Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözümün önünde kaza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trafikte konumun ne olursa olsun ister arabayı kullan ister şoför'ün yanında otur ister arka koltukta ol tek yapacağın dikkat etmek.
Dikkatli, refleks, sağlıklı (göz hast, özürlülük vb. kavramlar) biri olmak.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 11 Kasım 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
ne zaman neyle karsilasacagi belli degil insanin..
her an hersey olabilir.. göktasi düsebilir belki 2dk. sonra bizim apartmanin tepesine , ya da camimdan iceri sapigin teki girebilir, ya da samara televizyonumdan cikar...
*!paranoyakligi tutmustur*
Gecen gün otobüs duraginda annemle beklerken , tekerlekli sandalye'de oturan genc kizin surati tanidik geldi...
Annesi yanindaydi ve tatli tatli konusuyordu onunla .. Kiz cevap vermiyor elindeki bisküviyi yemeye calisiyordu..
Baka kaldim öyle bi kac saniye... annem yazik diyerek üzüldügünü belli etti .. Türk olmalari onu daha cok üzdü sanirim....
Bende $askin bir sekilde bakiyordum hala...
Düsünüyordum , en sonunda aklima geldi ...
Bu kiz bizim orda oturuyordu ve hep otobüste karsilasiyordum... Onu her otobüste görüsümde mutlu bi sekilde ,güler yüzle arkadaslariyla konusurdu..
Cokta güzel , tatli bir kizdi...
Ama simdi ... Kötürüm olmus ve felc sanirim... Yüzündeki o eski ifadesini kaybetmis =(, saskin saskin etrafa bakiyordu..
o kadar kötü oldum ki.... 1 anda hayati kaydi kizin...
bütün okul hayati , gencligi gitti düsünsenize ...
Hayat böyle acimasiz iste..
sen herşeyin gırgırındasın biliyomusun o anda nasıl üzüldüm sanki o araba bana çarpmıştı[signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez
Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz
Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki
Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın
Ta ki bu diyardan göçene kadar
Mesaj tarihi:
evet trafik kazası her ulkede olur ama hic bir gelismis ulkede bu kadar sacma bi trafik sistemi yoktur.yukarda bi arkadas ehliyet almak ne kadar zor demis herhalde saka yapmıs.ben su anda ehliyet alıyorum ve adamlar bana ciddi ciddi ehliyet veriolar.rezalet .diil bana ehliyet vermek arabaya yaklastırmamalrı lazım.ha kullanmaya gelince heryere giderim ehliyimde yok bi kere yakalanmadım ama sınav ayrı bi komedi ehliyet kursları ayrı bi komedi.sınavda adam 2km re goturuo git gel dur bu kadar ehliyet sizin vermezlerse anlayınkı rusvet girio ise aptalca formaliteleriyle ugrasmaktan baska bi sey yok ( sabıka kaydıydı rapordu) bole sacma seymi olur.buraya yazıyorum bende dahil bu ulkedeki suruculerin 3/4 u araba kullanmayı bilmez.araba kullanmak ole basit bi is gibi gorunuyoki insalar tarafından. bunun ne kadar hayati bi sey oldugunun farkında diiliz.bu sorunu yazanlarada sadece bizim ulkede mi oluo ah bizim ulkemiz halbiki ne guzel dunyanın en gusel soforleri turklerdik demeklede hic bi yere varamayız.en yavas haliyle 30 la giden bi aracı(dunaynın en hızlı adamı 37ylemi ne kosuodu)bu kadar basit gormeyin insan bedeni icin cok tehllikeli bi hız(e kardesim konusuosun bu kadar kendin yapıyosun dogru dicek bi seyim yok)malesef bu yuzdende bu sistemden kurtulamıcaz dunyanın kaza yapan tek ulkesi diiliz ama sayım gunu sokaga cıkma yasagının oldugu gun onlarca kaza olan tek ulkeyiz.
Mesaj tarihi:
ben gözümün önünde yan koltukta oturan annemi kaybettim
neden peki çünkü karşıdan bize çarpan sürücü bilmem kaç promil alkollüydü neden peki o ölmedi de benim annem öldü yok yere... o yüzden aslında tüm alkolle araç kullanan zihniyeti canlı canlı yaksak yeridir[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Mesaj tarihi:
başın sağolsun kardeş kötü oldum okuyunca ya:([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
banada araba carpmıstı ama 1 2 haftada ayaga kalktım aslında adama buyuk bı ceza vermek gerekırdı cunku ehliyetine el konulmus fılan o halde trafıe cıkan bırınden ne beklersınkı sen[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
said:
Flying_Mamut, 11 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
sen herşeyin gırgırındasın biliyomusun o anda nasıl üzüldüm sanki o araba bana çarpmıştı

Bu adam dün üye olup, böyle bir konu açıp , "Keşke ben ölseydim bi işe yarardım" deyip , Vanille'in attığı son derece ciddi bir mesaja böyle bir cevap verdikten sonra gel de önyargılı yaklaşma...

Ondan sonra "Yeni gelen üyelere önyargılı davranıyo" oluyoruz...

Fesuphanallah...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
asterot bak kardeşim ben yeni diilim sadece banlandım[signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez
Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz
Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki
Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın
Ta ki bu diyardan göçene kadar
  • Admin
Mesaj tarihi:
oysaki ban kelimesi içinde
her şeyin anlamı gizli
benim bir kontrol panelim var
sol tarafında uçurma çucuğu
lanlı lunlu konuşup
özür diledigi halde devam edenleri
tekrar şutlayan adeta
sen hiç 3 kere yörünge dışı oldun mu?
...

speşıl tenks to şebo[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
benim de psikolojim çok etkilenir böyle şeylerde.garip gelir insana.işte şehit konusunuda bu yüzden açtım.
üzülüo insan.hele adamı çaresiz bir şekilde savrulurken görüosan.
Mesaj tarihi:
indiydim[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
Asteroth@
Bi yeniler war birde banlanan dengesizler var ayırt etmek güç.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
said:
Finrod, 11 Kasım 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
yazık adam yaaa kasabın manavın ehlıyet verdıgı bı ulkede normal bı sey malesef.Adamın durumu nasıldı pekı cok agırmıydı ?

ne alaka ???? belki adam sağına soluna bakmıodu vs allah allah ilginç.. trafik kazası oldu mu hemen kasap manav tobe tobee[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Mesaj tarihi:
ya Pingu burda pati kardeşimin demek istedii öle herkese ehliyet weriolar sonucunda böle kazalar meydana gelio yazık ama yane!!!! buna dur demek lazım torpille alınan ehliyetler işde ne olcak öleleri var işde[signature][hline]www.maksatibnelik.com

[Bu mesaj fr_hOoT tarafından 12 Kasım 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...