Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖDEV(ACİL!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayni konudan neden iki tane var ben de onu anlamadim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 09 Kasım 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
said:
Malruthion, 08 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
herkeS istediği harfi kullanır bisürü eleştirmen türedi burda size ne istemiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter yok tdk ya git ufkun genişler falan geç bunları

herkes istedigi harfleri kullanamadan once bi zahmet forum faq ini okusun olur mu

Forumda en çok tekrarlanan yanlışlar nelerdir? Doğrusu nedir?
1) Arama yapmadan konu açmak.
2) Bir üstteki mesajdan alıntı yapmak.
3) BÜYÜK HARFLERLE konu açmak.
4) Konuyu yanlış bölüme açmak.
5) İmla ve dilbilgisi kurallarını hiçe saymak. Dilbisi Kuralları by Athea
6) Ciddi konuları sulandırmak.
7) L33t L@nGu@G3 kullanmak. (HaXXoR SuXXOr vesaire...)
Lütfen bu hataları tekrarlamayalım.

Hala okumamis olanlar varsa buyrun buradan

Benim bilmem gereken buydu..teşekkür ederim...Senin gibi birisi en baştan bunu okumamı sağlasaydı böyle gereksiz polimiklere girilmezdi..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim..
MSN Space -> ßen..
Mesaj tarihi:
Türkçe konuşan bir insan herkes'e herkez derse ayar da veririm.. Bir arkadaş "size ne istediği gibi yazar" demiş , katılmıyorum. Yanlış Türkçe kullanan , yani Türkçeyi kirletenlere karışılmayacak da neye karışılacak.. Gitgide yozlaşan dilimize sahip çıkalım efenim=)

not : polimik değil polemik

[Bu mesaj dufrasne tarafından 09 Kasım 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
saygılı olmayı ogrenin azcık. size ne adamların kullandıgı harflerden size giren cıkanmı var?[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 10 Kasım 2005 08:42 tarihinde demiş ki:
saygılı , giren cıkanmı var?

Altı çizgili yerler attıgın 2 satırlık basit mesajda zaten yeterince tezat.

Giren çıkan var evet ve burada 5. maddeyi okur isen sende öğrenmiş olursun hem.
ş yerine $, B yerine ß istenmiyor.. ve arkadaş öğrenmiş hatasını anlamış o okudugu ve anladıgı halde konu harici kişiler mesaj atarken halan daha közü alevlendiriyorsa daha ne yapılsın ki?

[signature][hline]*

[Bu mesaj DynamicK tarafından 10 Kasım 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adamla dalga gecilerek yuzune vurulursa adamin hatasi, giren cikan meselesine doner mevzu. bilemiyorum haksizsam kusura bakma...

bu arada benim kastettigim seyin kurallarinizla bir alakasi yoktu;
said:
dufrasne, 08 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
herkez değil herkes..

kimyaokulu.com dan sonra tdk.gov.tr ye de uğra.. ufkun genişler :)

[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 10 Kasım 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bak yavrum , bak güzelim ; mesajımdan önce bir arkadaşın ve gangstaslanın mesajları silinmiş , arkadaş gangstaslan'ın üslubunu eleştirmiş , gangstaslanda sanane , ufkunu genişlet gibisinden birşeyler söylemiş , arkasından "herkez" ile başlayan bir cümle yazmıştı.. ben ondan dolayı ufkunu genişlet dedim.

Anlaşıldı mı ?[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 10 Kasım 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
bak yavrum , bak güzelim ; mesajımdan önce bir arkadaşın ve gangstaslanın mesajları silinmiş , arkadaş gangstaslan'ın üslubunu eleştirmiş , gangstaslanda sanane , ufkunu genişlet gibisinden birşeyler söylemiş , arkasından "herkez" ile başlayan bir cümle yazmıştı.. ben ondan dolayı ufkunu genişlet dedim.

Anlaşıldı mı ?

Kimse mükemmel değildir :D O kadar kusur olcak artık :)[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim..
MSN Space -> ßen..
Forumcular Ülkesi

Mesaj tarihi:
Herkes hataları nazik nazik anlatsın, kimse bizi kırmasın, kırarlarsa doğrusunu yapacaksak bile yapmayalım,inat bu ya iki kere iki beş diyelim icabında. Sonra kalkıp tertemiz başlangıçlar için konuyu sildirelim, aradan iki gün geçsin tekrar açalım

diyorsunuz ?

Olmaz canlarım. Alışmayın buna. Size ne laf ne de başka birşey iteklemeye çalışan var burda. Kalkıpta herkez değil herkes o diyen insanlar eskidende böyleydi şimdide böyleler. Babası gelip yazsa eminim onada der. Siz kendi kendinize triplere girip çatacak yer arıyorsunuz başka birşey değil. Bırakın birileri size adam akıllı iki şey söyleyebilsin. Birinden nasihat alırken illa saçınızı başınızı okşatmayı beklemeyin. Siz kaybedersiniz. Kaldı ki bırakın laf sokmayı gelip kazıkta sokta sizin iyiliğinizedir. Altından kalkamazsanız acısını unutmazsınız, aynı hatayı bir daha yapmazsınız hiç olmazsa.

İyi sabahlar herkese.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu

[Bu mesaj Zopik tarafından 11 Kasım 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Siz ne seker seylersiniz oyle.. Arkadaslara katiliyorum, kimi noktali harfleri kullanmasakta, beta idi dolar idi gibi işaretleri de kullanmamakta fayda goruyorum..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 10 Kasım 2005 18:32 tarihinde demiş ki:

Anlaşıldı mı ?

GangstarsLan Olcak :D ASLAN DeiL![signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim..
MSN Space -> ßen..
Forumcular Ülkesi

• Yeni Oluştur...