kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 makineye format attımda herşeyim silindi bu volfiedin açtığı bi topicte winamp ın linki vardı o lazım bana birisi bana bulabilirmi aradım ama bulamadım bide gece gece kimse kimi yardın diye espri yapmasın kafa atarım :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch [Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 August 2003 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 winamp.com ? :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 http://www.kablonet.com/download.php?id=8[hline][ quote ]ARIZA, 06 August 2003 01:22 tarihinde demiş ki: .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] [ /quote ]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 winamp 3 ü istemiyom benim dediğim linkte 2.0 vardı onu istiyom ben ne güzel gül gibi geçinip gidiyodum[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oke oke buldum sağolun yinede bu mesajı birisi imha etsede ortadan kalksa olurmu gereksiz çünki biraz[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yukardaki link 2.xx ver. ayrıca saolmıcam ölcem[hline][ quote ]ARIZA, 06 August 2003 01:22 tarihinde demiş ki: .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] [ /quote ]
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: kermit_frog, 07 August 2003 03:04 tarihinde demiş ki:bide gece gece kimse kimi yardın diye espri yapmasın kafa atarım :) topiği "yardım" diye açarsan başına gelecek budur. ayrıca ilgi çekmek için yaptığın izlenimi uyandırır, karizmayı çizer böyle topikler...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ne olarak açsaydım "bi de siz vurun yardım etmeyin sakın" diye mi açsaydım :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 winamp.com da da var 2.xx versiyonlar, sen bakmayı bilememişin :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 galiba 3 gundur uykusuzluk iste neyse buldum sonucta sagolasiniz :) yardım etmeyin sakın ha baksana dikakt çekiyom ben :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 "winamp download" diye yazsaydın mesela ben gelmezdim de nerden winamp bulacağını bilen birisi gelirdi belki. hem işine de yarardı :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yaw ben sadece volfiedin verdiği linki arıyordum sadece bu başka bişey istemiyordum sadece link :( ağlamak istiyorum[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 http://www.geocities.com/Tokyo/Bay/4216/winamp.htm c/p yapcan bak gene en hayırlısı ben çıktım :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Öne çıkan mesajlar