Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bugün istanbulda kapkaç uğruna öldürülen insan haberi..Kimbilir kaç kuruş için ya da hangi aptal cep telefonu için böyle bi sonu oldu o kişinin..Bunu yapanlar dünyada sefil ve rezil bi şekilde yaşamalı, bedelini vicdan veya diğer yönler olarak ödemeli, hatta böyle insanlara dünyada yer olmamalı.. Ne kadar lanet insanlar var.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oof ya malesef ben de hbrlerı ızledım ıst ünıwerstesı tıp fakultesınde genel cerrahı anabılm dalındakı bır prof hastasının yakını tarafından öldülmüs.. insanlık yok cehalet dız boyu lanet olsun ya...[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dünya böyle işte; bi taksiciyi sadece cebin deki parası için öldürebiliyorsa bi öküz (insan değil artık onlar) bazı şeylerin sonu geliyor demektir. Yeri burası değil sanırım konu dışı olması lazım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 11 Kasım 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 O olayı da özellikle şiddetle kınıyom tüm nefretimi o lanet insana yağdırıorum..[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bu habere ek olarak çapada ölen hocamızın yakınlarının, öğrencilerinin başı sağ olsun.Ben cerrahpaşadayım ama çok etkiledi beni.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Sadece başlık için yazıyorum yok kalmadı harbiden çiviyi bulana herşeyimi veririm[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 insanlik dedigin bu zaten, hem iyi hem kotu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 slipknot'un dediği gibi, people=shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çok ama çok kötü olaylar ve insanlar var bu dünyada.. ve bende çok yoruluorum.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: aquila, 11 Kasım 2005 20:45 tarihinde demiş ki: insanlik dedigin bu zaten, hem iyi hem kotu... Doğru ama kötü yanları bitirir insanı.İyi yanlarını pirinç ayıklar gibi arıoruz.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Sabrina, 11 Kasım 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Bugün istanbulda kapkaç uğruna öldürülen insan haberi..Kimbilir kaç kuruş için ya da hangi aptal cep telefonu için böyle bi sonu oldu o kişinin..Bunu yapanlar dünyada sefil ve rezil bi şekilde yaşamalı, bedelini vicdan veya diğer yönler olarak ödemeli, hatta böyle insanlara dünyada yer olmamalı.. Ne kadar lanet insanlar var. aynı fikirdeyim ne diyelim insanlığın utanç tablosuna bir yenisi daha eklendi[signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın Ta ki bu diyardan göçene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Janitschar, 11 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Dünya böyle işte; bi taksiciyi sadece cebin deki parası için öldürebiliyorsa bi öküz (insan değil artık onlar) bazı şeylerin sonu geliyor demektir. Yeri burası değil sanırım konu dışı olması lazım. öküz bile daha anlayışlı bence hiç olmazsa o kendi türünü öldürmüyo böyle insanların cezasını Tanrı elbet verecek[signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın Ta ki bu diyardan göçene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben iyilikle kötülüğün aynı seviyede olduguna inanıyorum kımısı vardır ıyı kımısı vardır kotu kımısı vardır ıyı gozukur ama kotudur kımısı vardır kotu gozukur ama ıyıdır hehehe boyle bısı ıste herkesın ıyı olmasını bekleme sabrina ve herkesin kötü olmasınıda bekleme bu söyle bişi hayatta herkez zengın yada paralı olsaydı kım kımın ıcın calısıp zorluklara katlanıp para kazanacaktı cok acaip bişi olurdu NOT:iki türlü insan vardır 1- iyi 2-kötü[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar