Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis Online - Karanlık Çağ 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
server acıldı arkadaslar haberimiz olsun ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cok güzelmiş yaa cok sevdim[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
Şu an yine girilemiyor oyuna tam 100 köylüm daha olmuştu dün başladım oyuna zaten yaptıklarım kaybolmasın da.eğer pati klanı kurulursa ben de katılırım.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık

[Bu mesaj ZaCk tarafından 09 Kasım 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyuna girebiliyorum ama en az 2 saattir giremedim ve o süre hiç geçmemiş görünüyor kaynaklar gelmemiş,binalar yapılmamış işallah yakında beta olayından çıkar.O zamanda yaptıklarımız silinecek sanırım.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık

Mesaj tarihi:
beyler war guildine üye olursanız size her türlü yardımda bulunulacaktır
Martel nightblade adlı oyuncuya bi özel msj atın tavernada buluşun sizi guilde alaaktır.Ayrıca pati guişldi açılması için bence v.2yi bekliyelim oyun oturuo yawas yawas:D
Mesaj tarihi:
zack oyuna ilk giriyorum madenler dieşmemiş gözüküyo 5 saniye fln bekle tekrar ansayfaya tıkla gözükyor bende.. :)

WAR guilding girmeyi narkadaşlar orda 1:1 dragon diye bir arkadaş var.. 100 adam la saldırıyım dedim (ki hiç defansı yoktu o sırada bu insanın) girmiş tavernaya arkadaşlarıyla konuşup bana direk casus op. ları dizmişler.. ayıp yani. bari aynı guild de olsalar..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
  • Yeni Oluştur...