Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22 Ekim 2005 Ehliyet Sınavı Sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlkyardım: 83
Trafik: 70
Motor'u geçen sınavda geçmiştim. Şimdi bu durumda sınavı geçmiş oluyorum değil mi? 70 ile geçiliyomuydu ya? :D[signature][hline][ae] joiboi
Mesaj tarihi:
haayyıoııır
MOTOR_B 75 GİRDİ
TRAFİK_B 68 GİRDİ
İLKYARDIM_B 93 GİRDİ
trafikten kalmışmı oluorum ben şimdi?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
geçer not 70 demi 3 ündende..
MOTOR_B 75 GİRDİ
TRAFİK_B 82 GİRDİ
İLKYARDIM_B 83 GİRDİ

Ohh beee..benım için hayati önem taşıyordu..geçemeseydım ehliyet sekteye ugruyordu askerden sonraya kalıyordu..
deliler gibi sevindim gece gece...

[Bu mesaj HocaEfendi tarafından 12 Kasım 2005 04:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
holeee

motor 85
trafik 78
i.yardim 90 sevindirik oldum motordan tirsiyodum 85 almişim trafikten daha düşük öhe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
ben hiç çalışmadan aldım o notları..ne test çözdüm.ne tekrar yaptım..acaba benmı cok zekiyim.yoksa sorularmı kolaydı :D

(durun durun hemen sölemeyin soruların basit oldugunu..azda olsa kendımı cok zeki hissediyim. :) )[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Mesaj tarihi:
Hey gidi günler hey bende şimdi 3 yıl geriye döndüm..Ne sevinmiştim yaa :D

Arabası olmayan ve kalan arkadalar üzülmesin o kadar önümüzdeki ay alırlar..
Amaaa arabası olan yada ehliyeti aliim ertesi gün araba alıcaktın diyen arkadaşlara geçmiş olsun :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Mesaj tarihi:
kaçıracaksan ztn ehliyete gerek yok :D
Annen ruhbatı arabada bırakmıyodur(genellikle kadınlar arabada bırakmaz):D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Mesaj tarihi:
kaçırmak dediimde annemin haberi olcak:D
ama eğer habersiz kaçırırsam duyarsa b.k u yerim.:D
aslında şuan araba kapının önünde yatıo.anahtarda vestierde duruo:Dama biri görürse su kaçırır hmn ehliyet aldımı oğlun die :D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
En iyisi arabanın yedek anahtarını al cebine..sonra o aksam eve gelme arkadaşında kal.ama sizin evi gören bi arkadaş olsun ki ışıkları kapatınca sizinkiler(yani uyuyunca) gözüksün..Arabanın normal anahtarları yerinde duracağı için annen şüpelenmez:D sende sabaha kadar gezersin..Bizzat denedim kimse anlamadı..
Yalnız sabah babamla işe giderken babam şöyle dedi*Havalar baya sıcak bu aralar baksana motor hala soğumamış*
:D:D
İYİ GEZMELER SANA :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Mesaj tarihi:
bende simdi yazildim kursa,2 ayligina turkiyeye geldim hazir gelmisken ehliyet aliyim dedim.(umarim stajer ehliyetlik denk gelmez bana kadar) :)
hic alakam yok arabalarla,trafikle falan.
war mi tavsiyesi olan ,sunu yap bunu yap diyebilcek.
Mesaj tarihi:
GED al bitane Hacı Murat çarpa çarpa öğrenirsin :D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
  • Yeni Oluştur...