Peka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 notepad.exe bozulmu$ vürüs girmi$ forumu kullaniyim bu seferlik =/ bi $arki vardi hani , almanca , slow garip abuk subuk sozlu yarisi ingilizce gibi , ama bu 4-5 sene once cikan yok kiz arkadasina karisina tecavuz etmi$ler mi ney diye geyigi donen salak $arki degil , siz bildiklerinizi yazin ben aradan seciyim ? soz falanda hatirlamiyorum
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 falcon- ??? bi parçası vardı jinee mi ne bişeyler diyodu parçada tam hatırlamıyorum. ya da çetin çetinkaya - ich le bedich
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Falco - jeanny Almanca, nakaratı ingilizce. Jeanny, quit livin' on dreams Jeanny, life is not what it seems Search* a lonely little girl in a cold, cold world There's someone who needs you Jeanny, quit livin' on dreams Jeanny, life is not what it seems You're lost in the night Don't wanna struggle and fight There's someone who needs you *Edit: bi yerden yağpıştırdım bunu, bence such olacak search değil. [signature][hline]So sick and tired I stand alone... [Bu mesaj aktiftablet tarafından 10 Kasım 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Peka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 "karisina kizina tecavüz etmişler sonra bu sarkiyi yazmi$" diye spastik geyigi yapilan , cirkin $arki bu verdiginiz benim aradigim guzeldi =/
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hmm.. 4, 5 senelik değil çok eski bi sarkı ama bu, ondan karışıklık olmuş.. bilemiycem.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Çok az veri var..Arama başarısız...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Djan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Jeanny olabilir hakikaten gerci 4-5 yillik degil 20 yillik sarki. Newsflash: In den letzten Monaten ist die Zahl der vermißten Personen dramatisch angestiegen. Die jüngste Veröffentlichung der lokalen Polizeibehörde berichtet von einem weiteren tragischen Fall. Es handelt sich um ein neunzehnjähriges Mädchen, das zuletzt vor vierzehn Tagen gesehen wurde. Die Polizei schließt die Möglichkeit nicht aus, daß es sich hier um ein Verbrechen handelt. Sonunda Newsflash kisminda sunlari diyor: Son aylarda kaybolanlarin sayisi artti, en son kaybolansa 19 yasindaki bir kiz, 2 haftadir gorulmedi, polis bir suc islenmis olabilecegini dusunuyor. Yol kenarinda otostop yapip kacirilan ve tecavuz edilen ,para icin insanlarin arabalarina binen genc kizlari anlatiyor bu sarki.[signature][hline]Divide Et Impera
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bu arada jeanny'nin jeany 2, 3 ve 4 diye devamları var. Onlardanbiri olabilir mi acaba?[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben jeanny i çok sevmişti yaw bence hiç de çirkin değil... 2 si 3 ü falan olduğunu bilmiyordum... p2p kullanmıyorum... bulabileceğim bir site var mı ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU]
Öne çıkan mesajlar