dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben genelde hep aynı seleri yaparım sabah okl aksam ev fln... ama okulda böle deişik seler oluomu mesela böle çok güldünüz bişe varsa(ve paylasmak isterseniz)burayada yazın.bizde basımıza gelenleri yazalım. mesela ben hergün okulda aynı seleri yapmaktan bktım.acaba bitek bnmi böleym diorm bazn.bnm okulum berbat bir okl bnce yani öle çok komik olaylar olmuo.genelde her oklda oldugu gibi kavgalar oluo.peki sizlern okullarında neler oluyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pek kavgalı bı okulum yok...En azından benım acıdan...3 senedır falan kavga vs etmıorum :)..Bunun dısında bızımde guzel 1.5 senemız gectı ..Son 1.5 senem ıse kabus gıbı..Hıc eskı havası kalmadı ..Okula gıtmek bıle ıstemıorum ..ıste ama neyse..Insanları kopek gıbı goren hocalar vs bı suru sey var ..Artızler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missjackal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yawrmm dynasty naber kıs mayyak. yah bak sen de çok haklısın okullar bazen harby bayıyo ama bak bnm bu sene sınıfım deişti snn gbi düşünüodm uf ne sıkıcı falan . snra şööle bi düşündüm yaa dedim okul olmasaydı napçaktık kızııım. okul bence süper bi çewre aslnda ben de alıştım yeni sınıfıma.. ama böle düşünmektense dalganı geç bütün derslerle bütün tenefüslerde... daha güsel oluo. ilerde bu yılları aricas unutma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bizim okulda da kavga fazla olmuo.zamanında satırla fln basmışlar ama..öretmenler birbirlerine çok fazla gönderme yapıolar, arada laf taşımak zevkli oluo. bi de yeni gelen 9. sınıfların tamamı ezik..bi tane adam yok aralarında.kantinde masaların üstüne çıkıp dansediolar fln.onlara pis öldürücü bakışlarımızdan yolluoruz.geçen gün bayrak töreninde bi kız bağıra bağıra detone sesiyle hayalet sevgilimi sölüodu bn de bağırdım buna kes sesini die zevkli oluo böle şeyler :-p pzt günü de bi kızı sıkıştırcaz tuvalette hadi hayırlısı..[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 iim misscm haklısın zatn okul olmazsa günler fln geçmez ama böle bayık bi oklda ister istemez bıktırıo bn çok sıkılıorm.okldakı insanların görnm harika ama büyükannem den daha hareketsizler.çok sıkıcı oluo bitek dersler zevkli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missjackal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sizin okul kolej sanırım giyiniş carisma süper ama içleri boş eğlenceli diiller... sen de mahalledeki kankalarınla idare et be yawrm=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pogodi pzt için kolay gelsin.ama kavga olmazsa da bnce okulda durulmaz.kavga oklun tuzu biberi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eet cnm çogu kişinin içi boş malesef ama ne yapıcan ki..:( evin oraya gelince sorma valla kanka kaynıo:Dkızm git yaa alay etme herkes 2 yüzlü.:( nese konuyu dagıtmayalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: dynasty, 12 Kasım 2005 11:04 tarihinde demiş ki: pogodi pzt için kolay gelsin.ama kavga olmazsa da bnce okulda durulmaz.kavga oklun tuzu biberi:D saol cnm ama ardından bn başkasından dayak yicem bilorum :D[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Nedır bu kavga merakı :)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missjackal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tmm yaaa:p sen kafana göre birilerini bulursun okulda. ondan snra okul çook güsel oljak bak. ama taby kendini sadece ark.lara bağlama hep ark. olmak için ilk adımı da onlardan bekleme kafana göre birini gördn mü git tanış noljak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 aaaaa:S nie bea bosver sen onlarıda döversin kım tutar seni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 puahha gaz vermeyin dağıtırım okulu :-p[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kıss yanlıs anladn bnm arkadas çok.bn onları sewiom bnm çok yakın bi arkadasım var mesela.zatn gerisi bnm için bos.sadece okul böle scak bi okl diil.herkes bitane ark edinmiş geçinip gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu ne ya kiz kahvesine donmus bura o_O[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yok bee ne gazı:p askolsun walla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 alla allh yazma ozaman(anelor)zorla yaz dienmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Biz okulda cuma günleri toplandığımızda iletmece oynardık. Biz lise sonlar başlatırdır. Sonra biz dururduk ve alt sınıfların kavgalarını izlerdik :) Sonra onlar da disipline :D[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 iletmece ne?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pogodiye bak reis olmuş iice?tikilik yetmedi bi de reislikmi? e oha artık:=)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tikilikten sora kroluk gelio sen onu kaçırdın dün ben kroydum :)[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 daıtmayalım:Dbukadarmı yaaaw hadi bnm okul baya bi bayık ya sizn? sizn oklda bişe olmuomu?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya okulda bıkac seserı salak tıp war gıcık tıpler ama baya gulduruolar koca sınıfı ya gecen gun edebıyat dersınde hocayı sinir ettiler konusup duruolar hoca gelince kacıolar kadın bunları kowalıo falan hallerini gorsenız ölursünüz.kadın dio ya güya ünidesiniz ilkokul cocuklarından fazla yoruosunuz beni dio:D sonra derste 'o piti piti'sarkısını acıp kadını sinir edıolar komedi ya hoca delircek yakındaa[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ulan bizde hocaları delirtioduk kızlar bize salakkkk diodu ama en azından %90ının hoşuna gidiodu onlarında,buna bize bağıran kızlar da dahil..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Okul-Yemek-oyun-yemek-yemek-uyku-okul:) sırf böylrhrçiyor yaşamımm + bir şeyim yoq :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar