Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Evet bılen bılır efsane formadır ne yazıkkı benım formam artık kız arkadasımda yenısını nerden bulurum?Orjınal olacak tabıkı.İstanbul yada Ankara fark etmez. p.s yanlıs yere actıysam affedın benı.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Açıkarttırma sitelerinde bulabilirsin belki. Burayı bir incelemeni tavsiye ederim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ama ıkıncı el ıstemıyorum.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
horten Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 3 senelik formayı "0" nasıl bulucaksın ki?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bende merak edıyorum.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 BJK ye mail at muhakkak bulmalıyım falan diye. Yardımcı olurlar...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 attım hatta storeyede gıttım anlasmaları geregı yapamazlarmıs.Tezgahtar hatun oyle anlattı.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
horten Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bize de nostalji formasını ararken aynı şeyi söylemişlerdi. sonra rastlantı eminönün de ufak bi mağazada bulmuştuk oyle elleridne kalmış. seninde boyle bi tesadüfe ihtiyacın var galiba.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tesadufe kaldıysak aboo ıste bılen varsa solesın yerını gelıp alam.Bursa bıle olur ankara ve istanbul arasında kalan her yerden alırım.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kız arkadaşından ayrıl ;)[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here...
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yeni 21 lerden al çaktırmadan değiştir kız arkadaşındakiyle.O çakana kadar formayı sakla :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dark dunyayı basıma yıkar.Bende pascalın hareketlerınden! olusan bır cd var hatmettık yanı anlar.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kızarkadaşaının takımını değiştirt[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ^^ buda bır yaklasım ama ben yaklasmayım.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
Öne çıkan mesajlar