Enchantres Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Suanda WOW Paketlerinin nerelerde satıldıgını öğrenmek istiorum beyler. ve fiyatlarında indirim olup olmadıgını yani son fiyat durumunu örenmek istiorum yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 http://www.sendit.com/circle/search?words=world+of+warcraft&f=all 60 milyon civari biseydi 20 milyon indirimde su anda.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enchantres Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 nerden bulabilirim nakit satın almak için? o site neresi için hizmet verio.. türkiyeyse alıım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 türkiyeye getiriyolar ben ordan aldım mesela, postayla en geç bi haftada geliyo.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 D&R 100 milyona satıyodu varmıdır şuan bilmiyorum geçenlerde bide megavizyonda görmüştüm[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enchantres Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Fiyat konusunda 100 milyon değildir heralde hala... Kadıköyde 60-70 bulabilirmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sendit.com dan yazin siparis vermisdim, elime (istanbuldayim, ingiltereden gonderdiler) 5.gunun sabahi gecdi. Fiyati 65 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Adamlar İngiltere'den gönderiyor oyunu benim evimin karşısındaki dükkanın yarı fiyatına bu nasıl olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yukardaki linke tıkla ve gör. yazın 65 milyondu şu an 40 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enchantres Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tşşklr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 vatan bilgisayarda dün 2 tan e gördüm ama 119 ytl leye satılıyordu kazık geldi istersen.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enchantres Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Beyler sendit.com ' dan alıcam bana kalırsa ama şimdi yabancı bi ülkeden satın almak... Kredi Kartıyla ne kadar güvenli kapıma kadar garanti getiriolarmı ? yada ne biliim paket içinde fln bi sürü sorun olabilir diolar bana (ztn fiyatı iyi geldiği için sendit.com'dan almayı düşünüyorum yaa..) yani alan 2-3 kişi var galiba zorluk çekmediler miii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaşım 10 gün önce sipariş etti d&r dan getirceklerdi noldu bilmiorum, sende dene bi en yakın d&r a ver siparişini..[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ingiltereden geliyo sorun olmazmıda ne demek, bi haftada geliyo kapına işte 40 milyon parayı elinde hazır tut. 8. günde gelmezlerse 7 gün içinde gelecekti diye kıllık yapabilirsin parayıda vermeyebilirsin, sonra d&r dan 100 milyona alırsın 40 milyona alacağına.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goa_Mania Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya tam anlıyamadım. Sayfada http://www.sendit.com/circle/search?words=world+of+warcraft&f=all 23 euro olarak gözüküyo ok taam. Ama bunun hiçmi bi kargo ücreti yada yurtdışından geldiği için ekstara bi vergi ödenmiyormu. Bu siteyi kullanıpda oyunu alan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaddeClub Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 arkadaslar kapalı kutuda gelıyor dımı bu sıteden sıparıs etıgımızde cd key fılan gelmıyor kesın gelıyormu ayrıca eline ulasmayan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 İlk önce 23 € deil sterlin. 2 sterlinde kargo ücreti. Toplam türk lirası olarak 67 lira civarı bişeye denk gelio bir hafta kadar önce arkadaş aldı daha. Gayette güvenli bir site.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 a evet cidden karıştırdım bende € euro oluyo (ortadaki bi çizgiyi atınca) £ sterlin ve 60 milyon civarı bişi ediyo 40 milyon değil.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ben de ordan 2 tane wow paketi aldım ayrı tarihlerde, hiç bir problem olmadı burdan alıp boşuna kazıklanma ,hem kapına kadar geliyor hem daha ucuz daha ne olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enchantres Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Valla 2 kere alldım 2.sindede saglam diosanız alınır! Bide sole bisi var evimemi getiriolar posta kutusuna fln atıp kaçmıolar demi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Valla posta kutusuna koyup zile basmıştı postacı. Ya kutu biraz ufak ya bizim posta kutusu biraz büyük bende tam anlamadım (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar