GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Merhaßa , ßen ßi hamster aLmak istiOrum..(+) ve (-) yönLerini merak Ettim..yada nasI ßesLendiğini ne gerektiğini ßiLmiorum..ßi ara aLm$tm Ama caL$tıqım Ve Okudugum icin iLgilenemedim ve hayvanIn öLmemesi için geri verdim..Ama ßakaßiLeceğime iLigiLeneßiLeceğime inanIorum..Ne yapmam Gerekir? ne yer ne içer nerde ya$ar :D[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben olsam ona şööle güzel bi kafes yapardım.Ne yediğine gelince, çok sert olmamak koşuluyla, kemirgen olduğu için her türlü az sert besini yer sanırım.Örn buğday, küçük ot parçaları (taze olmak koşuluyla) vs. vs. (-) yönleri, kafesten kaçtı mı , ne bulursa kemirir valla.Perde, dergi, gazete. (+) yönleri, hem bakımı diğer hayvanlara göre kolaydır hem de çok sevimlidir... :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 çOk $eker oLuyolar cidden..dediğim gibi bi süre bitane besLedim..Lisedeyken :) cebimde okula götürüOdum süpperdi ya..ßide iLk hamsterImdı...ke$ke geri vermeseydim :( Onu istiOrum şimdide..ama üstünden bayag gecti..gözüme o kadar sewimli görünmüştüki..umarım bulurum yine onun gibisini.. iLk Onu aLdıgım gün ayakkaßı kutusunda tutuOdum :) sabah kaLktIm deLik deşik:P ve icinde deiL :D dOlaßIn arkasIna kacm$ cIkarana kadar canIm cIktI:P (dolaßı ßo$alt,devir:) )[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ayakkabı kutusu :) + ları hayvan beslemen olabilir - 1.kacabilirler devamlı 2.cok kötü kokar kafesleri istedigin kadar talası değiştir sonucta oraya wc lerini yaapıyolar 3.2 adet alırsan birden baya bi yavrun olabilir[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 1 tane aLIrIm ßüyük ihtimaL ;) boş bIrakmam ben onu zaten pasO ceßimde oLur :) pantoLonumun diil:)gömleimin :) öncekini öyle ta$ıodum:p[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ufak bir akvaryum al 40 cm falan en fazla 15 ytl tutar. ışık sistemi dahildir. içine talaş koy hayvanını koy ışığı aç seyret süper olur :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yalnız aşırı yemek yemekten hamster'i ölmüş bi arkadaşım var.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 senin arkadaş bilmiyormuş ozaman bak bizim Mayhem'de var bir hamster hayet saglıklı :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iç karartıcı olmak istemem ama : 1) sakın alma alacaksan tavsiyeler 2) kafes çok kötü kokar sık sık temizle 3) sakın ha bi kız bide erkek alma(benim hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı bunun sonucunda 70 tene hamsterim oldu) 3) alacaksan bi tane al 4)kafesine sakın oyuncak falan koyma sadece tekerlek yeter[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lethious, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: (benim hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı bunun sonucunda 70 tene hamsterim oldu) wouwwwwwwwww 70 tane hamster mI?oda neSi?kac kac doguruo bunlar:) tek aLmayı düşünüOm zaten..yada yawruLardan birini alayım senden :D[signature][hline] [b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Lethious, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: 2) kafes çok kötü kokar sık sık temizle 3) sakın ha bi kız bide erkek alma(benim hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı bunun sonucunda 70 tene hamsterim oldu) 3) alacaksan bi tane al 4)kafesine sakın oyuncak falan koyma sadece tekerlek yeter aynen katiliyorum.. bide odanda besleme hem koku yuzunden hemde gece cok ses cikariyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Age of Empires gibiydi benim aldigim hamsterlar ! 3 tane wardi ve yuvalarinin yarisi talasla kapliydi 3 u de ayri koselerde.. Ozellikle mamalarini ortaya atiyordum.. Savas cikiyordu :) bi an icerde cizgi film tarzi bi toz bulutu :) sonra hepsine tek tek atiyordum cok eglenceli haywanlar..Ama dikkat et :) bi mamalari war onun uzerine tuvaletlerini yaparlarsa bide su dokulurse ot oluyolar :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abla hemster aldım bak ve bir cığlık cok ii olmustu yaw kopmustum uehu:)[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 almaaaaaaaaaa...3 yıl sonra ölüyolar yaaa..