Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

booss yerleri nereler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Moradon Kekurikekukaka de gitsin :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 136.xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
moradon kecoon ların olduğu herhangi bi yer :P[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 70k+
Mesaj tarihi:
sabah karşı eslant çölde dt ve shaula bulabilirsin öğlen saatleri deruvish founder çıkar 55 üstüysen yersin çok rahat ben okçuyla arkamda 1920 healla yiyorum[signature][hline]holigun returns
Mesaj tarihi:
bi tane priest alırsan antares hyde ve dragon thoth kesebilirsin hepsi el morad castle da ama yerlerini bilmiom[signature][hline]Name : Marla_Singer
Lvl : 62
NP : 136.xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
walla sabaha karşı estland da ne ararsan çıkıyor. bi kere biz samma yı keserken arkadan df geçiyordu. sammayı kesip ona dönünce ekranımda arkada bi gurup adam dragon toot u kesiyordu :D öyle yani[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum;
Forever Ultima Online
Forever Nebula
Mesaj tarihi:
dua et sana yine kutu açılmamış . ya bana bi kere cz de lubus çıktı kestim çantayı açtım lubus pendant ama alamıyom çanta doluymuştu coins çeklerle. aklıma gelmedi panikleim kapatıp bişi yakıp geri açıp alıcaktım ama işte kısmet . ya sana da açılsaydı kutu kekuri ring çıksaydı alamasaydın o daha acı koyardı :D[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum;
Forever Ultima Online
Forever Nebula
  • Yeni Oluştur...