Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağ Üzerindeki Bilgisayari Kimse Çakmadan Kapayabilmek İçin Program?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağ Üzerindeki Bilgisayari Kimse Çakmadan Kapayabilmek İçin Program ariyorum varmi acaba bilen? Veletler download edip duruolar acaip lag var...[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b]
Mesaj tarihi:
remote admin olmadi su dediin programi deniycem olmazsa trojen sokcam oda olmazsa veleti boğacam..[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b]
Mesaj tarihi:
Saol mulgear6
Kapayabilcem artik galiba ama pcyi kapadi velet uyuyo herhald..
Neyse yarin kaparim ^^[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b]
Mesaj tarihi:
hexor di b@b di k3nk
Yoh janıms ne haxxoru
Velet sabahtan aksama kadar dl yapio pcsi ne virüs girio ayni zamanda dl ederken lagdan yatiom sürekli oyunda.Pcsine virüs girince benii çaario tamir ettirmeye velet,simdi dl ederken kapayam ben pcsini ağlasin falan diye hayal ediyorum[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b]
Mesaj tarihi:
said:
Mithr, 11 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
Saol mulgear6
Kapayabilcem artik galiba ama pcyi kapadi velet uyuyo herhald..
Neyse yarin kaparim ^^

Ortak bağlantınız varsa ki öyle sanırım.
Ve hepiniz ortak bir ücret ödüyorsanız.
Sen uyarı yapmadan o gençin bilgisayarını pat diye kapatırsan ayıp yaparsın.
Git bi konuş.
Baktın devam ediyor yine konuş.
Baktın yine devam ediyor çıkart ortaklıktan (hat senin üstüneyse)

şahsen benim makinamı resetlese biri atarım camdan aşağıya.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Mesaj tarihi:
Konussamda Anlamazki :-? Göçççük daha.Konusuorum msnden diyorum her msn açtiğinda bana msj atmak zorunda deilsin lag yapiyor evladim naş fln devam edio canı sıkılıo abuk subuk dl yapio virüs girio pcsine beni çaariio bidaa böühea diyerekten..
Mesaj tarihi:
ya bırakın shutdown delphyi benim bildğim bi program var ağdaki bilgisayarın harddiski ni havaya uçuruyor bide ekran kartı pixel shader 9.0 desteklerse hava fişek gibi patlatıyor falan link www.lamerlarinhepsinekafamgirsin.com[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Mesaj tarihi:
Bencede trojan at. Ağ üzerinden çalışan bi trojan vardı ama ismini unuttum. Hatta kullanmıştım ben. Bi sorun olmadı.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
bilgisayarım sağ klik > yönet

çıkan ekranda sol üstte bilgisasyar(yerel) yazan yere sağ klik > başka bilgisayara bağlan

daha sonra sağ klik, özellikler, bilgisayarı kapat

fakat ama lakin ilgili yetkilerinizin olduğuna emin olmanız gerekli. (sp2de olmuyor sanırım)[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
xlaidehlevar işin gücün yokmu salak salak msjlar atiosun git kelime hazneni fln geliştir konuşmayi öğren sonra gel buraya laf oturtmaya çaliş.O Siteye girmesi gereken biri varsa sensin o,Yaptiğimin lamerlikle alakasi yok ama kafan almıyo nasil olsa anlatmıyacam daha fazla..[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b]
Mesaj tarihi:
Çaktırmadan radmin kur. Tamir ediyom diye. Sonra sıkılınca reset attır , pcsini kapa falan. (radmin = remote admin )[signature][hline]Dev olarak ta bilinirdim bir aralar...
Devhochi'yim ben aslında...
Bone, 29 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
ayy trojan bu biz kekmiyiz
  • Yeni Oluştur...