holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 az öçnce savaşta mudeli die bi adamla dip dipe glip 5 li ok pvpsi yaptık bayağı bi güzel oldu oyunun zevki tekrardan geri gelmeye başladı sanki son 5li oku vurup dc oldum güzeldi içinizde bu adamı tanıyan varmı tebrik edecemde[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 server?[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ares?[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yaw arkadaşlar dellendirmeyin beni nerde nası kim kiminle vsvse böhüeaaaaa:( zati uykum war[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Merve99, 12 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: hahah sen miydin lo mauah süperdi bi sen sallıyon bi ben sallıyıom Evet dediğin gibi sende sallamışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 delikanli pvp'si ha xD hadi bakalim[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Usko, 12 Kasım 2005 20:38 tarihinde demiş ki: said: Merve99, 12 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: hahah sen miydin lo mauah süperdi bi sen sallıyon bi ben sallıyıom Evet dediğin gibi sende sallamışsın :P O_o ne diyon ??[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 o adam belki güzel vuruyoda ful dex gibibi ztnde adam fr yok 978 vurdum 0_o...[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: UsakspoR, 12 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: said: Usko, 12 Kasım 2005 20:38 tarihinde demiş ki: said: Merve99, 12 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: hahah sen miydin lo mauah süperdi bi sen sallıyon bi ben sallıyıom Evet dediğin gibi sende sallamışsın :P olumbu topice e merwe99 die biri yorum yazmadıki onuda nerden cıkartdın Hyr yazdı ama silindi DİMİ ERSİN abi ? :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mudelli bizim clanda ... Sorunu tam anlamadim ben ?[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: PiCaLLo_TR, 12 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Mudelli bizim clanda ... Sorunu tam anlamadim ben ? Demek istemis ki , o kacmadi ben kacmadim , pvp cok güzel oldu kendisini taniyorsaniz tebrik etmek isterim.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GELpcpc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende fransiz kaldim acikca:D[signature][hline]EyLüle i.S.Y.a.N Gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ok. Ben iletirim ona :)[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar