Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

depresyondayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar! depresyondayım... aslında hayatımda kötü diyebileceğim birşey yok herşey iyi sayılır ama allahtan belamımı istiyorum ne kendimi kötü hissediyorum.lütfen yardımcı olun
:([signature][hline]the world is mine
Mesaj tarihi:
ben de depresiyorum kötü şeyler de var ben de nolcak[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..

Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
said:
eldiablo, 11 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar! depresyondayım... aslında hayatımda kötü diyebileceğim birşey yok herşey iyi sayılır ama allahtan belamımı istiyorum ne kendimi kötü hissediyorum.lütfen yardımcı olun
:(

Havalardan kaynaklanıyordur.
Ki buda depresyon değildir.
Depresyonda olan biri bunları yazamaz
said:
eldiablo, 11 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
aslında hayatımda kötü diyebileceğim birşey yok herşey iyi sayılır ama allahtan belamımı istiyorum

Kendi kendine kuruntu da yapıyor olabilirsin.
Baktın çare yok,
En yakın köprüden atlamanı öneriyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Mesaj tarihi:
said:
eldiablo, 11 Kasım 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
eğer varsa paylaşmak istediğiniz kötü şeyler paylaşıp acılarımızı dindirelim hep beraber depresifleşelim
bugün gözümün önünde adam ölüyodu:([signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez
Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz
Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki
Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın
Ta ki bu diyardan göçene kadar
Mesaj tarihi:
valla havalara alışmış olmam lazım depresyonada nasıl girdiğim belli değil öyle internette takılıyordum böyle birden fena halde sıkılmaya başladım abimde beni sinirlendirince koptum artık orda[signature][hline]the world is mine
Mesaj tarihi:
oda nerden çıktı şimdi birde kimden ilgi bekliyorum ki.ayrıca şunuda söylemeliyim şimdiye kadar üzerime tittenmesinden hoşlanmamışımdır[signature][hline]the world is mine
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 11 Kasım 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
Depresyon değil bu ilgi bekliyorsun sen :)
+1
depresyon okadar kolay bısı dııl bı hastalıktır sen sıkılıosun falan sanırım ama depresyon cok daha ağır bıseydırr[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
so much for my happy endıng...
PATİCİK KIZLAR KLUBU

[Bu mesaj Famy tarafından 11 Kasım 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi hoşlanmıo zannettğim sevgilimin hoşlandığını anladım da bana karşı..
çok çok ii geldi bir anda,dedim tepkisiz mi duygusuz mu bu kadar,çok ii geldi..
ayrıntılar için "içim titriyor"topicinde bulabilirsiniz..teşekkür ederim.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
Depreyonun saçma gelebilr ama kesinlikle havaların değişmesinden...Havalar böle gri gri devaö ettiği taktirde etrafta hiç bişi olmasa bile fenalık gecmirmeye devam ediceksin..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

• Yeni Oluştur...