mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw infocan ne dicem bu senin protatif ziyafet mekanini gece 12 den sonra acsana cok ii ish yapar. gece ewde yemek bulamadim mi karsiya benzinlie gecmek zorunda kaliorm hatta yanina bi de sigara satan bi yer. Yalniz dikkat et vergi vermion die gm zabitalari yakalayp banlamasnlar...[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 12 den sonra açmak için ayrı ruhsat istiyolar yannız onu nası ayarlicam bilmiyorum daha[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sağlıksız koşullarda gıda üretimi yaptığınızdan dolayı 3 ay faaliyetten men cezası aldınız... BAS ÇOCUUM MÜHÜRÜ![signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eee içki var mı burda?kuru kuru gitmez xD açarız bi potion of soul ohh..yanınada 760lık şalgam suyu xDasf dsgmkslgsf töbe.[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:80k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Murtaza, 09 Kasım 2005 10:26 tarihinde demiş ki: Sağlıksız koşullarda gıda üretimi yaptığınızdan dolayı 3 ay faaliyetten men cezası aldınız... BAS ÇOCUUM MÜHÜRÜ! kaderde buda varmış demek :( vallaha domuz eti içeren mallarımız yok kullandıgım et bile legitti yapma murtaza ekmeğimle oynama[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 09 Kasım 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Murtaza, 09 Kasım 2005 10:26 tarihinde demiş ki: Sağlıksız koşullarda gıda üretimi yaptığınızdan dolayı 3 ay faaliyetten men cezası aldınız... BAS ÇOCUUM MÜHÜRÜ! yok öle hem rüsveti indiragandi yap sonra bas cocum mührü elimde rüsveri alirken cekilmis bi video kasedi war derdini ugur dündara anlatirsin artik...[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dun aksham zaten el morad townda yapmishlar galiba. yine towerlar calishmamish bizim warriorlar da ortada cerkes sofrasi kurmushlar sanirm. bi girmiorz o zaman da millet alemden aleme kosuor. sole bowl a bir kokorecci acilacak. icceksin bi guzel sonra towna donerken oraya ugrayip riote etinden bir yarim kokorec patlatcaksin ohh miss[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Daha almadık rüşvet filan, hea verirsen bi shard +8 tekrar faaliyete sokmak için bi formül buluruz :D[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 asfa login server connection hedö hödö tmm herkes bu topicte artık:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:85k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Murtaza, 09 Kasım 2005 10:33 tarihinde demiş ki: Daha almadık rüşvet filan, hea verirsen bi shard +8 tekrar faaliyete sokmak için bi formül buluruz :D ermmm yeni patchte dupe olmuomush senin vuslat gelecek bahara kaldi :D:D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Rüşvet haramdır.Kabul edemem yan cebime koy.Ayran satısları ne zaman baslıcak informer :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 helalll cok güzel olmuş ama ben doymadım ne olacak ama eline salık varsa birde ayran koy ya boğazımda kaldı :D:D:D:D:D:D[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: OSMANKEPENEK, 09 Kasım 2005 10:35 tarihinde demiş ki: helalll cok güzel olmuş ama ben doymadım ne olacak ama eline salık varsa birde ayran koy ya boğazımda kaldı :D:D:D:D:D:D ben doymadim ne olucak diye bi sey yok atesliceksin 2.5 ytl daha alicaksin bi yarim döner daha :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 E yuh artık, koskoca Devlet adamına Dupe mal mı vericeksin? PES! 6 ay oldu cezanız.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ayran satışları şu an mevcut değil , yeni patch te onlarıda koycam[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Ujio, 09 Kasım 2005 10:37 tarihinde demiş ki: said: OSMANKEPENEK, 09 Kasım 2005 10:35 tarihinde demiş ki: helalll cok güzel olmuş ama ben doymadım ne olacak ama eline salık varsa birde ayran koy ya boğazımda kaldı :D:D:D:D:D:D ben doymadim ne olucak diye bi sey yok atesliceksin 2.5 ytl daha alicaksin bi yarim döner daha :D:D:D eet yeni dialoglar: agaaa acim yarim ekmek doner pilisss kanka fazla ayranin war mi atesh basti bi tane ismarla da icek..[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Murtaza, 09 Kasım 2005 10:39 tarihinde demiş ki: E yuh artık, koskoca Devlet adamına Dupe mal mı vericeksin? PES! 6 ay oldu cezanız. bunun icin cok güzel bi atasözümüz war [signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares [Bu mesaj Murtaza tarafından 09 Kasım 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Cızzzzzzzzz cızzzzzzzzz...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu arada murtaza dikkatini celbetti mi bilmiom ama info satislara hala devam edio senin cezayi sallayan yok gibime gelio :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 deniz kitletme topigi :@ , 2 saatimi aldı o yemek resimlerini bulup o konuma küçültüp merchant a editlemek off off :@[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Murtaza, 09 Kasım 2005 10:42 tarihinde demiş ki: Cızzzzzzzzz cızzzzzzzzz... aman sen amani bilir misin murtaza etme eyleme :D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Informer, 09 Kasım 2005 10:42 tarihinde demiş ki: deniz kitletme topigi :@ , 2 saatimi aldı o yemek resimlerini bulup o konuma küçültüp merchant a editlemek off off :@ zuahahahha <3 murtaza yapmaz bana öle seyler bak ne güzel sildi o güzelim atasözünü :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Orkun ben İnsanım ya nasıl gelicem oraya Gelsemde nasıl alıcam ya pls şu Lokantanın bi şubesinide moradona aç (Bide Gm den bi isteğimiz var Moradona kerhane istiyoruz.:p)[signature][hline]Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu arada ranking forumlarında millet acaip merak ediyorsu BABA SHOP nasıl bir yerdir diye. İşin aslı buymuş boşuna merak etmiş millet.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:170.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya aga doymuyoz işte ne yapalım ii de adam köşeyi döndü hangi bostan cıkıyo bu yemekler bosdanılds mı yoksa ? ya ayran yok sa peşpi yada cocacoya getiy pipette olsun :D:D:D:D:D:D:D:D:):D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar