Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client Resimlendirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkdaslar.

Benim Konum clienti resimlendirme bu konuda Sizlerden Yardım İstiyorum ama Anlatırken cok iyi Bir sekilde neyi Nasıl Yapıcagımı anlatırsanız Cok sevınırım Cunku İlk Yapısım Olucak O yuzden karıstıra bılırım Herkeze İyi Gunler

GECMIS BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Zwaine
Mesaj tarihi:
Arama yapsan o kadar cok cıkarki bu konuda baya acilmis topic var[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
arama yapsada bısey bulamaz client backgroundundan anlamamda oınun icin sanırım hex editor kullanılıordu yada öle bi program[signature][hline]if i will die a day, you'll be last girl in my life
Mesaj tarihi:
Ya Arkadaslar yukarda yazdıgım gıbı lutfen cok ıyı bır sekılde orda anlatılanlardan bır sey anlamyıorm tam olarak ne ındırcem nabıcam boloe sıfırdan bır beyınsıze ders werır gıbı lutfern :)
Mesaj tarihi:
burad açok ayrıntılı bir konu var . gump editör ile 640 * 480 bi bmp resmini gumd editörler 5500 kodu olarka ekliyorsun ama bende stream error veriyor delirecem .

[Bu mesaj PainLover tarafından 09 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
PainLover, 09 Kasım 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
burad açok ayrıntılı bir konu var . gump editör ile 640 * 480 bi bmp resmini gumd editörler 5500 kodu olarka ekliyorsun ama bende stream error veriyor delirecem .

[Bu mesaj PainLover tarafından 09 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Hatayı Verdatadan Verebilir.
Örnek Nebulanınn Verdatası Editlenmiyordu.

Genede Emin Diilim.[signature][hline]Arşiv Burada
www.geyk.net
Mesaj tarihi:
editlenmeyen verdatalar için pratik bi yöntem buldum :

verdatı gumpeditör üle açıp client resmi olan 5500 kısmını seçip çıkan kısmımda sağ clieck yapıp çıkan menüden "from clipboard" diyerek photoshop'dan yada paint'den kopyaladığın(ctrl+c) 640*480 resmi yapıştırıp save diyebiliyorsun .
Mesaj tarihi:
said:
PainLover, 11 Kasım 2005 12:36 tarihinde demiş ki:

verdatı gumpeditör üle açıp client resmi olan 5500 kısmını seçip çıkan kısmımda sağ clieck yapıp çıkan menüden "from clipboard" diyerek photoshop'dan yada paint'den kopyaladığın(ctrl+c) 640*480 resmi yapıştırıp save diyebiliyorsun .

Normal de de oyle yapılıyor zaten o programla =)[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Mesaj tarihi:
said:
Pingu, 11 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
said:
PainLover, 11 Kasım 2005 12:36 tarihinde demiş ki:

Normal de de oyle yapılıyor zaten o programla =)

buradaki tutprillardan birinde farklı anlatışmıştı . bende burada öğrenmiştim am ao şekilde olmamaıştı .
  • Yeni Oluştur...