HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yuhhh lokma yiyiyodum boğazımda kalıyodu bu iğrenç espri karşısında :D[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sende geber =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hosgeldın[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 öl[signature][hline][b]80018[b] Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 öldünmü lan?[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=145383[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ibret alın gençlik! hayat toprakla biter.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
timoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 toprakmı çağırıyo?[signature][hline]azkeryuss Alıntıla
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ne oluo yaf bi durun hemen öldürdünüz adamı :D derdini anlatsın bakalım gerekirse öldürürüz :D:Dhehehehe[signature][hline]www.maksatibnelik.com Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya şu "ölcem, ölmek istiom, öldürün pls, ölüm isterik" diye topik açan arkadaşlar..Lütfen bikaç gün sonra olsa da gelin msj atın.Yaşadığınızı belli edin.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Alıntıla
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ana ben bi kız yüzünden öyle bi topic actıgımı hatırlıyorum lem kızlar duyun bütün kızlar kalp sizdir sitedeki kızlar sizede sesleniyom:D Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yoo ben kalpliyim bak...diye bi espri yapıcam ama karnım acıktı.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Alıntıla
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 çok komiksiiin ay gülecem tutamıyom kendimi bişi dicem ESPRİ YAPTI İNEK BUNADA GÜLMEK GEREK Alıntıla
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ölmedimi daha selası verilmedide :( allah rahmet eylesin[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 aLLAH Rahmet Eylesin.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
ecm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şimdi bu anti zarif olayi ya size zariften inciler yazmak istiyorum. kbts liesi Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Peki b@B Sen kaşındın.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Alıntıla
PZero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 mamudo kurban niye doğdun söyle bana niye doğdun gurban gelir fayın yoktur hakten yokur nayın hoktur angara da dayın yoktur mamudo kurban niye doğdunn llllleeeee leee hey hey[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.