KahnX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yeni fare aldım kablolu optik Microsoft marka ...Takar takmaz fare habire oraya buraya ışınlanıyo teleport olur halde yani.Dandikmi yoksa bişey mi unuttum sorun nedir ya...Teknosa dan aldık daha yeni.Driverla alakası olabilirmi bişi yüklemedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 altında ne var kalitesizlerde kırmızı yüzey ölebişiye arasıra neden olabiliyor kırmızıya karşıt renkte bi mousepad daha iyi gibi bende a4tech wop35 var altında da mavi siyah tonlarda bi mousepad var çok nadiren atlama yapıyor[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bilgisayar masasının zemininde kaynaklanıyor olabilirmi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya bu padde kahverengi ve mavi tonlar var.Açık mavi koyu mavi fln.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Onu geç. Alttaki parlak bi yüzeymi?? Yani ışığı yansıtmayan bi yüzey olması lazım.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 LapTop ise o sorun çözülmüyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende var microsoft kablolu. 21 milyon. hiçbi sorun yok. 1.5 yıldır kullanıyorum. seninkinde bir sorun olabilir. mousepad kullanmıyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 o tamamiyle alttaki yuzeyden kaynaklaniyor ayni mouse ve problem bendede vardi mat siyah bir pad alinca eve sorunum aninda cozuldu...mouse koyu renkten acık ve parlak bir yuzeye gecerse yapıyor o sorunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bendede var seninkinden heralde optik kablolu 3-4 yıl oldu alalı hala daş gibin. ilk mouse pad le kullanmayı denedim atlama fln oluodu şimdi hiç bişi kullanmıom direk masanın üstünde.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 herkes söylemiş bende söyliyim post kasayım. "mouse pad'in ışığı yansıtmayan mat bişey olacak"[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar