Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Jacket...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ne denilebilir ki?
Zamanın değerini bir kez daha anlama, yaşanılanların, anların saniyelerin, kayıpların, değiştiremediklerimizin ve çevremizdekilerin hayatlarındaki değişimler için çabalarımızın değeri adına izlenmesi gerekir...
Çok anlamlı, çok güzel bir film..
Butterfly Effect'ten sonra oturdu 2 nci sıraya bu tarz filmlerde.
Etkilendim ve duygulandım.
Sinemalara gelmedi daha, Bakırköy civarındakilere divx yazabilirim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!

Sosyal ağlarda paylaş

ben açacaktım ya neyse. hemen spoiler.

[spo1=jacket]filmin yönetmeni film için zaman yolculuğu filmi değil demiş. john starks için ise zaten körfez savaşında ölmüştü demiş.

kaynak: imdb[/spo]

ayrıcana adrien brody hayranlığı tam gaz. adam mükemmel bir oyuncu.
edik: bi de farkettiniz mi filmde çoğu kişinin adı j ile başlıyor.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com

[Bu mesaj Dextra tarafından 30 Temmuz 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

film jacket
adam jack =P
kız jackie heh =)
jack hastalığı. biri daha vardı ama hatırlayamadım şimdi.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

ben mesela, butterflyda hani herif muhteşem bi hayat yaşıyo ya, bi geri dönüşünde kızla çıkıyo takılıyo vs.. en popüler o. Kızın abisini öldürüyordu sanırım. Bunu yapmak zorunda değildi ki...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!

Sosyal ağlarda paylaş

ya spoiler'a kimse bakmadı mı? =) orda yazdığım şey bi bana ilginç geldi heralde =)[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kapattım media player'ı, paticik'te bu topikle karşılaştım, tesadüfe bak.
Bu filmi de yazıyorum, "nası film lan bu, anlamadım ben şindi nooluyo ya" dediğim filmler arasına.
[spo1=Anlamadım ben şimdi olayı,] bu herif öldü mü, geleceğe mi gitti, yoksa hiç mi gitmemişti, gittiyse nasıl gitti, geleceği mi değiştirdi, bi doktor yaralı hastayı neden cekete sarıp çekmeceye koyar, ilkyardım nerede, nasıl yani, nedir? Her ölen geleceğe gidip oraya yerleşecekse ne ala, bu dünyaya erken geldim diye üzülüyodum :) [/spo][signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 05 Ağustos 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...