lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 eskiden mutluydum bu durumdan,kimseyle bişey paylaşmak zorunda değildim.annem babam yeterdi bana.. sonra zaman geçti önce babam çıktı evden şimdide ben. yaklaşık 1.5 aydır ankaradaki kuzenimde kalıyorum ve onlar iki kardeş. ilk defa son 1 aydır tattım kardeşlik duygusunu ve artık eksikliğini hissetmeye başladım. gerçek anlamda yalnızım!! babamla Rize'ye yerleşicez yakında ve benim için silbaştan bi hayat olcak..artık iyice canımı sıkmaya başladı bu yalnızlık olayı.. şimdi düşünüyorum da küçükken nasıl oyun oynardım acaba? yada geceleri kimle muhabbet eder,kavga ederdim? bi abim yok beni korup kollayabilecek yada bi ablam yok dertleşip örnek alabileceğim bi erkek kardeşim de yok anne yarısı olabileceğim nede kız kardeşim var beni örnek alıp kıyafetlerimi giyecek... ve korkuyorum annem ve babam ölünce benim kim yanımda olucak? yada kimle paylaşıcam ana baba özlemini?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sorununa bir çözüm bilmiyorum, yaşamadım o durumu ama çok güzel yazmışsın...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Açıkça kardeşin yoksa dostların kardeşindir zaten bir nevi bunu düşün..[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 dostlarına önem ver,yada sevdğin insana ama özellikle dostlarına.. ne olursa olsun yanında olaak dostların vardır seninde,yada yoksada çıkar bi yerlerden.. herkes bi anlamda yalnız hayatta.yalnız kalacaz sonunda,ama etrafına bi bak,bu potansiyelde sana yakın olan insnalar ve seni bırakmayacaklar vardır ve olacaktır.. bu kadar karamsar olma.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bungula guzel demiş ama kardeş başkadır ve kardeşsizlik zor bence.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yakın akrabalarınla(kuzen vb.),dostların ve en önemlisi hayatını birleştireceğin kişiyle. ama bu kişiyi çok ii seçmelisin yoksa ilerde büyük sorunlar açabilir başına.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 abimden daha çok sevdiğim ve abimden daha çok bağlandığım bi dostum avr mesela.. çok çok yannış bence bu,olmaması gereken bir şey.. ama ciddi manada abimi tanımanız gerekio bi de yüzüme bu konuda puuu die tükürmeniz için.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ne dostlar gördüm kardeşten ileri Ne kardeşler gördüm şerefsizin teki.. al bunu imza yap[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sanırım kardeş istemek için çok geç... :( ama yinede istemek serbest: kardeş istiyorum:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fede .. banaysa lafın yok şerefsiz deildir heralde abim ehehe:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @lilnessy:hepimiz burda pati kardeşiyiz desem bilmem kabul edermisin:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: malik, 10 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki: fede .. banaysa lafın yok şerefsiz deildir heralde abim ehehe:) yok sana diil yanlış anlaşıldıysa lafım pardon lilin yazdıını okuduktan sonra yazdım zaten seninkini okumadım :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: fede, 10 Kasım 2005 16:56 tarihinde demiş ki: Ne dostlar gördüm kardeşten ileri Ne kardeşler gördüm şerefsizin teki.. çok haklısın!!![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya bak bende ole diodum kuccukken. bi kardesim oldu hayatımdan bezdim[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 abim hayatımdaki en kötü arkadaşımdır. arkadaş değiliz gibiyiz yani , konuşmayız hiç.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kardeşin yoksa dostların kardeşin olur demiş biri ona katılıyorum.önemli olan dostum diyebileceğin insanı iyi seçmek.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: lilynessy, 10 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: eskiden mutluydum bu durumdan,kimseyle bişey paylaşmak zorunda değildim.annem babam yeterdi bana.. sonra zaman geçti önce babam çıktı evden şimdide ben. yaklaşık 1.5 aydır ankaradaki kuzenimde kalıyorum ve onlar iki kardeş. ilk defa son 1 aydır tattım kardeşlik duygusunu ve artık eksikliğini hissetmeye başladım. gerçek anlamda yalnızım!! babamla Rize'ye yerleşicez yakında ve benim için silbaştan bi hayat olcak..artık iyice canımı sıkmaya başladı bu yalnızlık olayı.. şimdi düşünüyorum da küçükken nasıl oyun oynardım acaba? yada geceleri kimle muhabbet eder,kavga ederdim? bi abim yok beni korup kollayabilecek yada bi ablam yok dertleşip örnek alabileceğim bi erkek kardeşim de yok anne yarısı olabileceğim nede kız kardeşim var beni örnek alıp kıyafetlerimi giyecek... ve korkuyorum annem ve babam ölünce benim kim yanımda olucak? yada kimle paylaşıcam ana baba özlemini? ilk başlarda zor oluyor ama sonra alışıyorsun.Derdini paylaşabileceğin bir sürü insan illa çıkar karşına bazısı yardım etmez kaçar bazısı kalır sonuna kadar yardım eder vs...Geleceği düşünüp korkarsan her günün ölüm sessizliğinde geçer.Kısacası Değişikliklerden korkma anı yaşa Carpe diem baby!![signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla çok iyi anlaştığım bir adet abim var. ve eksikliği pek de dostlarla kapatılacak cinsten değil. bi defa eninde sonunda evde yalnız olduğun bir bölüm var, o bile yetiyor. ama genelde kardeşler çok iyi geçinemiyorlar, hatta tanıdığım bir çok kardeş resmen düşman birbirine. tamamiyle alakasız olanlar da bol bol bulunuyor. bi de arada 6-7 yıl hatta daha fazla olanlar var ki orada kardeş değil de kuzen ilişkisi yaşanıyo resmen. yani kardeşin olsaydı iyi de olabilirdi kötü de. tam olarak ne kaçırdığınızı bilin de :)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Erkek kardeşim var benden 4 yaş küçük onunlada son bi iki yıldır iletişim kurabilmeye başladık sanırım ben büyüdüm. Ama bi ablam olmasını çok isterdim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sevgili bul gercek sevgili ama yanda dolaştırcak degıl ;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 svgili başka kardes başka cnm ne alaka[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kuzenler iyidir boşver ben tek çocuum kuzenlerleo rtam iyi kardeş gibiyiz ondan sorun yok :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Viskhii, 10 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Erkek kardeşim var benden 4 yaş küçük onunlada son bi iki yıldır iletişim kurabilmeye başladık sanırım ben büyüdüm. Ama bi ablam olmasını çok isterdim. eheh benim var.iikide var.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hep bi ablam olsun isterdim... dertli olduumda bi kıza aşık olduumda paylaşabileceğim bana kesinlikle gülmeyecek ve moral verecek bi ablam olmasını gerçekten isterdim...[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 +1 bende bunun için isterdim zaten ne bilim bi abla şevkati böhüüü :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar