Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Beyler arkadaş MSN'den sordu kendisi çözmüş. Ben çözemedim bakalım siz çözebilecekmisiniz. İcat edilmesi istenilen şey bir şifreleme teknolojisi Öyle bişey bir şifreleme sistemi yaratacaksınız ki şifre sadece tek kullanımlık olacak yani o an yaratılan şifre tek bir sefer kullanılacak ve otomatik olarak değişecek ve sizde değişen şifrenizi örneğin bu sistem bankamatikte kullanılsın, bankamatiğin başına geldiğinizde otomatik olarak öğreneceksiniz. Yani kısacası hem şifreyi siz bile bilmeyeceksiniz ama asla şifreyide unutmayacaksınız. Ben arkadaşa örneğin bankamatik kabinine giriş yaptığımızda şifre otomatik olarak cep telefonuna gönderilir dedim. Ama tabi oda bu sefer dedi cep telefonunu kaybedersen ne olacak dedi :) Yani hem basit bir teknoloji olacak hem çok kullanışlı olacak hemde çok güvenli olacak. Hadi bakalım patiler zorlayın beyinleri :) Sorunun cevabını topic şöle bi 10 15 sayfa oldumu veririm :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bankamatiklere parmak izi tanıyan bi alet koyun en güzeli :) parmağını unutma derdi de yok. hatta karta da gerek yok.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 retina taramasından da olabilir , yada parmak izi , yada ses..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Parmağın yandı ne olacak? Gözünde sorun var ne olacak? Abi böle bişi değil kasmayın boşa biraz daha yaratıcı olun :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ne abi banka battı nolcak, hafızanı kaybettin, cüzdanını çaldırdın nolcak? derim o zaman.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bankamatik parmak atcak sana öyle şfre vercek :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: sir, 08 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: ne abi banka battı nolcak, hafızanı kaybettin, cüzdanını çaldırdın nolcak? derim o zaman. Abi zaten amaçta güvenlik. Yani öyle bi şifre sistemi ki yanında dursun adam sen şifreyi yazarken bile ne oldugunu anlayamıcak. Öküz gibi baksın isterse gene çözemicek şifreyi o derece süper bi teknoloji. Zaten amaçta güvenlik oldugu için bankakartını kaybettiğinde senden başka kimse dötünü yırtsa şifreyi öğrenemicek. Hafızanı kaybedersen eee kusra bakma ona yapacak bişi yok :) bide tabi banka batarsa yapacak bişi yok. Ama inanın ben bile böyle bişey olmaz diodum arkadaş tarif ohaaaa harbiden süper dedim. Bence ötesi bi teknoloji. Hadi beyler kasın beyinleri yaratıcı olun biraz.[signature][hline]!!!nisriG MafaK FBI : Female Bod Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kriptonun bir kuralı vardır: Kırılamayan şifre olmaz. :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Valla Qui harbiden kırılamayan şifre var biraz kafanızı yorun önce die söylemiyorum. Arkadaş tarif etti ve zaten şu an rusyada falan uzay araştırmaları yapılan tesislerinde kullanılıyormuş bu sistem. Biraz yorun kafayı söyleyecem :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yorma bizi ;)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kasın abi biraz çalıştırın beyinleri aslında kemıkıl bulur bunu ama yok galiba şimdi ortalarda :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gece gece düşünüyoruz da olmuyor. hadi bak burası bilim teknik bölümü, anlat da aydınlanalım :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o zaman sallayalım birşeyler =p kullanıcı kendine bir alfabe belirler. 1-->5 2-->4 3-->8 4-->1 5-->7 6-->9 7-->6 8-->2 9-->0 0-->3 gibi. adam kartı taktığında yeni şifreniz 5240678 dir der. buna göre adamın şifresi; 7413962 olur. kırılamaz değil ama daha güvenli gibi. ya da rakam yerine harf olur. daha güvenli olur. 29 harf için ayrı ayrı rakam belirlersin; kartı taktığında yeni şifreniz "fikibok" olmuştur der. o harflere göre atadığın rakamlardan şifreni bilirsin. tabi bunu akılda tutmak daha zor.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? [Bu mesaj metboy tarafından 09 Kasım 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 pseudo-random, asal sayilar atamasi sonucu gelisen olaylar mi? ya da olay algoritma vs de degil de basit bir donanım duzeneginde mi? merak ettim velhasil sifir ipucu:)[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 metboy'un cozumune ek bir sallama da benden madem: caesar'in kaydirma methodu? mesela alfabe abcdef den ibaret olsun.. kaydirma ile cdefab seklini alicak. tabi kullanicinin atadigi kaydirma noktalari kadar. aman bilmiyorum. cevap isteriz. pati isyani cikariris yoksa:)[signature][hline]- psidø - [Bu mesaj psi tarafından 09 Kasım 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya onu ben de düşündüm de adam diyo ki bankaya gidene kadar bilmeyecekmiş şifreyi gidince öğrencekmiş. o yüzden vazgeçtim ondan.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 mum_chamber yapar.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Olay algoritmayla falan alakalı değil basit bir düzenek.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Abi kafam patladı düşünmekten dayanamıyom bende sallıcam. Ek bi cihaz yapsalar parmak izini tanıyan seni tanıdıktan sonra şifre atasa ??[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 parmagi ilk sayfada kestiler bile.. retinayi da bozdular.. oyle bisey degilmis..[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bakın beyler olayda bi kart var. Ve bu kartta size özel bişeyler yüklü. Ok.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 davion bilim adamı olmayı düşünmüyorsundur inşallah. bakın zaman yolculuğunu buldum ama hadi düşünün öyle söylücem falan dersin kamuoyunu kıl edersin hehe.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 @metboy Yok valla söyleyince siz bile şaşırcaksınız ulan ne kadar basitmiş die. Ama basit oldugu kadar bi kadarda güvenli , kullanışlı ve masrafsız.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Abi bi kart var olayda diyosun nası bişi ya bu taşınabilir bişi mi yoksa entegre mi etçekler bi yerimize :) entegre edilmicekse oda kaybolur yada unutulur yaw..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Normal bildiğin banka kartı diyelim sadece içine ekstradan bişeyler yüklenio.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar