Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sen hiç bir gecede gündüze küstün mü ? Kanadını kıranlara göz yaşı dökdün mü ? Güneşi hiç bu kadar sönük gördün mü ? Söyle nerde yanlış yaptım. İnanmazdım sözüne hiç gücüm yok zamanı çevirmeye Görmesende duymasanda yaşardım yine bu aşkı sessizce. bi garibim yine.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oooo sabaha yaklasırken güzel gitti valla[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kafa 7500.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Şimdi biliyorum konuyla alakası 0 , hatta bu mesajı atmamam gerektiğini de biliyorum da, belirtmeden geçemeyeceğim, o TW'lerin avatarlarındaki "Hazır ol"a geçmiş adam/kadınları ben hep ata binmiş zannediyodum kaç aydır, anca demin düştü jeton.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lol ıctınmı sen?nıe kafa 7500 bakayım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Asteroth, 12 Kasım 2005 04:27 tarihinde demiş ki: Şimdi biliyorum konuyla alakası 0 , hatta bu mesajı atmamam gerektiğini de biliyorum da, belirtmeden geçemeyeceğim, o TW'lerin avatarlarındaki "Hazır ol"a geçmiş adam/kadınları ben hep ata binmiş zannediyodum kaç aydır, anca demin düştü jeton. Asteroth Kötü yakaladın beni. Zor yazıyorum. Yorum yapamayacğım. Hafrleri dğro yazdım değl mi ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Niyetim kötü değildi o mesajda, gece gece, öyle bir esinti işte... Derdin nedir, söyle, derman arayalım sana...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Derdim yok. biraz kafam güzel. kötü olmadığını biliyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 derdi merdi yok yaw entellik yapıyo parası yatmış herifin içerde içiyo bizede ısmarladı :D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 iç iç yarasin mavi[signature][hline]herkes kazık atar günün birinde sana,ama o hiç satmaz seni dost sandığın insanlar gibi... Her zaman yanındadır ve dinler seni,en mutlu en hüzünlü en acılı olduğun zamanlarda hep yanındadır...gerçek dostudur adamın Rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oki ailelerin daılmasına ınsanların piskolojik sorunlar yasamasına neden bişey bende severım ama dozunda bırakmak gerek herseyı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 seslenmeyin maviye.. özel msj sistemiyle cocukluğuna iniyorum suan onun.. :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoca efendı sonra bana ugra :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar