Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamster Almak iStiyorum..

GangstarsLan

Öne çıkan mesajlar

Merhaßa ,

ßen ßi hamster aLmak istiOrum..(+) ve (-) yönLerini merak Ettim..yada nasI ßesLendiğini ne gerektiğini ßiLmiorum..ßi ara aLm$tm Ama caL$tıqım Ve Okudugum icin iLgilenemedim ve hayvanIn öLmemesi için geri verdim..Ama ßakaßiLeceğime iLigiLeneßiLeceğime inanIorum..Ne yapmam Gerekir? ne yer ne içer nerde ya$ar :D[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!

Ben olsam ona şööle güzel bi kafes yapardım.Ne yediğine gelince, çok sert olmamak koşuluyla, kemirgen olduğu için her türlü az sert besini yer sanırım.Örn buğday, küçük ot parçaları (taze olmak koşuluyla) vs. vs. (-) yönleri, kafesten kaçtı mı , ne bulursa kemirir valla.Perde, dergi, gazete. (+) yönleri, hem bakımı diğer hayvanlara göre kolaydır hem de çok sevimlidir...

:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

çOk $eker oLuyolar cidden..dediğim gibi bi süre bitane besLedim..Lisedeyken :) cebimde okula götürüOdum süpperdi ya..ßide iLk hamsterImdı...ke$ke geri vermeseydim :( Onu istiOrum şimdide..ama üstünden bayag gecti..gözüme o kadar sewimli görünmüştüki..umarım bulurum yine onun gibisini..

iLk Onu aLdıgım gün ayakkaßı kutusunda tutuOdum :) sabah kaLktIm deLik deşik:P ve icinde deiL :D dOlaßIn arkasIna kacm$ cIkarana kadar canIm cIktI:P (dolaßı ßo$alt,devir:) )[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!

1 tane aLIrIm ßüyük ihtimaL ;) boş bIrakmam ben onu zaten pasO ceßimde oLur :) pantoLonumun diil:)gömleimin :) öncekini öyle ta$ıodum:p[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!

iç karartıcı olmak istemem ama :

1) sakın alma

alacaksan tavsiyeler

2) kafes çok kötü kokar sık sık temizle
3) sakın ha bi kız bide erkek alma(benim hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı bunun sonucunda 70 tene hamsterim oldu)
3) alacaksan bi tane al
4)kafesine sakın oyuncak falan koyma sadece tekerlek yeter[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lethious, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
(benim hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı bunun sonucunda 70 tene hamsterim oldu)

wouwwwwwwwww 70 tane hamster mI?oda neSi?kac kac doguruo bunlar:) tek aLmayı düşünüOm zaten..yada yawruLardan birini alayım senden :D[signature][hline]

[b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ!
MSN Space -> ßen..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lethious, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:

2) kafes çok kötü kokar sık sık temizle
3) sakın ha bi kız bide erkek alma(benim hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı bunun sonucunda 70 tene hamsterim oldu)
3) alacaksan bi tane al
4)kafesine sakın oyuncak falan koyma sadece tekerlek yeter

aynen katiliyorum.. bide odanda besleme hem koku yuzunden hemde gece cok ses cikariyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Age of Empires gibiydi benim aldigim hamsterlar ! 3 tane wardi ve yuvalarinin yarisi talasla kapliydi 3 u de ayri koselerde.. Ozellikle mamalarini ortaya atiyordum.. Savas cikiyordu :) bi an icerde cizgi film tarzi bi toz bulutu :) sonra hepsine tek tek atiyordum cok eglenceli haywanlar..Ama dikkat et :) bi mamalari war onun uzerine tuvaletlerini yaparlarsa bide su dokulurse ot oluyolar :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

almaaaaaaaaaa...3 yıl sonra ölüyolar yaaa..=( ya bi kere her hafta deiştrmek zorundasn altını ki çok zor oluo fareyi bşka yere koy talş dök temzle vs. artı yönü yok yani öyle bidi bidi dolanıyo kafeste..artı yönü : anneni dinlicek bi canlı war ewde=))(annesi çok konuşanlar için)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darker, 04 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
2 tane biri erkek biri dişi hamster al bunlar çiftleşsin 70 hamsterın olsun sn bunları sat paranda olsun hamsterında :)

olmuyo oyle kolay kolay. Serfsiz erkekler ne yazikki bi sure sonra yavrular olduruyo hemen erkegi ayirman lazim.. Hem 70 hemstiri kime saticaksin

[Bu mesaj Stykx tarafından 05 Kasım 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sakın bir çift alma 15 gunde bir çiftleşme donemleri oluyo =) komik bi hayvan. aslında hiç bişi yaptığı yok ama kafesdinden cıkarıp gezdirmeye baslayınca egleniyosun ama goz kulak olman lazım 24 saat. sabah uyur gece uyumaz bu yuzden uykusuzluk cekebilirsin. hele tekerleği varsa seni uyutmaz. eger tekerlek almazsan kalbi yag bağlar omru 1 seneye iner =( zaten 3 senecik yasıo zavallılar. kotu kokar camı acık bırakmalısın ama ceyran yapmamalı hemen usutup oluyolar. cekirdekten tut butun cerezleri yiyiolar .. sakın petshoplardan mama alma.. bildiğin kuruyemiş var içinde. talaş alabilrsin bayagı temiz ve kolay oluyo 1 ytl 1 hafta =) ama sana sincap oneririm=) cok zeki bir hayvan =)
ayrıca kedi kesinlikle hamsterdan daha bakımı kolkay bir hayvan. banyo yapar kendi kendine. mamasını kabına koy istediğ zaman yer.. kumuna kakasını çişini yapar başka bi yere korkmadığı halde yapmaz. tuy doker ama bunu için ekipmanlar var temizlemek için. ve ayrıca kucağında uyuduğu zaman baska hiç birşey istemessin ve uyanmasın die altına işersin =) tavsiyem sincap yada kedi =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...