Assam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Beyler oyundaki nickleriniz ned,r bu başlıkta ufaktan lvl up rehberi , zone questler vss paylaşalım....[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bir zaman Ferentus vardı şimdi de bu mu moda?[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 2 hafta sonra esamesi okunmaz.....[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler cidden sıkıcı oluyo tanıdık olmayınca ya ztn mal gibi ölüp durdum bi süre uyuz oldum iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Trevize, 09 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: bu oyun ciddi anlamda ferentusa 5 basar çok konusma bakiyim sen pis swg ci :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 farentus la kıyaslamam bile farentus yarım yamalak questlerin bile olmadıgı eblek bir teşebbus bunda adamlar alenen oyunu yapmıslar grafıkler combat vsvs cok guzel questler falanda var , server problemını cozerlerse bence uzun soluklu olur hele hele beleşci yurdum insanıyla ... Kore server ında CilloP (hatun) char ımız mevcuddur lvl 8 ... ama haftaya açılan server lardan birine geçecem sanırım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 farklı server olunca char olmuyo tabi of ben mecburen bunda oynucma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 server açık mı suan ben gıremıyorum xeian mı ne öle bi serv war girilmiyor trafik mirafik dio dolumu yoksa bi problem mi var[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 trafik server çok yoğun diyo işte sorun yok serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hay trafiğine emi hehe ne lan bu 12 saattir deniyorum server merver hak getire birde 1 tane server var değilmi? yani bende 1 tane gözüküyorda sizi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben indirip geliyorum ama nerden indiricem diye bir sorun var bulamadim :D ehuehue nese ben v bi ark basliyicaz ben marcus northstar ark rebellious_soul olarak gelcez..(amin(download bulsam :P ))[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 assam benim nickim lvl16 oldum 2 handed cold gidiyorum shield / lightining bow / cold yada lightining iyi gibi force olarak seçim sizin ama genelde sırf solo gidiyorum :)[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar ismim virus bu arada betaya (yani en son kapanmamak üzere açılan oyuna) ilk türk olarak ben girdim :) itirazı olan :) saat tam 02:53 dü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Oyun gerçekten iyi ama login sorunu var şuan..Nick im YakudA[signature][hline]Raistlin Tr Elemantalist/Monk ---GW YakudA lvl 12 -----Silkroad Azumi Priest beramus ---- K.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Siobahn lvl 10 archerim var (ice) ama oyuna sadece servera bı kac kere denk geldı restart attıklarında gırebıldım[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nick Kedicik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fmea lv15 sword user.dd skillerine agirlik veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben bi girebilsem kendi caharım ıda yazcam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar