Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter shamana fear atarsa :)

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

Daha 5dk önce idi bir tauren shaman gözümün önünde wolf froma geçti druidlere scare beast atıldığını biliyordum shamana da atayım dedim yedi ama komik olan shaman wolf formdan çıktıkdan sonra hala büyünün etsindeydi ilgiç bir şey lol[signature][hline]Wolf brothers falling at my side,
With honor I will die.
Upon the Altar of the Storms,
I will be reborn.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ben ılk dakıkadan berı kullanıyorum bg de shaman geldı ılk dedım aha beast ılk gırdıgım BG ıdı yannız pet sandım shamanı caktım scare ı bı baktım okalrken ınsan oldu koptum halıyle etrafta kosusturan mınıcık tauren ı gorunce

yannız taurenelrde ınek o zaman taurenelre scare beast atabılmelıyız hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

taurenlerde hayvan insanlarda elflerde gnome'larda orclarda trollerde biyolojik olarak hepsine atarsın o zaman

Undeadler ezik mahsun triplerindeler onlar fear yemezler zaten Dwarflarda yarı tanrı haliyle[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 12 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
hehe ben ılk dakıkadan berı kullanıyorum bg de shaman geldı ılk dedım aha beast ılk gırdıgım BG ıdı yannız pet sandım shamanı caktım scare ı bı baktım okalrken ınsan oldu koptum halıyle etrafta kosusturan mınıcık tauren ı gorunce

yannız taurenelrde ınek o zaman taurenelre scare beast atabılmelıyız hehe

tamam taurenler taem de edilsin , bende priest halimle bütün undeadlere shackle Undead atayım (atmakta lazım yani[signature][hline]Burning Legion
Nerator-Human-60Priest
Ivadoria
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...