lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Daha 5dk önce idi bir tauren shaman gözümün önünde wolf froma geçti druidlere scare beast atıldığını biliyordum shamana da atayım dedim yedi ama komik olan shaman wolf formdan çıktıkdan sonra hala büyünün etsindeydi ilgiç bir şey lol[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 rofl [Bu mesaj porsuk tarafından 11 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 haha bunu ogrendigim iyi oldu ueha[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ahehaeh iyiymiş hakkaten..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hehe ben ılk dakıkadan berı kullanıyorum bg de shaman geldı ılk dedım aha beast ılk gırdıgım BG ıdı yannız pet sandım shamanı caktım scare ı bı baktım okalrken ınsan oldu koptum halıyle etrafta kosusturan mınıcık tauren ı gorunce yannız taurenelrde ınek o zaman taurenelre scare beast atabılmelıyız hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 taurenlerde hayvan insanlarda elflerde gnome'larda orclarda trollerde biyolojik olarak hepsine atarsın o zaman Undeadler ezik mahsun triplerindeler onlar fear yemezler zaten Dwarflarda yarı tanrı haliyle[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nerator Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Viktor, 12 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki: hehe ben ılk dakıkadan berı kullanıyorum bg de shaman geldı ılk dedım aha beast ılk gırdıgım BG ıdı yannız pet sandım shamanı caktım scare ı bı baktım okalrken ınsan oldu koptum halıyle etrafta kosusturan mınıcık tauren ı gorunce yannız taurenelrde ınek o zaman taurenelre scare beast atabılmelıyız hehe tamam taurenler taem de edilsin , bende priest halimle bütün undeadlere shackle Undead atayım (atmakta lazım yani[signature][hline]Burning Legion Nerator-Human-60Priest Ivadoria Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar