Sensible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 www.destroycartoon.com 'du sitesi[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hala da öyle. bu arada 8 yıl önce izledim diyenler biraz abartıvermiş =) ben 6 yıl demişim dogru demişim =) 99'da faaliyete geçmiş dc. dayıyı unuttuk ya dayı var ahaha süperdi be..[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben Noel dayıyım deliganlıyım hediyemi beyenmeyeni tokatlarım VEYYY ne güzeldi be :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 efsaneydi zamanında... 6-7-8-9 sene önce =)[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 topici ilk gördüğümde dedim heralde bi 5-6 senelik topice biri bişe yazmış :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 herkeste 15 yaşında izlemiş :D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 *!eski günleri hatırlar* *!arşivinden pokeImam'ı çıkarır, izler*[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Sensible, 08 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: www.destroycartoon.com 'du sitesi yok eskiden destroycartoon adı altında geocities'deydi .. ilk orada açıldı.. eleman izmirli, halen tasarımla uraşıyor, mesleğide bu.. çoluk çocuğa da karışmadı :) haydi kızlar koşun.. ne bu bi de herkes sene tribine girmiş..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: fixxer, 08 Kasım 2005 09:26 tarihinde demiş ki: ya abi dinsizmi desem bunlar nedesem bilmiyorum ama baya bi komik :D http://www.secretspy.net/flashs/Onur_Kek-Imam_vs_Sayko_Kemal.htm [Bu mesaj fixxer tarafından 08 Kasım 2005 09:27 tarihinde değiştirilmiştir] siz kısa pantolonunuzla dolaşırken biz bunları seyrediyoduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: sunthewitch, 08 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: said: fixxer, 08 Kasım 2005 09:26 tarihinde demiş ki: ya abi dinsizmi desem bunlar nedesem bilmiyorum ama baya bi komik :D http://www.secretspy.net/flashs/Onur_Kek-Imam_vs_Sayko_Kemal.htm [Bu mesaj fixxer tarafından 08 Kasım 2005 09:27 tarihinde değiştirilmiştir] siz kısa pantolonunuzla dolaşırken biz bunları seyrediyoduk :P haklısın abi ben 19 yasındayım ve bunu tam olarak 14 yasında ızlemıstım gercı hayatımda kısa don gıydıgımı hatırlamıyorum ama neyse oyle dıyorsan oyle olsun :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yaw bu kısa pantolonun tam türkçesi nedir ben şort kapri falan gibi bişe tahmin ediyorum ama bunuda giymenin pek bi ilginç tarafı yok gibi heralde dah rezil bişey olsa gerek[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Gerab, 08 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki: yaw bu kısa pantolonun tam türkçesi nedir ben şort kapri falan gibi bişe tahmin ediyorum ama bunuda giymenin pek bi ilginç tarafı yok gibi heralde dah rezil bişey olsa gerek kısa donun tam olarak turkcesı sanırım kısa dondu yada peygamber donu muhahahah artık hangısını ıstersen onu kullan zaten turkce konusuyoruz bız burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Onur Kekle eskiden beri arkadaşızdır =) Hatta ilk projelerinde abi diyordum, şimdi kanka misali takılıyoruz. Kendisi ile uo shard projelerimiz bile olmuştur =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla bu animasyonu yapanda herkesin tanıdığı çıktı.Ne var bende İzmir'deyim ama onu tanımıyorum,niye eziyosunuz herkesi?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 7-8 sene olayı biraz fazla olmuş. 99 Şubat Mart gibi çıktı flash.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahh ahh harbi yaa .eski gunlerrr[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 keski konu baslıgına imam vs sayko yazmasaydım baksana insanlar 8 yıl oncesıne gıttı sayemde nostaljı yasadılar :D konu baslıgını keskı nostaljı yapsaydım ehehehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gençliğim aklıma geldi ahh lise yıllarım ahh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 o onurun(onur kek) yazlığı gümüldürde bnm ark.la aynı sitedeydi sanrsam[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Sensible, 08 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: www.destroycartoon.com 'du sitesi öheh et roket deil destroydu biraz sallamışım unutkanlık.. ama cjb.net di başta onu çok ii hatırlıorm[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bide cinnet geçiren imam vardı ulan ne gülmüştüm ilk dinlediğimde şimdi gülemiyorum nedense nekadar salakmışım diorum:)hayat böyle işte ne ekersen onu biçersin sakla samanı gelir zamanı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yanlış bilmioysam zamanında bunu yapan insan evladı şu an 23-24 yaşında falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mukus Leo, Sayko vs. İmam, Pokeİmam, Sayko Matrix filan hepsi birer efsane:D Hele imamın minareye çıkıp bazukayla Sayko yu patlatmasını bide Shotgun çekip Pikachu yu yarmasını hiç unutmuycam:D (Bende 4-5 sene önce izledim işte ortaokuldayken, psikolojimi bozmuştu bu:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 işte hepsi bu sitede var[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar