Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sen hiç bir gecede gündüze küstün mü ? Kanadını kıranlara göz yaşı dökdün mü ? Güneşi hiç bu kadar sönük gördün mü ? Söyle nerde yanlış yaptım. İnanmazdım sözüne hiç gücüm yok zamanı çevirmeye Görmesende duymasanda yaşardım yine bu aşkı sessizce. bi garibim yine.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oooo sabaha yaklasırken güzel gitti valla[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kafa 7500.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Şimdi biliyorum konuyla alakası 0 , hatta bu mesajı atmamam gerektiğini de biliyorum da, belirtmeden geçemeyeceğim, o TW'lerin avatarlarındaki "Hazır ol"a geçmiş adam/kadınları ben hep ata binmiş zannediyodum kaç aydır, anca demin düştü jeton.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lol ıctınmı sen?nıe kafa 7500 bakayım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Asteroth, 12 Kasım 2005 04:27 tarihinde demiş ki: Şimdi biliyorum konuyla alakası 0 , hatta bu mesajı atmamam gerektiğini de biliyorum da, belirtmeden geçemeyeceğim, o TW'lerin avatarlarındaki "Hazır ol"a geçmiş adam/kadınları ben hep ata binmiş zannediyodum kaç aydır, anca demin düştü jeton. Asteroth Kötü yakaladın beni. Zor yazıyorum. Yorum yapamayacğım. Hafrleri dğro yazdım değl mi ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Niyetim kötü değildi o mesajda, gece gece, öyle bir esinti işte... Derdin nedir, söyle, derman arayalım sana...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Derdim yok. biraz kafam güzel. kötü olmadığını biliyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 derdi merdi yok yaw entellik yapıyo parası yatmış herifin içerde içiyo bizede ısmarladı :D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
spadina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 iç iç yarasin mavi[signature][hline]herkes kazık atar günün birinde sana,ama o hiç satmaz seni dost sandığın insanlar gibi... Her zaman yanındadır ve dinler seni,en mutlu en hüzünlü en acılı olduğun zamanlarda hep yanındadır...gerçek dostudur adamın Rakı.
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oki ailelerin daılmasına ınsanların piskolojik sorunlar yasamasına neden bişey bende severım ama dozunda bırakmak gerek herseyı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 seslenmeyin maviye.. özel msj sistemiyle cocukluğuna iniyorum suan onun.. :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoca efendı sonra bana ugra :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Öne çıkan mesajlar