Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imam vs sayko

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu animasyonu yapanın çoluğu cocugu olmuştur artık. 15 - 16 yaşında falan seyrettim galiba ben bunu ilk.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Mesaj tarihi:
Sahiden kaç yılın animasyonu bu yav?Tey tey...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
yaws beyler konu baslıgına ne oldugunu yazdım baya eskı oldugunu bılıyorum bende 4 sene once seyretmıstım ama seyretmeyenler var sanırım allah allah bos bos konusuyorsunuz :D müheheheheh[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Mesaj tarihi:
Bir aralar internet pokeimam - poke ve sayko - poke vs imam - imam vs sayko diye yıkılıyordu. Sonra işin cılkı ve bilimum şeyleri çıktı.

Bir de karate kamil var oda çok güzel bir seri idi.[signature][hline]S : Ares - El Morad
N : AciDFroZeN
L : 5x
C : ---
P : 1xx
Mesaj tarihi:
Bunu izlediğimde 15 yaşındaydın yaa kafayı yemiştim nası hazırlamış adam bunu diye flash öğrenmemdeki en büyük etkidir :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
orta okula giderke nwardı galiba 3. sınıf
ama güzel di eskilerin tabi bir baska oluyor :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

Mesaj tarihi:
said:
Joe, 08 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
Berk Tokay yapmadı mı bunları hatta bu berk denilen adam grafi2000 comedy diye tv de(kanal D) çıkan bi programda vardı

yoq bu onur kek olması lazım[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b]
Mesaj tarihi:
said:
AciDFroZeN, 08 Kasım 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
Bir aralar internet pokeimam - poke ve sayko - poke vs imam - imam vs sayko diye yıkılıyordu. Sonra işin cılkı ve bilimum şeyleri çıktı.

Bir de karate kamil var oda çok güzel bir seri idi.

bu sitede hepsi var kurcalarsan görürsün[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Mesaj tarihi:
heyt be :D grafi2000 flashberk sitelerinden çıkmazdık :D hey gidi günler hey[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
bu vidyoyu belkide ilk izleyenlerden biri benimdir
çünkü vidyonun sahibi bizim internet cafenın sahibibn arkadaşıydı o zmnlar vidyoyu yaptıktan ve siteye koyduktan sonra chatten o abiye gir bak izle demişti bizde o sırada izledik.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
bu videoyu ilk ziledigimde altıma yapmamak için zor tutmuştum kendimi..özellikle saykonun yataktan kalıp şeklinde çıkması ve küfürleri süper..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
sitenin adresi de roketkartoon.cjb.net miydi ne zamanında onur diye bi eleman yapmıştı ota okula gidioduk çıktıında. insanı flaş öğrenmeye teşvik edior.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
  • Yeni Oluştur...