eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 arkadaşlar! depresyondayım... aslında hayatımda kötü diyebileceğim birşey yok herşey iyi sayılır ama allahtan belamımı istiyorum ne kendimi kötü hissediyorum.lütfen yardımcı olun :([signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bende senin gbiydim.. şimdi kendimi üzceğim bi olayda geldi,daha beter oldum:([signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben de depresiyorum kötü şeyler de var ben de nolcak[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 eğer varsa paylaşmak istediğiniz kötü şeyler paylaşıp acılarımızı dindirelim hep beraber depresifleşelim[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Nasıl girdin depresyona?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: eldiablo, 11 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki: arkadaşlar! depresyondayım... aslında hayatımda kötü diyebileceğim birşey yok herşey iyi sayılır ama allahtan belamımı istiyorum ne kendimi kötü hissediyorum.lütfen yardımcı olun :( Havalardan kaynaklanıyordur. Ki buda depresyon değildir. Depresyonda olan biri bunları yazamaz said: eldiablo, 11 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki: aslında hayatımda kötü diyebileceğim birşey yok herşey iyi sayılır ama allahtan belamımı istiyorum Kendi kendine kuruntu da yapıyor olabilirsin. Baktın çare yok, En yakın köprüden atlamanı öneriyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: eldiablo, 11 Kasım 2005 21:07 tarihinde demiş ki: eğer varsa paylaşmak istediğiniz kötü şeyler paylaşıp acılarımızı dindirelim hep beraber depresifleşelim bugün gözümün önünde adam ölüyodu:([signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın Ta ki bu diyardan göçene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gülmeye çalış, neşeli müzikler dinle, derin nefes al, komik bi film izle.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 valla havalara alışmış olmam lazım depresyonada nasıl girdiğim belli değil öyle internette takılıyordum böyle birden fena halde sıkılmaya başladım abimde beni sinirlendirince koptum artık orda[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Depresyon değil bu ilgi bekliyorsun sen :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oda nerden çıktı şimdi birde kimden ilgi bekliyorum ki.ayrıca şunuda söylemeliyim şimdiye kadar üzerime tittenmesinden hoşlanmamışımdır[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben brs mutlu oldum lan bir anda:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Mavi, 11 Kasım 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Depresyon değil bu ilgi bekliyorsun sen :) +1 depresyon okadar kolay bısı dııl bı hastalıktır sen sıkılıosun falan sanırım ama depresyon cok daha ağır bıseydırr[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 11 Kasım 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 neden ki ne??[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 üsteki yazı malik e dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi hoşlanmıo zannettğim sevgilimin hoşlandığını anladım da bana karşı.. çok çok ii geldi bir anda,dedim tepkisiz mi duygusuz mu bu kadar,çok ii geldi.. ayrıntılar için "içim titriyor"topicinde bulabilirsiniz..teşekkür ederim.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Depreyonun saçma gelebilr ama kesinlikle havaların değişmesinden...Havalar böle gri gri devaö ettiği taktirde etrafta hiç bişi olmasa bile fenalık gecmirmeye devam ediceksin..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 geçtiğimiz sene banada olmuştu. gün falan sayıyordum allahtan yazın çıkmıştım. tekrar girdim bu sefer daha ağır görünüyor. geçmiş olsun sana.. :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 rahat batiodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 :)çoğumuza batıo giovanni..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar