malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o kadar aydır içime gömdüğüm kişi içimi titretior.. resmine bakınca acı çekiorum çok,fransada o ben de ta Allah'ın antepinde. o kadar rutindi ki her şey hayatımda,gelmesine izin verdim hayatıma..korktum çok korktum ikimizde yıpranacaz die,ama her konuda anlaştığımız bana acaba dedirtti..acaba bu mu hayalimeki o insan? benden dolayı kaynmaklanmayan bi yalanı ona atınca bıraktı lanetleriyle,belalarıyla.. şimdi sana bakınca sevgilim,belkide yannış ama çok salaklık yapıorum ama tuhaf olan bi şey var ki,bu kadar kızlardan uzak durmaya niyetli olan tahanın işite şu an şu dakkada içi titrior..hem de sebepsiz ve hiç bi şey olmayacanı bilsede bile.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tam anlamadım ya ndn ayrıldınız tam olarak?[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bi arkadaşımın benim hakkımda attığı yalanı deveam ettirdğim için..bana sen bana hiç yalan söledinmi diyince hayır dediğim için..ve yalanımın bi sebepten dolayı açığpa çıktığı için.. bu yalan konusunda kaybettiğim önemli hatta çok önemli insan..ama hastalık resmen bu bende,onu kaybetmemk için söledmedim.ama busefer yalanın kaynağı ben değildim bana sürdürmek düştü o çocuk istedi çünkü..bi daha yok,ne olursa olsun yalan yok,karaktersizdim bu durumlarda yalan söleyecek kadar ama artık yok..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yalan soyleyeceksen ya devamını getırceksın yada asla acıga cıkarmayacaksın bunu bılmıyormusun ama ıyı olmus ya kız eger cok sevseydı senı bırakmazdı en azından bır sans daga verırdı[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yalansorusunu ısrarla sordu..ben de hyır dedim hep.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lan kız ben bazı şeleri sana sölemeye korkuorum dedi.. hoşlanıo lan benden.. yuppi lan!:D yuppi.. zman istedi,bende zman mekan senin dedim nasıl mutlu olacaksan onu seç bana da çok içten bi eyvallah demek düşer dedim. kral oldu valla çok ii geldi:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ay ii bari hadi hayırlı olsun kız zaman ıstedığine gore wardır bıseyler mutlu olun umarımmm[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 saolasın famy apla,ii geldi valla.. kızla konuşurken cafede "ulannnnnnnn,süper,harika die bağırdım..bi ton kişi "sakin"diyerekten yüzüme baktı..enteresan bi duyguydu ehehehe:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar