Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tek çocuk olmak...

lilynessy

Öne çıkan mesajlar

eskiden mutluydum bu durumdan,kimseyle bişey paylaşmak zorunda değildim.annem babam yeterdi bana.. sonra zaman geçti önce babam çıktı evden şimdide ben. yaklaşık 1.5 aydır ankaradaki kuzenimde kalıyorum ve onlar iki kardeş. ilk defa son 1 aydır tattım kardeşlik duygusunu ve artık eksikliğini hissetmeye başladım. gerçek anlamda yalnızım!!

babamla Rize'ye yerleşicez yakında ve benim için silbaştan bi hayat olcak..artık iyice canımı sıkmaya başladı bu yalnızlık olayı..

şimdi düşünüyorum da küçükken nasıl oyun oynardım acaba? yada geceleri kimle muhabbet eder,kavga ederdim?
bi abim yok beni korup kollayabilecek
yada bi ablam yok dertleşip örnek alabileceğim
bi erkek kardeşim de yok anne yarısı olabileceğim
nede kız kardeşim var beni örnek alıp kıyafetlerimi giyecek...

ve korkuyorum annem ve babam ölünce benim kim yanımda olucak? yada kimle paylaşıcam ana baba özlemini?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

dostlarına önem ver,yada sevdğin insana ama özellikle dostlarına..
ne olursa olsun yanında olaak dostların vardır seninde,yada yoksada çıkar bi yerlerden..
herkes bi anlamda yalnız hayatta.yalnız kalacaz sonunda,ama etrafına bi bak,bu potansiyelde sana yakın olan insnalar ve seni bırakmayacaklar vardır ve olacaktır..
bu kadar karamsar olma.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Sosyal ağlarda paylaş

bungula guzel demiş ama kardeş başkadır ve kardeşsizlik zor bence.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

abimden daha çok sevdiğim ve abimden daha çok bağlandığım bi dostum avr mesela..
çok çok yannış bence bu,olmaması gereken bir şey..
ama ciddi manada abimi tanımanız gerekio bi de yüzüme bu konuda puuu die tükürmeniz için.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım kardeş istemek için çok geç... :(

ama yinede istemek serbest: kardeş istiyorum:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 10 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
fede ..
banaysa lafın yok şerefsiz deildir heralde abim ehehe:)

yok sana diil yanlış anlaşıldıysa lafım pardon lilin yazdıını okuduktan sonra yazdım zaten seninkini okumadım :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lilynessy, 10 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
eskiden mutluydum bu durumdan,kimseyle bişey paylaşmak zorunda değildim.annem babam yeterdi bana.. sonra zaman geçti önce babam çıktı evden şimdide ben. yaklaşık 1.5 aydır ankaradaki kuzenimde kalıyorum ve onlar iki kardeş. ilk defa son 1 aydır tattım kardeşlik duygusunu ve artık eksikliğini hissetmeye başladım. gerçek anlamda yalnızım!!

babamla Rize'ye yerleşicez yakında ve benim için silbaştan bi hayat olcak..artık iyice canımı sıkmaya başladı bu yalnızlık olayı..

şimdi düşünüyorum da küçükken nasıl oyun oynardım acaba? yada geceleri kimle muhabbet eder,kavga ederdim?
bi abim yok beni korup kollayabilecek
yada bi ablam yok dertleşip örnek alabileceğim
bi erkek kardeşim de yok anne yarısı olabileceğim
nede kız kardeşim var beni örnek alıp kıyafetlerimi giyecek...

ve korkuyorum annem ve babam ölünce benim kim yanımda olucak? yada kimle paylaşıcam ana baba özlemini?

ilk başlarda zor oluyor ama sonra alışıyorsun.Derdini paylaşabileceğin bir sürü insan illa çıkar karşına bazısı yardım etmez kaçar bazısı kalır sonuna kadar yardım eder vs...Geleceği düşünüp korkarsan her günün ölüm sessizliğinde geçer.Kısacası Değişikliklerden korkma anı yaşa Carpe diem baby!![signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok iyi anlaştığım bir adet abim var. ve eksikliği pek de dostlarla kapatılacak cinsten değil. bi defa eninde sonunda evde yalnız olduğun bir bölüm var, o bile yetiyor.
ama genelde kardeşler çok iyi geçinemiyorlar, hatta tanıdığım bir çok kardeş resmen düşman birbirine. tamamiyle alakasız olanlar da bol bol bulunuyor. bi de arada 6-7 yıl hatta daha fazla olanlar var ki orada kardeş değil de kuzen ilişkisi yaşanıyo resmen.
yani kardeşin olsaydı iyi de olabilirdi kötü de. tam olarak ne kaçırdığınızı bilin de :)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

svgili başka kardes başka cnm ne alaka[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum

1-2-3-4
-5

ve son söz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 10 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Erkek kardeşim var benden 4 yaş küçük onunlada son bi iki yıldır iletişim kurabilmeye başladık sanırım ben büyüdüm.
Ama bi ablam olmasını çok isterdim.

eheh benim var.iikide var.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum

1-2-3-4
-5

ve son söz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...