elo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kekury kaka kolay kesilmesinden olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bir poh cikmiyosa o boss kotu bossdur:D sadece coin ve unique pot cikiyo 1920 lik hemde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hiçbirisi (drop rateler cok dusuk cunkı ozellıkle orclarda..)[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: W_I_T_C_H, 09 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Galiba artık bosslardan unique düsmüyo. cevap wermezsem olmaz :P DF we Agathe ringgggggggggggggggg en sewdiğim boss a gelince de antares+Hyde+DF+Sq+SHAULAAAAAAAAAAAAAAAAAa[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kral_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ArKaDasLar Bence Samma Guzel AdaM ayi Gibi Yaa guzel ce kafasi bilegozul muyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 güzel bi boss evet , dağ kadar boyu var , kesiyosun ve coin çıkıncada güzel oluyo ,oyun hayatımda sammadan daha giga görmedim sonradan anlıyonki iş büyüklükte değil , bakınız bach a duke e bishop a , ufacıklar ve düşürdügü iteme bakınız[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Kral_, 12 Kasım 2005 20:08 tarihinde demiş ki: ArKaDasLar Bence Samma Guzel AdaM ayi Gibi Yaa guzel ce kafasi bilegozul muyooo ya biz en son kestiğimizde bana mitril staff düştü :([signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar