Informer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Ares_Wanted, 10 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki: iNFoRMeR2 : naber lo :) eskilerdenim ben.tanısma fastini bir ara özel yapariz.Ya ben Human bir Warrior için Büyük boy menü varmi dicektim pirzola döner ne varsa alabilirim :) kas kas kas cürüdük.cok kilo kaybettik.:) Yediğimiz yemekleri GM silerse parami geri alirim bilgin olsun :) waay Informer2 , eskilerden olduğun belli , çünkü 6 ay önceki nickim bu , kimsin bu arada merak ettim :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Abi inanma inanma kandıracak senii OO ucuz yemek, yemek için bu ayakları cekiyor amaa informer yer ben yemez + informer abi duyduma gore millete kotu tyonları yediriyormuşsun doğrumudur bu ?? bir ara dukkanına gelecez teftiş için haberin olsun hadi hayırlı işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 orkun abi ayıp ettin..bak lokanta için clana bile geldim..snn için owned by oldum ama bana iş yok ha bu lokantada?vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sağlık bakanlığından gelen görevliler orkunun lüle lüle saçlarını görüp dükkanı kapattılar... Orkun hesap ve ne bu hal!!!!bu halle nasıl yemek hazırlıyosun bu saç sakal ne hesap ver plz!!!! bu arada orkun=::ınformer::[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks[Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 12 Kasım 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bana sormadan neden resmimi koydun ? :@ [signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 12 Kasım 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Informer tarafından 12 Kasım 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 löl informerin hayatı tehliye girdi level 66 warrior sahibi olmak kolay mı yolda kim gorese para ister artık :D[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: [b] OHA :D blacksun senin yanında küçük kalır :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 adam 20 yaşında black 30-40? burda en büyük koray abi herahalde 38-39yaşında name hurr1cane[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ersin başka konu yokmu , resmimi koydun yaşımı söyledin , yakında çıplak foto falanda atarsın rezil olurum cümlaleme pofff[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: KoRn3R0Th, 12 Kasım 2005 19:29 tarihinde demiş ki: Sağlık bakanlığından gelen görevliler orkunun lüle lüle saçlarını görüp dükkanı kapattılar... Orkun hesap ve ne bu hal!!!!bu halle nasıl yemek hazırlıyosun bu saç sakal ne hesap ver plz!!!! bu arada orkun=::ınformer:: saça değilde ben göze takıldım[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 asdasdsa pardon orkun ölesine geyiq yaptık adamalr yaşmaşı karıştırdılar :S sonra dioki nie emsnde beni engeleldin die burlara taşıyo al işte bunlardan dolayı engelliyom:S[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 aha bende 6. kere enngellenmiş bulunuyorum :D yollaa bi ama yaaa aayipptirr :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar