omer36 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sonuçlar açıklandı sonunda http://www.devletim.com/index.asp?cat=motorlu+tasitlar+ehliyet+sinavi buyrunuz. ilkyardım: 97 trafik: 88 motor: 83 pehpehpeh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 İlkyardım: 83 Trafik: 70 Motor'u geçen sınavda geçmiştim. Şimdi bu durumda sınavı geçmiş oluyorum değil mi? 70 ile geçiliyomuydu ya? :D[signature][hline][ae] joiboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 astır kalp atışlarım hızlandı heycandan geberiom!!! bismillah.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 haayyıoııır MOTOR_B 75 GİRDİ TRAFİK_B 68 GİRDİ İLKYARDIM_B 93 GİRDİ trafikten kalmışmı oluorum ben şimdi?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçer not:70 69 kalır![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçer not 70 demi 3 ündende.. MOTOR_B 75 GİRDİ TRAFİK_B 82 GİRDİ İLKYARDIM_B 83 GİRDİ Ohh beee..benım için hayati önem taşıyordu..geçemeseydım ehliyet sekteye ugruyordu askerden sonraya kalıyordu.. deliler gibi sevindim gece gece... [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 12 Kasım 2005 04:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 motor:98 trafik:86 ilkyardım:93 holaley[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 holeee motor 85 trafik 78 i.yardim 90 sevindirik oldum motordan tirsiyodum 85 almişim trafikten daha düşük öhe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben hiç çalışmadan aldım o notları..ne test çözdüm.ne tekrar yaptım..acaba benmı cok zekiyim.yoksa sorularmı kolaydı :D (durun durun hemen sölemeyin soruların basit oldugunu..azda olsa kendımı cok zeki hissediyim. :) )[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 üühühhüh herkez sevinio ben üzülüom:(:(:(:( össye bu kdr üzülmedim ben:(:(:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hey gidi günler hey bende şimdi 3 yıl geriye döndüm..Ne sevinmiştim yaa :D Arabası olmayan ve kalan arkadalar üzülmesin o kadar önümüzdeki ay alırlar.. Amaaa arabası olan yada ehliyeti aliim ertesi gün araba alıcaktın diyen arkadaşlara geçmiş olsun :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bnm arabam yok ama anneminkini kaçırırım die düşünüodum:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kaçıracaksan ztn ehliyete gerek yok :D Annen ruhbatı arabada bırakmıyodur(genellikle kadınlar arabada bırakmaz):D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kaçırmak dediimde annemin haberi olcak:D ama eğer habersiz kaçırırsam duyarsa b.k u yerim.:D aslında şuan araba kapının önünde yatıo.anahtarda vestierde duruo:Dama biri görürse su kaçırır hmn ehliyet aldımı oğlun die :D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 En iyisi arabanın yedek anahtarını al cebine..sonra o aksam eve gelme arkadaşında kal.ama sizin evi gören bi arkadaş olsun ki ışıkları kapatınca sizinkiler(yani uyuyunca) gözüksün..Arabanın normal anahtarları yerinde duracağı için annen şüpelenmez:D sende sabaha kadar gezersin..Bizzat denedim kimse anlamadı.. Yalnız sabah babamla işe giderken babam şöyle dedi*Havalar baya sıcak bu aralar baksana motor hala soğumamış* :D:D İYİ GEZMELER SANA :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ehhehe taktik iimiş saol:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 MOTOR_B 100 TRAFİK_B 98 İLKYARDIM_B 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benım arabam var ama ehliyetim yoktu.. artık oda olacak sınavdan geçtim.direksiyondan hali hayli geçerim..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benim bundan önceki sınava girdim geçtim ama hala ehliyeti alamadım kart yok dediler çıldırdım[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende simdi yazildim kursa,2 ayligina turkiyeye geldim hazir gelmisken ehliyet aliyim dedim.(umarim stajer ehliyetlik denk gelmez bana kadar) :) hic alakam yok arabalarla,trafikle falan. war mi tavsiyesi olan ,sunu yap bunu yap diyebilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 GED al bitane Hacı Murat çarpa çarpa öğrenirsin :D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar