Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ölme sen Hoşgelmişsen ama boş gelmedin umarım?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 h.g[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dur bı soluk al sonra ölürsün[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nası ölmek istersin[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Hardter, 08 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: dur bı soluk al sonra ölürsün +1[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ölmeden hoşgeldin ;)[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds [Bu mesaj Neron tarafından 08 Kasım 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geber :P[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]harbi tikky değilim lan! Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Giyotin'e alalım seni seni ozaman (= Hoş Geldin..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Slm bye[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gir içeri de sessiz öl bağırma fazla:) hoşgeldin.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dur yaw yeni geldin daha ne bu acele[signature][hline]from exile... Alıntıla
eflatun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hojgeldin...ama hayırdır neden ölmek istiyon yaw?hayat güzel.kuşlar, çiçekler, böcekler...:p[signature][hline]senle ben batı doğuuu, ama dünya yuvarlaaaakkk... Alıntıla
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hoşgeldin, seni kişisel bölümüne alalım ister. orda dertleşin kaynaşın kendinize gelin :-P[signature][hline]:0) ? Alıntıla
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ehue burda ölme yeni gelenler cesetle karsilasip korkmasin sora...[signature][hline] ..ainu was here.. Alıntıla
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu sabh vazgectim olmekten...yada erteledim ,tamam..biraz lityum ve prozac bunu cozmek icin var,, Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Prozactan ziyade, arkadaşlar, sohbetler, durum çok ağırsa rakı sofraları da bunun için var. =] Hoşgeldin, istersen direk kişisele alalım seni, durum acil görünüyor ;] Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hoşgeldin.. :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paticiktekiler ölümsüzdür:...:D[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Alıntıla
PZero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hoş geldin beş gittin[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Alıntıla
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Selam ver sonra ölk[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 selam *ölür*[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.