Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ne denilebilir ki? Zamanın değerini bir kez daha anlama, yaşanılanların, anların saniyelerin, kayıpların, değiştiremediklerimizin ve çevremizdekilerin hayatlarındaki değişimler için çabalarımızın değeri adına izlenmesi gerekir... Çok anlamlı, çok güzel bir film.. Butterfly Effect'ten sonra oturdu 2 nci sıraya bu tarz filmlerde. Etkilendim ve duygulandım. Sinemalara gelmedi daha, Bakırköy civarındakilere divx yazabilirim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eheh prawler bende tam indiriyodum zaten izliyimde yazıyım diycektim sen erken davrandın[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben açacaktım ya neyse. hemen spoiler. [spo1=jacket]filmin yönetmeni film için zaman yolculuğu filmi değil demiş. john starks için ise zaten körfez savaşında ölmüştü demiş. kaynak: imdb[/spo] ayrıcana adrien brody hayranlığı tam gaz. adam mükemmel bir oyuncu. edik: bi de farkettiniz mi filmde çoğu kişinin adı j ile başlıyor.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com [Bu mesaj Dextra tarafından 30 Temmuz 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet farkettim hastalıkmıdır nedir j acaba?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 film jacket adam jack =P kız jackie heh =) jack hastalığı. biri daha vardı ama hatırlayamadım şimdi.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok enteran bi konusu var.. zevkle izlemiştim valla[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 butterfly effect üstüne tam oturan bi film fedakarlıklarına bitiyorum asla yapmam iki filmde de olanları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben mesela, butterflyda hani herif muhteşem bi hayat yaşıyo ya, bi geri dönüşünde kızla çıkıyo takılıyo vs.. en popüler o. Kızın abisini öldürüyordu sanırım. Bunu yapmak zorunda değildi ki...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 istiyerek öldürse neyse serdar isteyerek yapmıyo hıncından geçiriyo da geçiriyo o kadar ama ölceğini bilmiyo pff hatırlatmayın şu filmi bana yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 butterfly effectten sonra benzer bi konuyu işliyor. çok etkleyici bi film bazı yerlerde filmin sonunun muallakta kaldıını söylediklerini falan duydum. bence ilm bundan daha iyi bitemezdi. butterfly effecte 10/10 verdıysem buna da 10/9.5 veriyorum izlenmesi kesinlikle gereken bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya spoiler'a kimse bakmadı mı? =) orda yazdığım şey bi bana ilginç geldi heralde =)[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bana da ilginç geldi de ne diyim ki bilmiyorum yönetmen bu söler öyle takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bastan sona mükemmel bir film bence. butterfly effect kadar güzel ama butterfly effect in sonu biraz daha adama koyuyodu, o yüzden daha etkileyici bir filmdi.. bi şekilde izleyin, kacırmayın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bana bir şey anlatmadı açıkçası.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Şimdi kapattım media player'ı, paticik'te bu topikle karşılaştım, tesadüfe bak. Bu filmi de yazıyorum, "nası film lan bu, anlamadım ben şindi nooluyo ya" dediğim filmler arasına. [spo1=Anlamadım ben şimdi olayı,] bu herif öldü mü, geleceğe mi gitti, yoksa hiç mi gitmemişti, gittiyse nasıl gitti, geleceği mi değiştirdi, bi doktor yaralı hastayı neden cekete sarıp çekmeceye koyar, ilkyardım nerede, nasıl yani, nedir? Her ölen geleceğe gidip oraya yerleşecekse ne ala, bu dünyaya erken geldim diye üzülüyodum :) [/spo][signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 05 Ağustos 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 elektrot kendıne gel film seni çarpmış :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Film harikaydı, şimdi izlemek kısmet oldu. Etkilendim oldukça.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 2.ye izledim az önce harika bir film,insanı etkileyen bir havası var filmin..[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar