bezbez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Arkadaşlar bankamdaki ve üstümdeki işe yaramaz eşyaları nasıl silerim. quest item felada var satılmıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ustune al. sol üstteki kırımızı yere gotur. bas oke gitsin.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezbez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hangi üst* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eşyayı üstüne al inventoryi aç sonra bot giydiğin yerin sağında kırmızılı bişi war sileceğin eşyayı oraya sürükle sonra ok a bas silinir[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... [Bu mesaj wastyrx tarafından 12 Kasım 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj wastyrx tarafından 12 Kasım 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sağ alt eşyaların oldugu yer. kırmızı goruırsun[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezbez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sağolun buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezbez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 birde burada sorayım millet arkasından mavi ışık çıkarara deli gibi koşuyo. nasıl hızlı koşuluyor ? (t yi sormuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 t? eğer light feet i soruosan bi skill roguelerde war sadece[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hyr mavi ışık dio :). sprint o.wariror we rogue lerin lvl 1 skill i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet o skill 1 levelde açık oluyo onu yandaki 8 kutulu yerden birin ekoy 1 e koyduysan 1 e basıp koş :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 light feet te de çıkmıomuydu yaf neese deli uykum war hoş görün pls...[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezbez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bi soru daha soracam.. upgrade scroll nedir nasıl kullanılır biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Buyse, 12 Kasım 2005 19:39 tarihinde demiş ki: ustune al. sol üstteki kırımızı yere gotur. bas oke gitsin. sagım sarımsak solum sogan diye bi program vardı trtde keşke tekrar yayınlasalar kaçıranlar olmuş[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: HasMez, 13 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki: sagım sarımsak solum sogan diye bi program vardı trtde keşke tekrar yayınlasalar kaçıranlar olmuş o ne programıydı bea??[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sagı solu ögreten bi programdı. benim küçüklügümde vardı. trafik programı mıydı neydi[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezbez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: bezbez, 13 Kasım 2005 00:03 tarihinde demiş ki: bi soru daha soracam.. upgrade scroll nedir nasıl kullanılır biri anlatabilir mi? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Çok basit sorular için forumu işgal ediyorsun. Ayrıca sorunu sormuşsun uplayıp durma plz. Yukardaki stickyleri biraz karıştırsan soruların yanıtını bulursun.... Ama yardımcı olayım yine de magic anvile (moradonda merdivenlerden yukarı için ortada yeşil bir top yanar söner orası magic anvil) gideceksin scrolü koyacaksın upgrade item denen itemi koyup okeye basacaksın. Upgrade olacak ya da yanacak. Eşyaların düzeylerine göre aynı uygunlukta scroller bulunur.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Çok basit soru nedir yahu :) neye göre çok basit soru? Efsane topikleri,kim en iyi,kiminki daha uzun. Bunlarmı önemli konular ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Buzk, 13 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Çok basit soru nedir yahu :) neye göre çok basit soru? Efsane topikleri,kim en iyi,kiminki daha uzun. Bunlarmı önemli konular ? =) heh +1 bilmeyene düzgünce yanit verelim. Insanca uyaralim. Hakaret derecesine varan yanitlardan kacinalim yeri gelmisken . Forumu chat serveri gibi kullanmak zuhahaha muhahaha asdasada gibi yanit verip gondermekte son günlerce muthis moda oldu.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Buzk, 13 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Çok basit soru nedir yahu :) neye göre çok basit soru? Efsane topikleri,kim en iyi,kiminki daha uzun. Bunlarmı önemli konular ? =) Ben onlara önemli demedim zaten. Ama upgrade scrol nedir, eşyayı nasıl sileriz gibi soruları sormak yerine biraz araştırarak bulmak daha doğru bence. CSW deki kurallar nedir, warriorun lvl 70 skili nedir gibi extreme bir soru değil ki bunlar. Biraz oynamak, biraz araştırmak... Oyunun tadına varmak...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bilinc alingan olmaya gerek yok bence o ortaya söylenmis bir laf. Son zamanlarda cidden cok artti boyle sert reaksiyonlar. Herkez bir ogreten adam modunda yaninda birde sert tavirlar . Burada kimse kimseden üstün degil kimsenin de kimseye agir yanitlar vermeye hakki yok[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kafede oynayınca genelde dediğin gibi oluyor,ama evde oynarsan benim gibi bir gün boyunca eşyayı yere atmaya çalışabilirsin :) scroll olayı var stickylerde ayrı olay. Ben "basit konu" ibaresine takıldım. O kadar çok basit konu varki. Aralarında en düzgünü bu geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Tamam işte Buzk. Bende evde oynuyorum. Yere atarak ya da başka şeyler deneyerek illa bulacaksın. İşin zevki orada. Ben lvl 40 olduğumda eslandı bilmiyordum kimsede bahsetmemişti. sonra yanlışlıkla kaledeki yarıktan içeri girmiştim bura nere lan olmuştum. halbuki bir bana söyleyip gitseydim o heyecanı vermezdi bana :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yahu bilinç,gerek yok tartışmaya,uzar gider bu konu.Tabiki kendi arasın falan,hoş şeyler bunlar. Nitekim uo da odun evi görüp ev yapıcam diye odun toplamaya falan başlamıştım :D,bencede kendi çözsün tamam haklısın ama.Forum burası sonuçta.Adam arayınca bulması lazım. Şöyle göstereyim. Aramaya girip "eşya" ve "silmek" olarak arattığında bu konuyla ilgili sonuç yok. Yani bence gereksiz bir konu değil,database de dursun,ilerde birisi arama yaparsa çıkar elbet. Diezin en iyi mage i. Aresin en iyi sini. Efsane şampiyon ibocan. Falan fistan,asıl basit konular bunlar diye düşünüyorum.Çünkü gereksiz.MMO bu counterstrike değilki en iyi olsun.Vatana milleti faydası sıfır konular. Salla boşver,sende kendin bul be arkadaşım altı üstü eşya silicen,silme git vendora sat alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Efsana İbocan değil bu arada pek tutmam onu zottirik_tr ya da lamerinkralim_tr daha efsane oyuncular bu arada :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar