Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benm hep aynı ya sizin?

dynasty

Öne çıkan mesajlar

ben genelde hep aynı seleri yaparım sabah okl aksam ev fln... ama okulda böle deişik seler oluomu mesela böle çok güldünüz bişe varsa(ve paylasmak isterseniz)burayada yazın.bizde basımıza gelenleri yazalım.
mesela ben hergün okulda aynı seleri yapmaktan bktım.acaba bitek bnmi böleym diorm bazn.bnm okulum berbat bir okl bnce yani öle çok komik olaylar olmuo.genelde her oklda oldugu gibi kavgalar oluo.peki sizlern okullarında neler oluyor??
Sosyal ağlarda paylaş

pek kavgalı bı okulum yok...En azından benım acıdan...3 senedır falan kavga vs etmıorum :)..Bunun dısında bızımde guzel 1.5 senemız gectı ..Son 1.5 senem ıse kabus gıbı..Hıc eskı havası kalmadı ..Okula gıtmek bıle ıstemıorum ..ıste ama neyse..Insanları kopek gıbı goren hocalar vs bı suru sey var ..Artızler..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yawrmm dynasty naber kıs mayyak. yah bak sen de çok haklısın okullar bazen harby bayıyo ama bak bnm bu sene sınıfım deişti snn gbi düşünüodm uf ne sıkıcı falan . snra şööle bi düşündüm yaa dedim okul olmasaydı napçaktık kızııım. okul bence süper bi çewre aslnda ben de alıştım yeni sınıfıma.. ama böle düşünmektense dalganı geç bütün derslerle bütün tenefüslerde... daha güsel oluo. ilerde bu yılları aricas unutma=)
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda da kavga fazla olmuo.zamanında satırla fln basmışlar ama..öretmenler birbirlerine çok fazla gönderme yapıolar, arada laf taşımak zevkli oluo.
bi de yeni gelen 9. sınıfların tamamı ezik..bi tane adam yok aralarında.kantinde masaların üstüne çıkıp dansediolar fln.onlara pis öldürücü bakışlarımızdan yolluoruz.geçen gün bayrak töreninde bi kız bağıra bağıra detone sesiyle hayalet sevgilimi sölüodu bn de bağırdım buna kes sesini die zevkli oluo böle şeyler :-p

pzt günü de bi kızı sıkıştırcaz tuvalette hadi hayırlısı..[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 12 Kasım 2005 11:04 tarihinde demiş ki:
pogodi pzt için kolay gelsin.ama kavga olmazsa da bnce okulda durulmaz.kavga oklun tuzu biberi:D

saol cnm ama ardından bn başkasından dayak yicem bilorum :D[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Biraz uslu olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz okulda cuma günleri toplandığımızda iletmece oynardık. Biz lise sonlar başlatırdır. Sonra biz dururduk ve alt sınıfların kavgalarını izlerdik :) Sonra onlar da disipline :D[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

tikilikten sora kroluk gelio sen onu kaçırdın
dün ben kroydum :)[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Biraz uslu olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya okulda bıkac seserı salak tıp war gıcık tıpler ama baya gulduruolar koca sınıfı ya gecen gun edebıyat dersınde hocayı sinir ettiler konusup duruolar hoca gelince kacıolar kadın bunları kowalıo falan hallerini gorsenız ölursünüz.kadın dio ya güya ünidesiniz ilkokul cocuklarından fazla yoruosunuz beni dio:D
sonra derste 'o piti piti'sarkısını acıp kadını sinir edıolar komedi ya hoca delircek yakındaa[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
so much for my happy endıng...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...