oktayca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yeni kutuda 5 CD cıktı paketi inceleyemedim bilen varmı ne var 5. CD de?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sanırım expansion değil dediğin. ya patchlerle beraber çok büyüdü wow, anca 5cd ye sığdı herhalde yani 5. cd de full patch var yorumunu yapabilirim.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben bu 5 cd olayini anlamadım şimdi... sen orjinal aldın da içinden 5 cd mi çıktı, yoksa kopya mı aldın ? bir de neden cd yi takıp denemiyorsun ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 pr0n var[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom [Bu mesaj Head tarafından 11 Kasım 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: kfg, 11 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki: ben bu 5 cd olayini anlamadım şimdi... sen orjinal aldın da içinden 5 cd mi çıktı, yoksa kopya mı aldın ? bir de neden cd yi takıp denemiyorsun ? Hakkaten sorasıya kadar takıp baksana (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar