arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 beyler arama yapmadım kusura bakmayın ama iki sorum var. 1. ya bu ss lerde bi yaratık gördüm abyssde herkes clan halinde yumulmui iso.... die bişi heralde bu neci ne ne çıkıyor nasıl bişi. 2. bi de başlığını hatırlamadığım bi yazı avrdı bu forumlarda serverdeki adamların itemlerini lvl ini clan ını felan gösteren bi sayfaydı o sayfa hangisiydi bilen varsa bidaha yazabilirmi acaba .[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 isolon deli dehşet bi yaratıktır 3 clan berabger keser genellikle hell abyssin 34.katında spawn olur 3 tane spawn olur clanlar arasında anlaşır hangisinin kutusunu kime gideceği,sitenin adı knightonlineranking.tk[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 peki ne çıakar bundan . neler çıkabilir ve ne derece güçlü dehşet demişsin biraz ipucu ama ;) tk den talosdan filan iimi ?[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 2sinden x4 düşün :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o kadar abartı olduğunu sanmıyorum maradonda isilion spawn olduğunda rastgele herkes daldı ki abysste isiliona dalanlar lvl yüksek kişiler olduğu halde isilionu maradonda erittiler anında. volcanic rock felan desen amenna[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Necro, 11 Kasım 2005 17:11 tarihinde demiş ki: 2sinden x4 düşün :) zuhah diom bişey demeye yüzüm kalmadı :D[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: LordBowman, 11 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki: isolon deli dehşet bi yaratıktır 3 clan berabger keser genellikle hell abyssin 34.katında spawn olur 3 tane spawn olur clanlar arasında anlaşır hangisinin kutusunu kime gideceği,sitenin adı knightonlineranking.tk kimse çaktırmasın abyss 20 katlı lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: BesT, 11 Kasım 2005 17:23 tarihinde demiş ki: said: LordBowman, 11 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki: isolon deli dehşet bi yaratıktır 3 clan berabger keser genellikle hell abyssin 34.katında spawn olur 3 tane spawn olur clanlar arasında anlaşır hangisinin kutusunu kime gideceği,sitenin adı knightonlineranking.tk kimse çaktırmasın abyss 20 katlı lmao :D[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...Karus...6x...Ares...40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 werdiği item o zorluğa deyiyo inan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 diosun ii gzlde artık onu kesecek kimse kalmadı denilebilir ... kim hangi itemla kesecek diyebiliriz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bbu yaratık kaç damage veriyor peki bilen var mı? yani bi vampirik yediğinde beni yatırmasına yatırırda o da en fazla 2600 vurur demektir daha fazla damage alan var mı _?[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 2600kim alacak ya oha :S goblinlemi gezion sen :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 SS bolumunde forazzi koymustu goruntu kım kım gıtıkler gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 3600 ? :S walla görmeden asla inanmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 20 katlı :D yanlış yazmışım[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oha oha çüş bürrr . ben 19. kata çıksam yanlışlıkla onun yürüşüyünden yada rüzgarından ölürüm o zaman 1500 bufla 2850 can oluyor :D tek ceker zuhah[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: BesT, 11 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: 2600kim alacak ya oha :S goblinlemi gezion sen :-P söyle çaubuk koxp mu koxp mu kullanıyorsun sen. nasıl anladın hemen. sol kulağımda hangi küpe var görüyormusun? :P[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar