Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Sese Kulak Verin.

Davion

Öne çıkan mesajlar

said:
Merhaba grubum;

Bir öğretmen olarak;her gün ders anlatmaya girdiğiniz sınıflarda,acınacak halde olan,üşüyen çocukları görüp,her sabah aynı burukluğu yaşamanın benim ve diğer öğretmen arkadaşlarım için ne kadar zor bir durum olduğunu anlatabilmek ve her gün aynı saatlerde,aynı yerde,aynı çocukları,aynı perişan halde görmenin verdiği üzüntüyü vurgulamak ve paylaşmak amacıyla sizlere tekrar yazmak istedim.Fotoğraflarından bazılarını ekleyerek hissettiklerimizi hissetmenizi istedim.

Bireysel çabalarımız yetersiz kalmaktadır.Bu çocukların desteğinize gerçekten ihtiyaçları var.

Bu çocukların bir çok eksiği bulunmaktadır.Bu eksikleri sizlere kısa başlıklar halinde iletmekte yarar olacağını düşünüyorum.

-Okulumuzda kütüphane ve kitap bulunmamaktadır.
-Öğrencilerimizin kışlık giysilere ihtiyaçları vardır.
-Öğrencilerimizin kırtasiye malzemesine ihtiyaçları vardır.

Saygılarımla...

Açık adres ve telefonlarımız aşağıda bilginize sunulmuştur.Her türlü desteğinizden dolayı şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
(Bu yardım talebini destek olabilecek yerlere iletirseniz daha verimli sonuçlar ortaya çıkacaktır.)

Adres:Celal Bayar İÖO
Yeni Mah.Celaleddin Cad
02400 Kahta/ADIYAMAN
tel: 04167260217

Celal Bayar İlköğretim Okulu
İdareci ve öğretmenleri adına;

Bilal ZEMİN
Türkçe Öğretmeni
05055009634

[spo1=Fotoğraflar]

[/spo][signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten yazık ya gerçekten yazık okusunlar abi başka kaçar yolu yok okumak ıcın elınden gelenı yapıcaklar ki kendi hallerini göz önünde bulundurup kendi evlatlarına sahip çıkıcaklar devlet sahip çıkamamış inşallah bu topic yada bu nerden alıntıysa onu görüp inşallah ibret olur.

bu çocuklar bu haldeyken bile okula gidiyolar bişeyler öğrenmek için helal olsun yedigi önünde yemedigi arkasında olan tipler var artık nası diyim şımarık mı diyim hayırsız mı diim kibarca olsun herifler parayla oynarken bile okulu eeeh miktir et diyip kaçıyolar helal olsun helal çocuklara.[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 12 Kasım 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan seninle ayni kanidayim, sacma sapan işler, artik kime inanilip, kime inanilmayacagi bile belli degil belki adam o fotograflari baska bi yerden buldu, para kazanmak için bizim duygularimizi kullaniyorlar. boyle seyleri dagitanlara da kilim zaten..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla istanbuldan adıyamana 1 kg kargo yollamak 6.5 milyon. İçine defter kitap bide 2 çift ayakkabı koysan etse etse 3-4 kilo etsin ama bu cocuklar sonucta bu şartlarda okuma azmiyle hala okula gidip geliyorlarsa bizimde onlar için bişeyler yapmamız lazım.

Valla ben yarın kırtasiyeci arkadaşlar konuşup ondan defter ve kalem alıcam bende 2 çift cocuk ayakkabısı koysam hiç olmasa vicdanım rahatlar bu resimleri gördükten sonra.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 Kasım 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
duygu sömürüsünden başka bişi değil.devlet yardım etsin topladıgı vergilerle. milletin lüks makam arabalarını yenileyeceklerine.
ayrıca resimlerdeki cocuklarda turp gibi maşallah.

Terlikle okula gidip geliolar. Ve yalan olduğuna inanıyorsanız açarsınız m.e.b sayfasını öğretmenin ismini araştırırsınız. Olmadı telefon edersiniz verdiği okula bakalım öyle bi öğretmen var mı diye sorarsınız. Ben yardım etmem diyeceğinize ona bunu suclayıp sonranda aman devlet yapsın banane demekle bu ülke ileri adım atacağına geri adım atar. Sonucta bu cocuklar ileride gene bu ülkede yaşıyacaklar ve şimdi yardım edilip okutulmazsa ileride devlete belkide daha büyük zararlar vericekler.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

yolladigini iadeli taahutlu yolla da geeri gelince gorursun kim ak kim kara..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

fistan hakli cocukların iyi koşullar altinda olmadıgı kesin ama bunu duzeltmek bizim işimiz değil, biz yardım ettikçe devletimiz "nasılsa bi zengin iş adamı,halk sahip cıkıyor ben en iyisi makam arabamın modelini yukselteyim" demeye devam edicek. cocukların durumu kotu ama sesi duymasi gereken başbakan, biz değiliz.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm hata var küçük bi hata..
Devlete vergileri borç kapatmak için veriyoruz, ülke gelişsin falan için değil.Yok öle bi şi!! Ama şunlar var;
Dış borç, devalüasyon, ekonomik sıkıntı, boy boy kriz...
Dolayısı ile başı sıkışan "Yandım Allah!" diyen devlete değil millete geliyor. Devlet yeşil sermaye katkılı ekonomiye rağmen kendini çevirmekten aciz. Ha güçleri olduğu zaman ise (olmadığı zamanda da bunu yapıyorlar) parayı hamudu ile götürüyorlar ve hatta boşanıp semerlerini bile yiyorlar! Ama yapacağınız en büyük hata devletin yetişmesini beklemek olacaktır. Çünkü geç olacaktır. Ayrıca okula değinecek olursak; bu benzeri okullar için Adıyaman'a gitmeye gerek yok İstanbul'un varoşlarını bi deneyin. Daha berbat manzaralarla karşılaşacağınıza dair bahse girerim...
May the force be with you[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

naaparsin fistanim, degerli patim, ekmek parasi.[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

