Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW Paketi Satın Almak İçin...

Enchantres

Öne çıkan mesajlar

Beyler sendit.com ' dan alıcam bana kalırsa ama şimdi yabancı bi ülkeden satın almak... Kredi Kartıyla ne kadar güvenli kapıma kadar garanti getiriolarmı ? yada ne biliim paket içinde fln bi sürü sorun olabilir diolar bana (ztn fiyatı iyi geldiği için sendit.com'dan almayı düşünüyorum yaa..) yani alan 2-3 kişi var galiba zorluk çekmediler miii :D
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltereden geliyo sorun olmazmıda ne demek, bi haftada geliyo kapına işte 40 milyon parayı elinde hazır tut. 8. günde gelmezlerse 7 gün içinde gelecekti diye kıllık yapabilirsin parayıda vermeyebilirsin, sonra d&r dan 100 milyona alırsın 40 milyona alacağına.[signature][hline]dorf rogue, haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tam anlıyamadım. Sayfada http://www.sendit.com/circle/search?words=world+of+warcraft&f=all
23 euro olarak gözüküyo ok taam. Ama bunun hiçmi bi kargo ücreti yada yurtdışından geldiği için ekstara bi vergi ödenmiyormu.
Bu siteyi kullanıpda oyunu alan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce 23 € deil sterlin. 2 sterlinde kargo ücreti. Toplam türk lirası olarak 67 lira civarı bişeye denk gelio bir hafta kadar önce arkadaş aldı daha. Gayette güvenli bir site.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...