Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kral Tv

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Berbat bir televizyon kanalı.

Alttan geçen alt yazıları al vur VJ' lere.

Dersteyim bugün sıkıldım çıktım sınıftan kantine gittim oturdum baktım karşımda kral tv alt yazıları okumaya başladım.

Örnekler,

Bahriyeli aşkım tüm yaptıklarına rağmen scs kçib.

Ben davut bu parçayı severek ayrılanlara armağan ediyorum.

Ben Sivas'tan Ümmiye bu parçayı gurbetteki yarime yolluyorum.

Otomatiğe bağlayan bir bayan modeli
Ben Zonguldaktan Kübra parcayi duman gözlüm küpelim arda'ya istiyorum sana tapiyorum kübelim.

Yeni ben Kübra bu parçayı çilek dudaklım, küpelim Arda'ya armağan ediyorum senden bebiş istiyorum bal gözlüm.

En güzelide buydu. Sanane ulan diyesim geldi

Burdan tüm dunyaya sesleniyorum hayat fani 3 günlük dunyada neden gunah işleyelim hepimiz toprak olucaz.

Yayımladıkları parçalar zaten hoşuma gitmiyor 2 parça hoşuma gidiyorsa 15 parça berbat, ziyan geliyor [göreceli bir kavram tabiki]

VJ ' leri hem yumuşak hemde kafalarını 180 derece sağa doğru eğerek şarkı anonsu yapabiliyor.

Ne diyim 7/24 azeri tv yi tercih ederim bu kanalın yerine.

-Hollandalı Overmars'ın zerbesini(şutunu) kapıcı (kaleci) Taffarel son anda defedebildi.

-4 degge (dakika) sonra Overmars'ın kapuya (kaleye) vurduğu zerbe, kapunun yanından geçer.

-Galatasaray hem Türkiye Kubokunu kazandı, hem Türkiye Campiyonu oldu.
-Tebrisler Galatasaray...[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 11 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
VJ ' leri hem yumuşak hemde kafalarını 180 derece sağa doğru eğerek şarkı anonsu yapabiliyor.

puhahahaha
rofl
:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

number 1 da pek bi farkı kalmadı aslında ya memlekette doğru düzgün müzik kanalı yok yada artık harbi millet güzel şeyler çıkartamıyo şundan 4-5 sene önce bütün gün number1 MTV izlerdim artık ayda yılda bir açıyorum[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

Kanal 6 ve flash tv bu şekilde devam ettiği sürece hiçbir kanal onlardan daha kötü olamaz. Kral tv sonuçta bir yan kanal, rating kaygısı olduğunu sanmıyorum ki zaten klipleri dönsün diye para verenlerle geçiniyor. Demek talep var ki millet klipleri dönsün diye para veriyor. Arz talep olayı yine :)
Sosyal ağlarda paylaş

GRALA SELAMMM DAMARA DEVAMMM[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar
Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4

Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...