Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aptal Fare

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni fare aldım kablolu optik Microsoft marka ...Takar takmaz fare habire oraya buraya ışınlanıyo teleport olur halde yani.Dandikmi yoksa bişey mi unuttum sorun nedir ya...Teknosa dan aldık daha yeni.Driverla alakası olabilirmi bişi yüklemedim ?
Mesaj tarihi:
altında ne var kalitesizlerde kırmızı yüzey ölebişiye arasıra neden olabiliyor kırmızıya karşıt renkte bi mousepad daha iyi gibi bende a4tech wop35 var altında da mavi siyah tonlarda bi mousepad var çok nadiren atlama yapıyor[signature][hline]darkening
Mesaj tarihi:
ya bu padde kahverengi ve mavi tonlar var.Açık mavi koyu mavi fln.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Mesaj tarihi:
Onu geç. Alttaki parlak bi yüzeymi?? Yani ışığı yansıtmayan bi yüzey olması lazım.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
o tamamiyle alttaki yuzeyden kaynaklaniyor ayni mouse ve problem bendede vardi mat siyah bir pad alinca eve sorunum aninda cozuldu...mouse koyu renkten acık ve parlak bir yuzeye gecerse yapıyor o sorunu...
Mesaj tarihi:
bendede var seninkinden heralde optik kablolu 3-4 yıl oldu alalı hala daş gibin.
ilk mouse pad le kullanmayı denedim atlama fln oluodu şimdi hiç bişi kullanmıom direk masanın üstünde.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
  • Yeni Oluştur...