lazy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Merhaba arkdaslar. Benim Konum clienti resimlendirme bu konuda Sizlerden Yardım İstiyorum ama Anlatırken cok iyi Bir sekilde neyi Nasıl Yapıcagımı anlatırsanız Cok sevınırım Cunku İlk Yapısım Olucak O yuzden karıstıra bılırım Herkeze İyi Gunler GECMIS BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Zwaine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arama yapsan o kadar cok cıkarki bu konuda baya acilmis topic var[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arama yapsada bısey bulamaz client backgroundundan anlamamda oınun icin sanırım hex editor kullanılıordu yada öle bi program[signature][hline]if i will die a day, you'll be last girl in my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya Arkadaslar yukarda yazdıgım gıbı lutfen cok ıyı bır sekılde orda anlatılanlardan bır sey anlamyıorm tam olarak ne ındırcem nabıcam boloe sıfırdan bır beyınsıze ders werır gıbı lutfern :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatality Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 verdateyi editliceksin.[signature][hline]In The End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 burad açok ayrıntılı bir konu var . gump editör ile 640 * 480 bi bmp resmini gumd editörler 5500 kodu olarka ekliyorsun ama bende stream error veriyor delirecem . [Bu mesaj PainLover tarafından 09 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: PainLover, 09 Kasım 2005 16:17 tarihinde demiş ki: burad açok ayrıntılı bir konu var . gump editör ile 640 * 480 bi bmp resmini gumd editörler 5500 kodu olarka ekliyorsun ama bende stream error veriyor delirecem . [Bu mesaj PainLover tarafından 09 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Hatayı Verdatadan Verebilir. Örnek Nebulanınn Verdatası Editlenmiyordu. Genede Emin Diilim.[signature][hline]Arşiv Burada www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 editlenmeyen verdatalar için pratik bi yöntem buldum : verdatı gumpeditör üle açıp client resmi olan 5500 kısmını seçip çıkan kısmımda sağ clieck yapıp çıkan menüden "from clipboard" diyerek photoshop'dan yada paint'den kopyaladığın(ctrl+c) 640*480 resmi yapıştırıp save diyebiliyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: PainLover, 11 Kasım 2005 12:36 tarihinde demiş ki: editlenmeyen verdatalar için pratik bi yöntem buldum : verdatı gumpeditör üle açıp client resmi olan 5500 kısmını seçip çıkan kısmımda sağ clieck yapıp çıkan menüden "from clipboard" diyerek photoshop'dan yada paint'den kopyaladığın(ctrl+c) 640*480 resmi yapıştırıp save diyebiliyorsun . Normal de de oyle yapılıyor zaten o programla =)[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Pingu, 11 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki: said: PainLover, 11 Kasım 2005 12:36 tarihinde demiş ki: editlenmeyen verdatalar için pratik bi yöntem buldum : verdatı gumpeditör üle açıp client resmi olan 5500 kısmını seçip çıkan kısmımda sağ clieck yapıp çıkan menüden "from clipboard" diyerek photoshop'dan yada paint'den kopyaladığın(ctrl+c) 640*480 resmi yapıştırıp save diyebiliyorsun . Normal de de oyle yapılıyor zaten o programla =) buradaki tutprillardan birinde farklı anlatışmıştı . bende burada öğrenmiştim am ao şekilde olmamaıştı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 [email protected] yardım ederbilirim[signature][hline]| Her Şey YaTan İÇin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hangi tutorial? Bi hatası varsa düzeltelim?[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yardım edın offf offf nası lyaPCAICAGINI SOLE BOLE DIE ANALTIN LTFN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar