lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Üye oldum ama sanırım server'lar bakımda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 server acıldı arkadaslar haberimiz olsun ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben yeni başladım şahsen çok hoşuma gitti diyebilirim[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 cok güzelmiş yaa cok sevdim[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaşlar ne durumdasınız?şu an 3.çağdayım tüm teknolojileri yaptım.işçi sayım 5000 olunca 4. çağa geççem.[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaşlar ben de yeni kaydoldum nickim othranx land : Ituland artık ittifaka fln katın bişiyler yapalım biz de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gelin gelin ne kadar çok o kadar iyi:Dda çağ 5 de olan biri varsa kursun guildi:D[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Guildler kurulmaya başladı beyler:D Adım ashen-shugar eagle-eye cave war guildindeyim guilde girmek istiyen martel nightbladei bulsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şu an yine girilemiyor oyuna tam 100 köylüm daha olmuştu dün başladım oyuna zaten yaptıklarım kaybolmasın da.eğer pati klanı kurulursa ben de katılırım.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık [Bu mesaj ZaCk tarafından 09 Kasım 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 çok pahalı her şey uff :([signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw oyuna girebiliyormusunuz ben giremiyorum. [signature][hline]Eh Tıklayın Artık [Bu mesaj ZaCk tarafından 09 Kasım 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Oyuna girebiliyorum ama en az 2 saattir giremedim ve o süre hiç geçmemiş görünüyor kaynaklar gelmemiş,binalar yapılmamış işallah yakında beta olayından çıkar.O zamanda yaptıklarımız silinecek sanırım.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 beyler war guildine üye olursanız size her türlü yardımda bulunulacaktır Martel nightblade adlı oyuncuya bi özel msj atın tavernada buluşun sizi guilde alaaktır.Ayrıca pati guişldi açılması için bence v.2yi bekliyelim oyun oturuo yawas yawas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zack oyuna ilk giriyorum madenler dieşmemiş gözüküyo 5 saniye fln bekle tekrar ansayfaya tıkla gözükyor bende.. :) WAR guilding girmeyi narkadaşlar orda 1:1 dragon diye bir arkadaş var.. 100 adam la saldırıyım dedim (ki hiç defansı yoktu o sırada bu insanın) girmiş tavernaya arkadaşlarıyla konuşup bana direk casus op. ları dizmişler.. ayıp yani. bari aynı guild de olsalar..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar