Quardon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bulabilcegim bir yer bilen var mı arkadaslar , nette baktım hepsi kapanmıs sizin bildiiniz site varmı[signature][hline]O Şimdi Okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yok diyemiyeceğim açıkçası[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tık ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Rapidshare beni sevmiyo ya UP olayını yapamıyorum :([signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar