fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya abi dinsizmi desem bunlar nedesem bilmiyorum ama baya bi komik :D http://www.secretspy.net/flashs/Onur_Kek-Imam_vs_Sayko_Kemal.htm [Bu mesaj fixxer tarafından 08 Kasım 2005 09:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hehe :) çok güzel izleyin..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bunu ilk izledigimde 14 yasinda falandim, Orrta 1-2 olmali...[signature][hline]Bal adam...
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu animasyonu yapanın çoluğu cocugu olmuştur artık. 15 - 16 yaşında falan seyrettim galiba ben bunu ilk.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Belirtmemisim.. gecen ay 22 ime girdim... Yani enredeyse 8 sene olmustur temiz...[signature][hline]Bal adam...
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sahiden kaç yılın animasyonu bu yav?Tey tey...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yaws beyler konu baslıgına ne oldugunu yazdım baya eskı oldugunu bılıyorum bende 4 sene once seyretmıstım ama seyretmeyenler var sanırım allah allah bos bos konusuyorsunuz :D müheheheheh[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 *!İç çeker...* Güzel günleri hatırladım[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 13 yaşında ilk izlediğimde gülmekten altıma işemiştim[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Çok eski lan bu bide pikaçulusu vardı :-P[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills [Bu mesaj Joe tarafından 08 Kasım 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hepsi var bende :D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bir aralar internet pokeimam - poke ve sayko - poke vs imam - imam vs sayko diye yıkılıyordu. Sonra işin cılkı ve bilimum şeyleri çıktı. Bir de karate kamil var oda çok güzel bir seri idi.[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bunu izlediğimde 15 yaşındaydın yaa kafayı yemiştim nası hazırlamış adam bunu diye flash öğrenmemdeki en büyük etkidir :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Öeh 7-8 senelik şey bu be[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Berk Tokay yapmadı mı bunları hatta bu berk denilen adam grafi2000 comedy diye tv de(kanal D) çıkan bi programda vardı[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 orta okula giderke nwardı galiba 3. sınıf ama güzel di eskilerin tabi bir baska oluyor :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Joe, 08 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki: Berk Tokay yapmadı mı bunları hatta bu berk denilen adam grafi2000 comedy diye tv de(kanal D) çıkan bi programda vardı yoq bu onur kek olması lazım[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b]
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Onur KEK; pokeimam ile saykoyu yapan kişi Berk TOKAY; ise noel dayı v.b. animasyonları yapan kişi[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: AciDFroZeN, 08 Kasım 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Bir aralar internet pokeimam - poke ve sayko - poke vs imam - imam vs sayko diye yıkılıyordu. Sonra işin cılkı ve bilimum şeyleri çıktı. Bir de karate kamil var oda çok güzel bir seri idi. bu sitede hepsi var kurcalarsan görürsün[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 heyt be :D grafi2000 flashberk sitelerinden çıkmazdık :D hey gidi günler hey[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu vidyoyu belkide ilk izleyenlerden biri benimdir çünkü vidyonun sahibi bizim internet cafenın sahibibn arkadaşıydı o zmnlar vidyoyu yaptıktan ve siteye koyduktan sonra chatten o abiye gir bak izle demişti bizde o sırada izledik.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu videoyu ilk ziledigimde altıma yapmamak için zor tutmuştum kendimi..özellikle saykonun yataktan kalıp şeklinde çıkması ve küfürleri süper..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sitenin adresi de roketkartoon.cjb.net miydi ne zamanında onur diye bi eleman yapmıştı ota okula gidioduk çıktıında. insanı flaş öğrenmeye teşvik edior.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 süpermis ya[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 en az 6 yıl oldu benim de izleyeli. atraksiyon memurları ve saykomatrix'i de tavsiye ederim =) bi de bol kişilik cevdet vardır o da güzeldir.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Öne çıkan mesajlar