karışık..Larry Brown ın değişikler yapması gerekiyor.Kadrolarıda kötü değil , eddy curry Marbury,Quentin,crawford,murphy gibi yıldızları var.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı

[Bu mesaj Rush tarafından 08 Kasım 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 08 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
bismillah ya daha en fazla 4 maç oynandı.

pre-season zaten taktik denemeye yarar.

4 maçta nası ayaklanmışlar anlamadım, fener veya türkiye'de bi takım değil ki bu. ilginç gerçekten

geçen sene ve ondan önceki sennelerdeki başarısızlıkları düşününce taraftara hak vermememek elde değil unutmayın onlar ligin en pahalı takımı

[Bu mesaj hashishin tarafından 08 Kasım 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Belkide dünyanın en büyük mali imkanlarına sahip basketbol kulübü değil spor kulübü kendileri...Ama play-off bile göremiyorlar NYC halkı bunu haketmiyor bence...Adamlar şehire yakın diye New Jersey Nets'i tutacak duruma geldi ..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne bekliosunuzki bi sölermisiniz bana?? Yeni gelen bi antrenör,yeni gelen kadroya oyuncular..Larry Brown un eLinde sihirLi bi değnek yokki direk bütün macları aLsın.Bu işLer sabır isteyen işLer.UnutmayaLımki Detroit de birden biri Nba champ oLmadı.Bazı şeyLerin oturması Lazım Newyork da.Hemen başarı beklemek imkansız..

Gelelim New York seyircisine..Lan zaten gecen sezon veya ondan önceki sezon neydinizde şimdi protesto ediosunuz bu takımı.Hafiften bi kıç kaLkıkLıgı oLmus!!! Neyin protestosu?? Böle sacma insanların sacma sapan biLip biLmeden yaptıkLarı protestoLar deLirtio beni...!!!![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 08 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
Raş :)
Abi daha ne yapsınlar bundan büyük başarı ?

Hehehh.
Ya Larry Brown'a üzülüyorum. Adam'ın coach lugundan süphe etmeye başladım.

Üzülüosunda adama hakarette etme bence!! hah Allam ya[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

demise bu başarısızlık sürekli var.Artık isyan bayrağını çekti taraftarlar başarı istiyorlar iyi bi oyun istiyorlar bence haklılar.Americanın en büyük şehrine yakışmıyor. daha yeni başladı diyorsunuzda bende zaten acil bişiler yapması gerekio diorum.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 08 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
bismillah ya daha en fazla 4 maç oynandı.

pre-season zaten taktik denemeye yarar.

4 maçta nası ayaklanmışlar anlamadım, fener veya türkiye'de bi takım değil ki bu. ilginç gerçekten

daha beter, knicks bu :P adamlar yillardir herhangi bir stabiliteye ulasamadilarki

patlasin larry brown zaten o ayri[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...