Haa sanılmasın fistan taş kalpli , bu kadarda ruhsuzluk olur vs.
günde 10larca mail geliyor 100lerce sahte resim..
cogu bi çıkar amaçlı.öyle gönülden yazılmış şeyler değil.
bu ülkede neler dönüyor belli eğil kimse bişey demiyor.
yüreğimiz dayanmıyor yinede yardım ediyoruz ama sonuc elde var sıfır.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yardım etmek istemeyen etmesin kimse zorlanmıyor. Size göre o zaman yardım kuruluşları (denizfener v.s.) falanda saçma ve gereksiz dimi?

Devletin eleştirisini lütfen bu topic altında yapmayın gidin başka yerde devleti eleştirin. Devlet bu cocuklara sahip çıkmıyorsa gidip onu devleti seçen oy verenlere söyle. Yada git ülkeyi yöneten partinin ilçe teşkilatında söyle bu lafları.

Devlet bu cocuklara sahip çıkmıo diye bırakalım yalın ayak okula gidip gelsinler zatüre olup ölsünler dimi? Bu kadar dar düşüncelisiniz. O zaman afrikada yada diğer yerlede yaşayan açlıktan ölenler içinde bizene dimi ölsünler nası olsa ölmelerinin bize bi zararı yok.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

dasaa birak allahini seversen, bugun bi almanya sadece işsizlik parasi diye verdigi sey bir yilda bizim dis borcu kapar.. Kokte var bişiler, bunlar poposuna duskun, millet olarak oyleyiz yani..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

denizfeneri demiş vatandasimiz, denizfeneri dedigin kurulusun kurucularinin bir tek turkiye'de degil dunyanin bir cok ulkesinin baskentlerinde sebekelesmisler, ayrica onlar nurcular oluyorlar, o insanlar kendilerini adamislar, herkesle kiyaslama..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu topiği o herkes denen kısım için açmadım. Ama tabi sizin topiclerin konusunu değiştirmekte üstünüze olmadığı için böyle bi topiğinde konusunu değiştirip devleti kötülemek için alet ettiniz.

Hayır merak ettiğim bişey bu kadar devleti sevmiyorsunuz onu anladık. Peki hanginiz gidipte devlete muhalefet olan bi kurumda yada kuruluşta bu düşüncelerinizi hayata geçirdi? Çoğunuzun yaptığını sanmıyorum bile. Anca klasik kahve politikasından ileri gitmio devlet hakkındaki düşünceleriniz. Ortamını buldumu söyle söyleyebildiğini ama icraata geldimi onada bi kılıf uydurup. "Aman banane ben işim gücüm var devletin muhalefetinide başkaları yapsın" diyip oturursunuz. Neyse zaten hangi konunun amacı sapmadı ki paticikte bu konunun ki sapmasın.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

ben icraatimi yapiyorum kardesim, basip gitmişim, belcika'da yasiyorum, hukumetinden de, yonetiminden de, insanindan da memnunum. ama vatanima karsi bir harekette bulunmam..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

@Fistan

Askere gidince görürüm ben seni gecenin bi ayazında altında içlik üstünde atlet üstünde kazak üstünde kamuflaj bide nöbet yerinde nöbet parkasını giyip soğukta karın üstünde nöbet tutarken 3 çift çorap bide postal olduğu halde tir tir titreyerek belki üşümenin ne demek olduğunu anlarsın.

Tabi haklısın o cocuklar bi terlik bide çorapla bu havada yalın ayak gezse ne olur ki. Hiçbişey olmaz turp gibiler. Sende küçükken adidas terlikle geziodun dimi.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

aha, bak simdi guldurdun beni ya, kardesim benim yapabilecegim bişi yok, oy kullanan amcalarin abilerine git konus, ulkeyi yoneten sizin sectikleriniz benim degil, yonetilende sizseniz, memnun deyildim gittim kardesim, bu kimseyi ilgilendirmez. Ama sen gidip oyunu neye atiyorsan ona katlanicaksin, daha evvel kimlere attiysan onlarin actiklari yaralara da katlanicaksin, oss ye girmek için dershaneye gidiyorsan, yok kaldirilsin diye bagirmayacaksin..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman kes sesini bu ülkede olanlar hakkında yorum yapma!!! Kimse sen niye oraya gittin die sana bişey söylemedi. Ama diyosan ki banane kardeşim Türkiye'de olanlardan o zaman o sesini kesiceksin karışmıcaksın burada olanlara.

said:
Baluu, 12 Kasım 2005 18:34 tarihinde demiş ki: oss ye girmek için dershaneye gidiyorsan, yok kaldirilsin diye bagirmayacaksin..

Bu laflada bu konunun ne alakası var hala çözemedim. Sen ne dediğinin bile farkında değilsin ki böyle olaylar hakkında bi düşünce sahibi olabilesin.[signature][hline]Female Body Inspector

[Bu mesaj Davion tarafından 12 Kasım 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...