=( ya bi kere her hafta deiştrmek zorundasn altını ki çok zor oluo fareyi bşka yere koy talş dök temzle vs. artı yönü yok yani öyle bidi bidi dolanıyo kafeste..artı yönü : anneni dinlicek bi canlı war ewde=))(annesi çok konuşanlar için)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darker Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 2 tane biri erkek biri dişi hamster al bunlar çiftleşsin 70 hamsterın olsun sn bunları sat paranda olsun hamsterında :)[signature][hline]En karanlık gölgeyi,en parlak ışık düşürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caglaryilmaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kafesin etrafını çok kirletiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bide salaklar sürekli oldukları yerde koşuyolar ya :D[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 alırken bi gebelik testi yaptırırsan iii olur.. walla benm süper bi arkadaşm bi hamster aldı. zavallı fare hamileymiş. 6 tane doğurdu. tabi kız tüm yavruları sattı. anne hamster da bunalıma girip öldü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Darker, 04 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki: 2 tane biri erkek biri dişi hamster al bunlar çiftleşsin 70 hamsterın olsun sn bunları sat paranda olsun hamsterında :) olmuyo oyle kolay kolay. Serfsiz erkekler ne yazikki bi sure sonra yavrular olduruyo hemen erkegi ayirman lazim.. Hem 70 hemstiri kime saticaksin [Bu mesaj Stykx tarafından 05 Kasım 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Alınmayın ama Hamster hayvan müsfettesi ya..Al bi yavru kediş bakımı zor da değil..Bi mama parası bi kum temizleme derdi o kadar... Kedi yönetir..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sana katılmıyorum BulletRide. kedinin bakımı kesinlikle çok zor. etrafı pisletir, tüy döker, kendini evin efendisi sanır vs.. en azından hamster sadece kötü kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 15 günde bi douruolar. bilginize[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sakın bir çift alma 15 gunde bir çiftleşme donemleri oluyo =) komik bi hayvan. aslında hiç bişi yaptığı yok ama kafesdinden cıkarıp gezdirmeye baslayınca egleniyosun ama goz kulak olman lazım 24 saat. sabah uyur gece uyumaz bu yuzden uykusuzluk cekebilirsin. hele tekerleği varsa seni uyutmaz. eger tekerlek almazsan kalbi yag bağlar omru 1 seneye iner =( zaten 3 senecik yasıo zavallılar. kotu kokar camı acık bırakmalısın ama ceyran yapmamalı hemen usutup oluyolar. cekirdekten tut butun cerezleri yiyiolar .. sakın petshoplardan mama alma.. bildiğin kuruyemiş var içinde. talaş alabilrsin bayagı temiz ve kolay oluyo 1 ytl 1 hafta =) ama sana sincap oneririm=) cok zeki bir hayvan =) ayrıca kedi kesinlikle hamsterdan daha bakımı kolkay bir hayvan. banyo yapar kendi kendine. mamasını kabına koy istediğ zaman yer.. kumuna kakasını çişini yapar başka bi yere korkmadığı halde yapmaz. tuy doker ama bunu için ekipmanlar var temizlemek için. ve ayrıca kucağında uyuduğu zaman baska hiç birşey istemessin ve uyanmasın die altına işersin =) tavsiyem sincap yada kedi =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bişi daha var hamsterlar gee yaşayan hionelardır. sakın odanda besleme UYUYAMAZSIN[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezcimix Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 slm hemster al ama yavru hemster al çünkü büyük hemster alırsan yemek falanveremessin sevemessin çünkü ısırıyorlar bende almıştım benimki büyükmüş beni bi ısırdı yandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar