Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım

kermit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
makineye format attımda herşeyim silindi
bu volfiedin açtığı bi topicte winamp ın linki vardı o lazım bana birisi bana bulabilirmi aradım ama bulamadım

bide gece gece kimse kimi yardın diye espri yapmasın kafa atarım :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 August 2003 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
http://www.kablonet.com/download.php?id=8[hline][ quote ]ARIZA, 06 August 2003 01:22 tarihinde demiş ki:
.[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki:
infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş

şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] [ /quote ]
Mesaj tarihi:
winamp 3 ü istemiyom
benim dediğim linkte 2.0 vardı
onu istiyom ben ne güzel gül gibi geçinip gidiyodum[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
oke oke buldum sağolun yinede
bu mesajı birisi imha etsede ortadan kalksa olurmu gereksiz çünki biraz[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
yukardaki link 2.xx ver.
ayrıca saolmıcam ölcem[hline][ quote ]ARIZA, 06 August 2003 01:22 tarihinde demiş ki:
.[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki:
infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş

şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 07 August 2003 03:04 tarihinde demiş ki:bide gece gece kimse kimi yardın diye espri yapmasın kafa atarım :)

topiği "yardım" diye açarsan başına gelecek budur. ayrıca ilgi çekmek için yaptığın izlenimi uyandırır, karizmayı çizer böyle topikler...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
ne olarak açsaydım
"bi de siz vurun yardım etmeyin sakın" diye mi açsaydım :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
winamp.com da da var 2.xx versiyonlar, sen bakmayı bilememişin :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
galiba 3 gundur uykusuzluk iste neyse buldum sonucta sagolasiniz :)
yardım etmeyin sakın ha baksana dikakt çekiyom ben :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
"winamp download" diye yazsaydın mesela ben gelmezdim de nerden winamp bulacağını bilen birisi gelirdi belki. hem işine de yarardı :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
yaw ben sadece volfiedin verdiği linki arıyordum
sadece bu başka bişey istemiyordum
sadece link :( ağlamak istiyorum[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
http://www.geocities.com/Tokyo/Bay/4216/winamp.htm
c/p yapcan
bak gene en hayırlısı ben çıktım :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
  • Yeni Oluştur...