omer36 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sonuçlar açıklandı sonunda http://www.devletim.com/index.asp?cat=motorlu+tasitlar+ehliyet+sinavi buyrunuz. ilkyardım: 97 trafik: 88 motor: 83 pehpehpeh[signature][hline]
Jievaras Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 İlkyardım: 83 Trafik: 70 Motor'u geçen sınavda geçmiştim. Şimdi bu durumda sınavı geçmiş oluyorum değil mi? 70 ile geçiliyomuydu ya? :D[signature][hline][ae] joiboi
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 astır kalp atışlarım hızlandı heycandan geberiom!!! bismillah.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 haayyıoııır MOTOR_B 75 GİRDİ TRAFİK_B 68 GİRDİ İLKYARDIM_B 93 GİRDİ trafikten kalmışmı oluorum ben şimdi?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçer not:70 69 kalır![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 geçer not 70 demi 3 ündende.. MOTOR_B 75 GİRDİ TRAFİK_B 82 GİRDİ İLKYARDIM_B 83 GİRDİ Ohh beee..benım için hayati önem taşıyordu..geçemeseydım ehliyet sekteye ugruyordu askerden sonraya kalıyordu.. deliler gibi sevindim gece gece... [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 12 Kasım 2005 04:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 motor:98 trafik:86 ilkyardım:93 holaley[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 holeee motor 85 trafik 78 i.yardim 90 sevindirik oldum motordan tirsiyodum 85 almişim trafikten daha düşük öhe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben hiç çalışmadan aldım o notları..ne test çözdüm.ne tekrar yaptım..acaba benmı cok zekiyim.yoksa sorularmı kolaydı :D (durun durun hemen sölemeyin soruların basit oldugunu..azda olsa kendımı cok zeki hissediyim. :) )[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 üühühhüh herkez sevinio ben üzülüom:(:(:(:( össye bu kdr üzülmedim ben:(:(:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hey gidi günler hey bende şimdi 3 yıl geriye döndüm..Ne sevinmiştim yaa :D Arabası olmayan ve kalan arkadalar üzülmesin o kadar önümüzdeki ay alırlar.. Amaaa arabası olan yada ehliyeti aliim ertesi gün araba alıcaktın diyen arkadaşlara geçmiş olsun :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bnm arabam yok ama anneminkini kaçırırım die düşünüodum:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kaçıracaksan ztn ehliyete gerek yok :D Annen ruhbatı arabada bırakmıyodur(genellikle kadınlar arabada bırakmaz):D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kaçırmak dediimde annemin haberi olcak:D ama eğer habersiz kaçırırsam duyarsa b.k u yerim.:D aslında şuan araba kapının önünde yatıo.anahtarda vestierde duruo:Dama biri görürse su kaçırır hmn ehliyet aldımı oğlun die :D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 En iyisi arabanın yedek anahtarını al cebine..sonra o aksam eve gelme arkadaşında kal.ama sizin evi gören bi arkadaş olsun ki ışıkları kapatınca sizinkiler(yani uyuyunca) gözüksün..Arabanın normal anahtarları yerinde duracağı için annen şüpelenmez:D sende sabaha kadar gezersin..Bizzat denedim kimse anlamadı.. Yalnız sabah babamla işe giderken babam şöyle dedi*Havalar baya sıcak bu aralar baksana motor hala soğumamış* :D:D İYİ GEZMELER SANA :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ehhehe taktik iimiş saol:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
zopiks Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 MOTOR_B 100 TRAFİK_B 98 İLKYARDIM_B 100
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benım arabam var ama ehliyetim yoktu.. artık oda olacak sınavdan geçtim.direksiyondan hali hayli geçerim..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benim bundan önceki sınava girdim geçtim ama hala ehliyeti alamadım kart yok dediler çıldırdım[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe
GEd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende simdi yazildim kursa,2 ayligina turkiyeye geldim hazir gelmisken ehliyet aliyim dedim.(umarim stajer ehliyetlik denk gelmez bana kadar) :) hic alakam yok arabalarla,trafikle falan. war mi tavsiyesi olan ,sunu yap bunu yap diyebilcek.
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 GED al bitane Hacı Murat çarpa çarpa öğrenirsin :D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Öne çıkan mesajlar