Pingu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 saat mi kaç? saat; karanlık.. bitmesini hiç istemediğim bir rüyanın ardından, uyanıyorum, sanki uyanışım bir kabus.. gözlerim yine nemli, seni kaybetmenin hüznü hala yüreğimde.. gözyaşlarım dinmeyen bir yağmur, her nefesim bitmeyen bir fırtına... keşke kaybolduğum deniz değilde, sığındığım gün'eşim olsaydın.. devamını yazmak gelmedi içimden[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god [Bu mesaj Pingu tarafından 12 Kasım 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 içten yazmışsın.. oluır böle karalar insan bi şeler.. sakinleş biraz daha,etrafına bak,gül bi şey yap,gereksiz yere yıpranmak mallıktır,eğlenceli şeler ara çevrende.. benimde içimden böle yazmak geldi:Dkırıcı olduysam kusura bakma.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 içimden geldi yazdım =) çok mutluyum salında hihoha mutlu olunca saçmalıyom yaa =) yuppii *!kafa sallar*[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god kırıcı olmadıın? niye olasın ki [Bu mesaj Pingu tarafından 12 Kasım 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 güsel olmuş benceee hatta bayaa güzel, devamı için zorlama bozulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 "keşke kaybolduğum deniz değilde, sığındığım gün'eşim olsaydın.. " burası güzel olmus[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya super olmus walla bayıldım bıttım brz ben de bu psıkolojıdeyım sanırım .. daha cok sey yazmak ısterdım ama cıdden bısey bulamadım super olmus yazıp odama asıcamm...[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 teşekkürler[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar